+1 oy
228 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Teyzem kanser hastasi bende bayadir gitmedim esimde zorladi git gör nolur ne olmaz diye annemide aldik gittik. Birkac gun önce aman yarim saat bi saat otururuz ne olacak demistim. Bugun gittik esim bende arkadaşıma gidecem dedi gelmedi. Bende oturudum konuştuk teyzemle annemle hatta oglum bi arkadaş buldu onu la oynuyordu saat nasil gecmiş anlamadim. Bi baktim 3 saat olmusta hemen msj attim bizi almaya geldi anladim ama bi sogukluk var. Eve geldik. Sen bana 30 dk dedin 3 saat oturdun. Niye bana bu kadar oturacagini demedin. Baya söylendi bende beni kiracak ne var. Konusmaya daldik bayadir görmemişim teyzemi olamazmi dedim. Kizdi konusmuyor benimle. Sizce haksizmiyim insanlik hali degilmi dalmışım iste. Asla kabul etmiyor. Daha once bi kere o yapmisti ben kızmıştım. Ama onunki gece yarisi ve evde tektim korkmustum diye kizmistim. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Etkiye tepki olmuş:) normalde abartacak bir şey değil ama adamın yapısı farklı olabilir dakik olabilir bilemedim 
(23 puan) tarafından
Hayir kendisi surekli mesala 5 dk ordayim dese 1 saati buluyor hep yapiyor ben farketmeden yaptim konusmuyor
(3,951 puan) tarafından
O zaman düşme peşine boş ver
-Reklam-
0 oy
(950 puan) tarafından
Kendi arayıp yada mesaj atıp hatırlayabilirdi.isine gelmiş ki oda dışarda durmuş gezmiş :)
(23 puan) tarafından
Bana kizdigi sey sen cok kalacam deseydin arkadasima derdim gezerdik diyor. E ne olmus kahveye gitmis sorun bu
0 oy
(18,698 puan) tarafından
E arasaymis ne zaman geleyim alayım seni diye. Çok saçma bir sebepten küsmüş . Ama misilleme yapiyo galiba
(23 puan) tarafından
Ben 5 senedir asla beni akrabama götür demedim asla. İlk defa gidince bi daldik konusmaya kanser hastasi bide ona üzüldüm. Ama benimde burnumdan getirdi.
0 oy
(475 puan) tarafından
Bence onun kızdığı şey sen yarım saat dediğin için ona göre plan yaptı 3 saat deseydin başka yapardı o yüzden kızdı gibime geliyor
(23 puan) tarafından
Oda olsa bu kadar tepki verilmesi gerekirmiydi. İnsanlik hali olamazmi belki daldim cocuga konusmaya zaten her ctesi gidiyor arkadaslarina yarinda gidecek ne var unutmazamiyim
0 oy
(1,779 puan) tarafından

Ona göre plan yapmış olabilir.

Ama Rahatsız olduysa sizi arayabilirdi. yada mesaj atabilirdi zor değil.

0 oy
(747 puan) tarafından
Ne olmuş 3 saat surmusse olamaz mı yani bunlar küsmek için sebep mi bi insan arkadasyla ailesiyle vakit geciremeyecek mi evli diye.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 450 göst.
0 oy
5 cevap 292 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
27 Ocak 2023 Aile kategorisinde gokce123 (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu