0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (3,810 puan) tarafından
Kızlar ben doğum günü yaptim işte arkadaslarim falan da geldi iki de görümcem geldi büyük görümcem kimse hakkında konuşan yorum yapan bir değil çok samimi olmadığın bir arkadaşıma da ayıp olmasın diye çağırdım neyse o günü doğum günü yapıyoruz pasta kola içecek var bu yüzden hemen çay demlemedim arkadaş ta geldi direk dediki çayı demledim mi bende dedim buraları toplayayım sonra yaoacam çay herkes bir pastasını yesin neyse mutfak ta o yemek yerken benim büyük gorumcem güya ona demiş ki senin sayende çay içecez bizde başka bir arkadaş ta bunu bana söyledi görümcem. Bunu demiş aradım dedim abla siz geldiniz ben Ne zaman size çay yapamdim dedi bki ben dememisim öyle bir şey orası benim evim zaten kadında diyor görümcen söylemiş hangisine inanacagimida şaşırdım ama iyi niyetle söylenmiş bir şey olarak düşünmüyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Ben niyeyse iki tarafada inanmadım eksik birşeyler var gibi niyetler kötü gibi ikiside itici geldi valla.
(3,810 puan) tarafından
İşte görümcem dedim ki ne zaman çay icmediniz bende diyor ben dememisim ben yüzleşir im kadında diyor demiş
-Reklam-
0 oy
(4,185 puan) tarafından
İkisinden biri yalan söylüyor ama arkadaşla da çok samimi değiliz demişsin belki de o uydurdu . Görümcenden hiç böyle başka birşey duydun mu başkası aracılığıyla 
(3,810 puan) tarafından
Kız hiç duymadım ve tanımıyor görümcem kadını ilk defa gördü diyor ben yuzlesirim görümcem kendi akrabalarina bile laf söylediğini duymadım o gün ilk o arkadaş dediki çay yaptın mı bende dedim ki çay yapmadım işler bitsin yapacam dedim görümcem de diyor ki tanımıyorum etmiyorum niye millete yengemi kotuleyim
0 oy
tarafından

Görümce şakasına söylemiş olabilir 

Sen nasıl oldun düştü mü bebek :(

Bide nazlı kardesin ilesti mu

(3,810 puan) tarafından
Kardeşim ameliyat oldu zehirlenmiş bide apandisit şişmiş kız söylemedim diyor sakasida böyle denmez ki
tarafından
AA çok geçmiş Olsun cnm
(3,810 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(91 puan) tarafından
Bi kenarda bekle biri tekrar yapacaktır
(3,810 puan) tarafından
Dimi bencede
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Yani durduk yere böyle bir lafın ortaya çıkacağını düşünmüyorum. Belki sohbet ederken şakasına demiştir falan ama öyle bir sohbet geçmiş demekki 
(3,810 puan) tarafından
İlk o arkadaş çay istedi bende pastalar kalksın koyacam dedim yani gorumcemdende bu zaman akadar bir şey duymadım hatta dedim ki abla ne zmaan çay yapmadım diyor ben öyle dememisim kızı tanımıyorum niye yengemi kotuleyim tanımadığım insana dedim yani altı üstü çay ama arkamdan lafı donmeside canımı sıktı açıkçası ben 4 gün kardeşim hastanede uğraştım zar zor yetiştirdim doğum gününü zaten canım çıkmıştı kalkıp bu lafın donmeside canımı sıktı iyi niyetle söylenmiş diye düşünmüyorum
(3,918 puan) tarafından
Görümcen hakkında diğer yorumlarda söylediklerine göre görümcen şakasına söylemiş arkadaşın büyütmüş olabilir mi. Aranızda bir şey yoksa takılma sen boş ver ya
(3,810 puan) tarafından
Bu görümcem kimsenin hakkında bir şey duymadım ama şakasına söylenecek bir şey olduğunda dusunmuyorum yani o laf yüzünden diyorlar ki çay yapmamissin laf söylüyorlar senin için falan diyorlar şimdi o çay isteyen arkadaşın zoruna gitmiş sanki o söylemişte görümcemin üstüne atmış gibi
0 oy
tarafından
Arkadasin keske lafi sana yetistirecegine icecek mi yok caya gerek yoktu zaten diyememis mi ben o arkadastan suphe ederim gorumce bu konudur ayrica padisahin da arkasindan konusuluyo soylemis olabilir tsbi ayip etmis keske soylemeseymis ama srn o arkadasi bi dusun derim ben 
tarafından
Yok brn o arkadasi hic sevmedim
(3,810 puan) tarafından
İşte bide kalkmış diyor sen çay yapmiyorsun dememkki söylüyorlar o günü çayı erken yapmadım diye kendi soyleyecekmiste sanki görümcemin üzerine atmış gibi geldi ondan o günü çay diye tutturdu ki ben kardeşim hasta son dakika pasta yapıldı diye yaptım sağa sola kosturdum zaten zorla yetiştirdim kolalar vardı neler neler vardı yani cayida pastadan sonra yaparım diye düşündüm
tarafından
Canim misafir umdugunu degil buldugunu yer hepsi birbirinden fena bunlarin ama gorumcenle gorusmek zorundasin buyuk bi kavga degil sonucta o yuzden bu durumu esine bildir o arkadaslarla da gorusme derim ben
(3,525 puan) tarafından
Merveye katılıyorum. Arkadaşın çok fena hatta direkt söyleyeyim, kıskanmış muhtemelen yaptıklarını böyle söylemiş. Demek ki sen çay yapmıyorsun ne demek nasıl bir üslup ay nasıl sinirlendim terbiyesiz. Aranı bozma görümcenle. Zaten söyleyen insan yüzleşeyim demez, korkar
(3,810 puan) tarafından
Dimi bende böyle düşündüm bir daha benim evime gelme dedim
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Arkadaşın ne cevap vermiş peki seni çekiştirmiş mi o önemli. Görümcen ayıp etmiş arkadaşın durduk yere niye iftira atsın 
(3,810 puan) tarafından
Arkadaş bir şey dememiş ama gorumcemde tanımadığını bırak tanıdığı kişiye bile yorum yapmayan biri ki çay istedi o arkadaş bende pastalar yensin öyle yapacam dedim görümcem diyor benim evim kalkar yaparım ki bide kalmış diyor ki arkadaş sen çay yapmiyorsun demekki misafirlere ondan böyle söylüyor sanki kendi soyleyecekmiste görümcemin üstüne atmış gibi
0 oy
(911 puan) tarafından
Ne var bunda büyütülecek bisi yok neler oluyor hayatta bu sorun yapacak düzeyde bile değil yani bence söylese bile alimcak bisi değil 
(3,810 puan) tarafından
Canım söylediğine inanmıyorum zaten ama arkadaş kalkmış işte sen misafirlerine çay yapmiyorsun falan filan dedi iyice moralim bozuldu sen yapmıyorsun diye öyle söylüyorlar dedi halbuki ben görümceler gelmeden çayı ve yemeği hazırlarım ararım abla her şey hazır seni bekliyorum diye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 341 göst.
+3 oy
24 cevap 471 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,509 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 117 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 527 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,429 puan) tarafından soruldu