0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (8,821 puan) tarafından
10 bin param var ben bunu değerlendirmek istiyom kar yapmak istiyom ne  sata bilirim ınstagramda  satmak isterim 

12 Cevaplar

0 oy
(4,268 puan) tarafından
Altin alsan daha iyi kar edersin 
(8,821 puan) tarafından
Düşündüm onuda
(4,268 puan) tarafından
İki tane çeyrek al dursun Bi köşede
(8,821 puan) tarafından
Olmadı öyle yapacam eşimle hayalimiz iş kurmak yapmak kücük te olsa keşke bişey yapabilsem
(4,268 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin
(8,821 puan) tarafından
Amin sağol canım
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Instagram diyorsun da belli bir takipçiye ulaşmış bir sayfan var mı
(8,821 puan) tarafından
İşte başlangıc yapmak istiyom yok şuan
(94 puan) tarafından
Zor sen bilirsin ama 10 binle instagramda bisi olacağını sanmıyorum
(8,821 puan) tarafından
Hayır toptancıdan alıp satılır aslında yeğenlede ortak olurum ama onun işi biraz zor parayı katlamak istedim
tarafından
10 bin le hiç bişey yapılmaz kuzum
0 oy
(11,212 puan) tarafından
Bence altın al 
(8,821 puan) tarafından
Parayı çöp artmaktadır istiyom da ben altın bi süre sonra artıyo
(11,212 puan) tarafından
Daha fazla çıkar cnm o işlerde emin ol çok çok çevren ve sayfanın büyük olması lazım bence altın
(8,821 puan) tarafından
Eşimle hayalimiz iş kurup bişeyler yapmak
(11,212 puan) tarafından
Cnm iş kurup evet ama elindeki parayla inan olma asla küçümsemek değil amacım Allah yardımcın olsun inşAllah
Altına yatırım yap sonra düşünürsün
(8,821 puan) tarafından
Öyle yapacam canım bende hayalet Paris benim
0 oy
(51,774 puan) tarafından
altin yap koy kenara karlanir
(8,821 puan) tarafından
Ama zamanla oluyo o iş
(1,070 puan) tarafından
Ee instagramda da anında satış yapacagını kar edeceğini kım soyledı sayfan bıle yokmuş daha kım takıp edecek? Eden herkes hemen ürün mü alacak senden?
(8,821 puan) tarafından
Doğru canım hayalet parıs
(51,774 puan) tarafından
en karlisi altin almak kimse kisa zamanda kâr etmiyor
(8,821 puan) tarafından
Tm canım
0 oy
(296 puan) tarafından
10binden de olmak istemiyorsan o islere hic bulaşma bunun vergisi osu busu zaten elinden daha fazlası çıkmak zorunda kalır. Altın al euro dolar falan al daha iyi hem böyle satış yapabilecek büyük bir sayfa için de zaman ve para lazım 10 bunlira asla yetmez buna 
(8,821 puan) tarafından
Doğru olabilir  letgo'dan satışta yapılır ama işte 10  bin gidebilir  ama böyle iş kurmak isterdim
(296 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama 10bine iş kurmanın hayali bile kurulamaz bu devirde.  En basiti ile bir network tarzı birşeye baslasan 3 5 parfüm deterjan alsan satmak için e para bitti gitti işte. E onları satıp sağlamayacağının da garantisi yok elindekinden olursun valla
(8,821 puan) tarafından
Haklısın canım yapacak bişey yok
0 oy
(5,687 puan) tarafından
Bak sakın yapma geçen gün biri instegramda sayfa açıyor satış yapmak için mi ne sonra uğraşmayı bırakıyor ve 1 sene sonra e devletinden farkediyor birsürü vergi borçu çıkıyor 98 bin gibi bir küsür dü o işlere hiç bulaşma 

Yanlış hatırlamıyorsam sen zaten yeni benzer bir olaydan kurtuldun 
(5,687 puan) tarafından
İşte şans işi o istersen iyicene bi araştır sonra yine bakarsın
(8,821 puan) tarafından
30 binlik getiriyo  baya kar yapıyo sonra tekrar kardan getirdi baya büyüdü kendisi aslında ortak olma işini yapam diyo da 30 bin alıyosa ben 25 bin  bu parayı her ay döndürüp bana 25 bin vercek işte ona ortak olsam ki   maştan ekleyip
(5,687 puan) tarafından
Kuzu sen daha iyi bilirsin hakında hayırlısı olsun inşallah
(8,821 puan) tarafından
Hayel kurmak güzeldir canım neyse yapacak bişey yok işallah ilerde daha iyi olurum
(5,687 puan) tarafından
İnşallah kuzum herşey gönlünce olur
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Instada satamazsin çok zor insanlar güvenmez dolandırıcı çok malum . 

Sıfır ürün al az az 10 binlik alma tabi dolap uygulamasından sat baktın tuttu devam edersin
(8,821 puan) tarafından
Dolap uygulamam var ama tutarmı işte
0 oy
(2,528 puan) tarafından
El becerin varsa böyle kalın pofidik iplikler oluyor onlardan çanta vs yapabilirsin yada yeteneğin neyse ona göre yani satacağın şeyler el emeği olsa daha iyi kar edersin bence paranı sadece ipe vs verirsin
(8,821 puan) tarafından
El be çerisi yok desem çok uğraştım ama olmuyo
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Önce sayfanı büyüt. Genelde indirip paylaşan sayfalara çok ilgi oluyor belli takipçiye ulaştıktan sonra kendi imal ettiklerinin reklamını yapabilirsin. 10.000 tl ile ne yapılabilir bilmiyorum ama genelde çeyizlik şeyler gibi el emeği,  isme özel ürünler yapıp satabilirsin. Mesela kaneviçe havlular, nişan, nikah, bebek çikolatası gibi. Ama üretimden önce alt yapı lazım. Takipçi lazım, başka sayfalara reklam vermen lazım vs.
(8,821 puan) tarafından
Baya zormuş
(1,233 puan) tarafından
Eğer bir şeylerle uğraşmak istiyor ve yatkinligin varsa tezgah kurup gözleme yapıp satabilirsin. Belli bir seviyeye geldikten sonra minik bir dükkan sonra güzel bir isyeri şekline dönüşebilir. Eğer uygun arabam olsaydı gece seyyar tezgah kurar cizbiz,  köfte ekmek satardım.
(8,821 puan) tarafından
Evet bunu isterdim bende ama tezgah nerden bulcam
0 oy
(4,604 puan) tarafından
Instagram da al sat yapabilmen için sağlam bi çevren olması lazım seni tanıtacak alışveriş, senden alışveriş yapacak yoksa batarsın elindekinden de olursun
(8,821 puan) tarafından
Tm canım sağol altın almak en  iyisi
0 oy
tarafından
Elindekindende olursun al  iki çeyrek karnedince bozdur 
0 oy
(5,060 puan) tarafından
Pleksi alıp anahtarlık,kitap ayracı felan yapabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 701 göst.
0 oy
1 cevap 144 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 3bebeklianne (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 537 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu