0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde (2,390 puan) tarafından
Kızlar 11 gün oldu doğum yapalı hastaneden gelince duş almıştım o zamandan beri duş almadım daha akşam duş alınmaz diyorlar bende almadım şimdi alsam olur mu evde kimse yok ama 

41 Cevaplar

0 oy
(11,371 puan) tarafından
10 gündür almadığın hata canım sütüne de iyi geliyo ılık duş 
(2,390 puan) tarafından
Aldım şimdi vallahi rahatladım :)
-Reklam-
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Ayy saçma saçma konuşmasınlar yaa

Nereye alinmiyormus valla ben kafam estikce akşam sabah duşumu aldım aldım ciktim mis gibi 

Sadece akşam girerken bismillah de nolacak
(2,390 puan) tarafından
Çok korkuttular beni tedirgin oldum ama yaptım şimdi vallahi :)
(3,284 puan) tarafından
Yap canım bakma sen onlara sadece basarken cikarken bismillah de hiç bisey olmaz
Onlara kalsa bebekte yikanmaz
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Ben hergün duş aldım bebek memeyi emiyor temiz olmak zorundasın hurafe şeylere inanma
(2,390 puan) tarafından
Sağol canım doğru söylüyorsun
0 oy
(3,030 puan) tarafından
Ben her gün duş alıodum şlk başlarda çünkü sürekli terlik lohusalar göğüslerimi de sabunla yıkıodım süt olsun diye 
0 oy
(129,472 puan) tarafından
kiz durulurmu oyle sac bas yaglanmistit kalk yikan evde biri olsa nolur olmasa nolur 
(2,390 puan) tarafından
Yıkandımmmm valla oh :))
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Lahusayken iki güne duş alıp 20 günlükken tatile giden ben :) normal rutinlerine devam et vesvese verme içine hayat aynı devam ediyor
(2,390 puan) tarafından
Aynen canım aldım duşumu :)
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Akşamları neden duş alınmıyormuski ? Ben hastaneden çıkar çıkmaz yaparım. Sonrasında hergun yaparım süt daha iyi geliyor.
(2,390 puan) tarafından
Musallat olurlarmışş gğyaa
0 oy
(627 puan) tarafından
Hurafe hepsi dus almak daha iyi hissettirecektir
(2,390 puan) tarafından
Çok iyiyim şuanda uykum da var tabi :)?
0 oy
(267 puan) tarafından
Kız nasil  dayandın bu kadar gün ya ben elimdne gelse hastahanede alacaktım ama eve gelmeyi zor bekledim.  Sezaryen oldum özellikle ilk 40 gün hem bebeğimi hem kendimi yıkadım ne kadar temiz ılık su o kadar az koku rahatlamak ve bol bol süt inmesi demek 
(2,390 puan) tarafından
Hastaneden gelince bende yıkandım sonra yıkamadım şimdi yıkandım :)
(267 puan) tarafından
Yıkan canım sihhatler olsun hergun yıkan sadece üşüme yeter
0 oy
(11,836 puan) tarafından
Yap kuzum bismillah çek banyoya girince yap.napcan kokcan mi
(2,390 puan) tarafından
Yaptımm canım :)
0 oy
(14,743 puan) tarafından
Canım ne olabilir ki 11 gün diyorsun kokmuşsjndur kız git yıkan 
(2,390 puan) tarafından
Hastaneden gelince yıkanmıştım ama onun üstünden bir kaç güb geçti tabi bugün yıkandım valla
(14,743 puan) tarafından
Yıkan canım birşey olmaz
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Hurafeler hurafeler :) hiçbir şey olmaz balım 5 dakika gir çık. Rahatlarsın sütün artar. Her gün duş almaya çalış. Ama oturmadan ayakta öyle bi su dök çık :)
(2,390 puan) tarafından
Hiç sorma korkuttular beni ama bugün aldım dayanamadım artık :)
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Bence esın varken al birsey olcagindan falan degilde kusar falan en azindan esin basinda olur  
(2,390 puan) tarafından
5 dakika girdim çıktım canım
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Al tabiki hastaneden gelir gelmez her gün duş aldım hurafe onlar 
(2,390 puan) tarafından
Aldım canım daha inanmam zaten
0 oy
(802 puan) tarafından
Kız ne alaka ben aldım dikislerime de su geçirmez bant aldık yapistirdik sezeryandim yani ben öyle lohusa mohusa bilmedim yani
(2,390 puan) tarafından
Büyükler hep korkuttu beni canım
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Öyle diyenlere kulak asma sonuçta temizlik imandandır. Bekleyerek kokarsın kız o daha sağlıksız hem bol bol duş al ki sütun insin iyice
(2,390 puan) tarafından
Sağol canım aldım bugün dayanamadım :)
0 oy
(400 puan) tarafından
Büyükler haklı tek basına gece kalmamalısın. Esın gelsın sonra düş aş ben büyükleri dınlemedım. 4 yıl çektim
tarafından
Allâh razı olsun gerçekten işini hakkıyla yapan çok az hele bu konuda banada çok söyleyen oldu ama kimse gelım yanında kalım yalnız kalma demedi ben çok açlık çektim lohusa iken bebek kolik iş yapmaya vakit yok yemek yapamıyorum ağlıyor devamlı süt istiyor sütüm aç kalıyorum diye yok emziremiyorsun yok sezeryan doğurdun bilmişler var devamlı konuşan bi  işe yaramayan stres açlık sorunlar sütüm kesildi
(400 puan) tarafından
Benımde ilk bebeğimde öyle oldu ıkı ay emzirdiğim sutum kesildi bı yandan korkular bı yandan kaynana stresı berâber oturuyorduk o zaman. Bı yandan çevre bı yandan  cahılız daha.. Sımdo anlıyorum kı kimseyi takmaya değmiyor..  İkinci çocuğumu çok şükür emzirdiğim takmadım kımseyı 2 yasıma kadar emdı
tarafından
Maşallah ne güzel canım umarım benımde öyle olur zaten 2. Çocugum olsun telefonları kapıları herkese kapatacam bir zamana kadar benı olumsuz etkileyecek herkesten uzak duracam öz annem bile sezeryan olursan yarım insan olursun diyordu bir zaman kendimi ve çocugumu toparladıktan sonra herkesin bir bir ağzının payını veririm Allah'ın izniyle emziririm inşallah ben hep yalnızdım kaynanam gıl uzaktalar eşim çocugum ben
(400 puan) tarafından
Sen kendine inan sadece inan bı ara sutum yetmiyor diye ağlıyodum gene de pes etmedim.. Sezeryan zâten insanda çok fazla etki bırakıyor annen haklı...

Keşke bende uzak olsam tek olsam inan bana yakın olanda faydası dan çok zararı var kımse kımseye yardım etmez. Köstek olırsç sâdece.
tarafından
Aynn köstek olan çok oluyor canım ben özellikle geceleri çok zorlanırdım memem bomboş olurdu uyku sersemi bişeyde yiyip içemiyorsun inek gibi sabah akşam yemek yemem lazım heralde diyordum uyumamam lazım diyordum gündüz neyse geceye çözüm bulamamamıştım bi türlü
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Valla bebek uyurken hep gece dus aldim :) birakin bu hurafeleri ayol.
0 oy
(912 puan) tarafından
Ay nolur takılmayın bunlara benim kayınvalidemde aman erkenden çık oyalanma erişirler falan demişti inadına 40 dk duşta kalmıştım keyif yapa yapa yıkandım :)) 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Ben kesinlikle doğum yaptıktan saatler snr serviste belden aşağı yikandim 

1 hafta dolmadan tamamen yikandim bence yikamalisin dikişlerin varsa temiz de tutman lzm 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 188 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 345 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (205 puan) tarafından soruldu