0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,008 puan) tarafından
Cuma gunu basladik kullanmaya ates yok cok sukur ama öksuruk var ne yapsam tekrar mi gotursem doktora yoksa antibiyotigin bitmesini mi beklesem 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Antibiyotik öksürüğü birden kesmez cnm

Bitmeisni bekle

Öksürük için doğal ilaçlar deneyebilirsin

Geçmiş olsun 
(6,008 puan) tarafından
Tereyag pekmez denedim 1 kac saat iyi oldu tekrar basladi duş aldirdim sıcak suyla eczaneden serum mu alip hava mi versem diye düşündüm.ona da duş aldirdim iyi edeyim derken daha beter olur diye korkuyorum
tarafından
Hava verme ama bunu dene
Büyük bı kaba su koy buzluğa at
Gece çocuğun yatarken baş ucuna bırak
Öksürüğü kesecek 2 güne inşallah.ben öyle yapiom kesio
(6,008 puan) tarafından
Tamam canim atayım hemen
tarafından
Etki görsen görmesen yaz canım banads
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç yaşında çocuğun 
(6,008 puan) tarafından
2.5 canım ya ne yapsam bilemedim antibiyotigide kavga dovus iciriyorum iciricem diye tirnagim cenesini cizmis sabah birde ona üzüldüm
tarafından
Grintuss öksürük şurubu var doğal ondan al sabah akşam 1 ölçek ver rahatlatır ben öyle atlatıyorum oğlumda
(6,008 puan) tarafından
Yarin alayım ne kadardi hatirliyor musun
tarafından
Hiç hatırlamıyorum
(6,008 puan) tarafından
Tamam canim yarin sorarim artik
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Maalesef çocuklarda bitmeyen bir öksürük var. Antibiyotik zaten öksürüğü kesmez. Takviye olarak rahatlatsın diye bisolnatur ya da grintuss tarzı bitkisel şuruplar alabilirsin. Doktora tekrar götürürsen öksürük ilacı yazacak o da çocuğu daha çok öksürtecek :) kızım neredeyse 1 aydır öksürüyor. Yazdığım şuruplarla idare ediyoruz. Bir de odasını sık sık havalandırıyorum uyumadan önce buhar makinesini açıyorum oda nemlensin diye. Sırtına da sabunlu havlu koyuyorum rahatlatıyor baya
(6,008 puan) tarafından
Yarin eczaneden alayim ne kadardi hatirliyor musun fiyatlarıni evde nebulazator var serumda alip hava versem faydasi olur mu
(5,308 puan) tarafından
Evet serum da rahatlatır. Boğaz kurudukça öksürük artar. Grintussu eczaneden 200 liraya aldım. Bisolnaturu internetten aldım 170 lira gibi bişeydi eczane fiyatını bilemiyorum yalan olmasın. Bir de pekmez zeytinyağı limon karışımı yap eğer çocuğun içerse. Günde 2-3 tatlı kaşığı verebilirsin çok iyi geliyor
(6,008 puan) tarafından
Tamam canim bir sekilde vermeye calisirim
0 oy
(931 puan) tarafından
Bitmesini beklemelisin canım 
(6,008 puan) tarafından
Öksurukten uyuyamadi kasik kadar kaldi yuzu cumadan beri

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
+1 oy
3 cevap 130 göst.