+1 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,300 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yendimi yemekler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz :angel: 

Biz bugün bebisimizi gördük toprak bey kardeşi ile tanıştı  

Bu akşam yemek derdim yoktu yiyip geldik pazarımızi yaptık yerleştirdik simdi aşk saati ✨ 

Burnumu Deldirecektim deldirince resim isteyenler vardı böyle oldu hanımlar :devil:

BENİM BİRİNCİK AİLEM EN BÜYÜK ŞANSIM İYİKİ AMA İYİKİ VARLAR <3 

image

image

14 Cevaplar

+2 oy
(1,531 puan) tarafından
Cok severim seni yanlış anlama beni ama çok göze geliyorsunuz büşra her gördüğümde postunu maşallah diyorum hep dua ediyorum ama diyen var demeyen var bol bol kendine de ailene de oku. ❤️
(4,300 puan) tarafından
Söylemek istediğini anlıyorum cnm uyarın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️♥️
-Reklam-
+1 oy
(4,063 puan) tarafından
Maşaallah ♥️ 
(4,300 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️
+1 oy
(234 puan) tarafından

Abla enişteyi boş zamanlarında gönder bizimkilere biraz ders versin :)

(4,300 puan) tarafından
Göndereyim cnm da insanın içinde olmadıktan sonra hic bir şey fayda etmez
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun bebeginlede birlikte böyle aile postlarinizi görürüz inşallah afiyet olsun ❤️
(4,300 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ rabbim izniyle inşallah
0 oy
(242 puan) tarafından
Afiyet olsun canım xece nızanım diye bir şarkı dinliyordum postuna denk geldim yüzümde gülümse oldun teşekkür ederim :) bu arada bende 18 haftalık hamileyim sağlıkla gelsinler :) 
(4,300 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim yol bitti sayılır 31+3 teyiz
(242 puan) tarafından
Maşallah az kalmış :)
(4,300 puan) tarafından
4 hafta filan kaldı erken alacaklar
(242 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(6,214 puan) tarafından

Toprak bey kardeşi ile tanıştı derken doğum yaptın sandım:D

Allah bağışlasın cnm aynı sana benziyor Toprak hızma da hayırlı olsun bende geçen sene taktım ama küçük bebislerim meraktan sürekli elliyorlardi açıyordu çıkardım yakışmış ama:)

(4,300 puan) tarafından
Son 4 hafta filan kaldı cnm o günlerde gelecek inşallah

Toprak da çok el atıyor babası kızıyor dün bugün el atmıyor bakalım
(6,214 puan) tarafından
Dikkat et vllh hiç ummadığın zaman yaparlar ztn snr acı oluyor sezeryan olacaksın sanırım inşallah sağlıkla doğurup huzurlu dolu evine dönersin
(4,300 puan) tarafından
Sezeryan cnm amin inşallah
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Maşallah canım ne güzel bir kare Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah bir daha ki kareyi 4 kişi bekliyoruzzzž:D afiyet şifalar olsun ♥️

(4,300 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ Rabbimin izniyle inşallah o karaler de olacak inanıyorum
(2,027 puan) tarafından
Amin canım inşallah ☺️♥️
0 oy
tarafından
Toprağın telefon yakıyor:D afiyet olsun hayırlı olsun canım 
(4,300 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ben makyaj yaparken çekmeceden almış babasının Mekke'de çalışırken kullandığı telefonu
tarafından
Eşinden yana çok şanslısın anladığım kadarıyla Allah ayırmasın subhanallah
(4,300 puan) tarafından
En büyük şansım eşim cnm Allah razı olsun rabbim herkese hayırlı eş nasıp etsin inşallah ♥️
0 oy
tarafından
Maşallah çok güzel Allah nazardan saklasın 
(4,300 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
tarafından
Amin
0 oy
(22,097 puan) tarafından

Maşallah size cnmm

Afiuer olsunnnn kestaneeee ❤️❤️
(4,300 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️♥️♥️
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Oğlusun sana benziyor off kestane özlemişim neyde yaptınız afiyet olsun cnm bende kızı emzryom yatırıp çay icecez bulaşık makinem şanter artıyordu dün bulaşıklar çok birkti eşim makineyle uğraşıyor bulaşık yıkmayı sevyom kızla ilgilen banyosu çamaşır yemek akşam oldu iyice birttiler 
(4,300 puan) tarafından
Firina vermistim cnm
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Mzsallah oğlun aynı sennn 
(4,300 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Maşallah toprak beye ne kadar çok sana benziyor ömrüde güzel olsun inşallah kardeşine iyi bir abi olsun
(4,300 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(348 puan) tarafından
Aşkım çok güzel olmuş hızman güle güle kullan. Saç rengine bayıldım kızıl tonunu çok seviyorum eşim gıcık siyah kızıl rengini sevmiyo diye yıllardır Pilatin sarı kullaniyom kızıl görünce içim gidiyor afiyet olsun bu arada
(4,300 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Benim esimde sevmiyordu ama bana tek yakışan renk kızıl tonları o  yüzden birşey demiyor artik kendide boya alirken hemen kızıl tonlarına yöneliyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 576 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
0 oy
10 cevap 390 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.

408,353 soru

12,268,202 cevap

37,526 kullanıcı

Kategoriler

...