0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,570 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız :angel: 

Benim kafama takılan bir kaç birşey var benim gibi olan varmı sorunlu benmiyim sorun bendemi :woot: 

Bir çok post bu yönde çevremdede çok denk geliyorum :P 

Hastan oldum o gelmedi bu aramadı filan benim UMRUMDA olmuyor aramış aramamiş gram düşünmem :devil:

Çocuk ve doğum o şunu almadı şu bunu yapmadı filan TERSİNE BEN NE BANA NE EVİME NE ÇOCUĞUMA BİRŞEY ALINSIN GETİRSİN İSTEMİYORUM :P 

Kıskançlık  hamile kalma KİM KİMİ NEDEN KISKANSIN  KISKANÇLIK VAR DİYE ÇOCUK MU YAPILIR 

ev eşyası  ben aldim aynısını aldı filan aldığınız sey soze özel üretilmiyor her isteyen beğenen alir da kullanirda 

BUNUN GİBİ BİR ÇOK ÖRNEK VAR NEDEN İNSANLAR KENDİLERİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI OLARAK GÖRÜP KENDİLERİNİ REZİL EDİYOR SUSUZ KALSAM BİRTEK EŞİMDEN İSTERİM EVİMİN DISINDA OLAN BİTEN HİÇ BİR ŞEYLE İLGİLENMİYORUM 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz busra yemin ederjm vak kolay kplsy etmem her cu.lenin spnunda aynen bende dedim hic bisey zerre umrumda olmaz hele beklenti asla girmem annemden bile bi brklentim olmaz bi seye ihtiyacim varsa esim karsilar budur yani 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı fikirdeyim seninle altımda toros varsa kimsenin passatuna imrenmem. Eşim çocuğum yanımda ise bal da yesim mutlu olurum kurunekmek yesek de doyarım. Arayanı ararım soranı sorarım bana hediye gelsin istemem çünkü gebe kalıyorum geri almak zorunda hissediyorum filan gerek yok :)
0 oy
(4,076 puan) tarafından
Rabbim herkese bol bol versin, versin ki bende olanı kıskanıp aramıza hasetkik sokmasın. Hep bu yönde ilerlerim, dünyalık kimsenin bir şeyini kıskanmam. Tek heveslenip özendiğim makyajı olmayıp tesettürün layıkıyla yerine getirenler. Rabbim sayılarını çoğaltsın bana de hidayet buyursun ♥️
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Kıskanç ve ilgi bağımlısı insanlara ben de tahammülüm edemiyorum. Kadını da erkeği de çekilmiyor. 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Al bendende o kadarrr
0 oy
(119 puan) tarafından
Valla sonuna kadar katlıyorum ve nice örnekleri var arayanı ararım soranı sorarım ben kapımı kilitlerim cok şükür eşimden yana hiç sıkıntım olmadı her konuda benim en büyük destekçim 15 yıldır hayatımda biz kendimizle başbaşa kalınca daha mutluyuz çok şükür 
0 oy
(4,904 puan) tarafından
Aynı senin gibi Düşünüyoruz esımle. Mutluyuz kafamız ağrımıyor. Gelen ağam gidem paşam misali. Biz sadece kendi aile içimize bakarız kim ne yaparsa yapsın. 
0 oy
(181 puan) tarafından
Tartışmaya girmek istemiyorum sadece şunu söylüyorum bende öyle benim evimde evlatlarım eşim  sağlık  huzur olsun saray diyorum eşime başkasının hicbirseyini kıskanmam insanları mutlu etmeyi çok severim misafirliğe arkadaşıma gitsem asla eli boş gitmem çocuklara kendisine bunu da karşılıksız sevdiğim için yaparım.Ama bit hasta olduğumda zor anımda eşim destek olamıyorsa ve çocuklarım rezil oluyorsa arayacağım insan da annemdir ara destek olmasını yardımcı olmasını beklerim bu aynı şey sizin içinde geçerli eşiniz bir bardak suyu vermezse kimden istersiniz böyle düşünün
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Bazı gerçekten her şeyi ile taklit eden ruh hastaları var ama onlarınki bence kıskançlıktan değil kendi zevki olmadığı için başkalarını birebir kopyalayıp yaşıyorlar. Onun dışında dediklerine katılıyorum ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden ne de akrabalardan beklenti içinde hiç olmadım ailemden sadece sevgi ilgi istiyorum beni düşünüp önemsesinler isterim ama bunun maddi somut bir delile ihtiyacı yok hele şu kıskandı çocuk yaptı muhabbetine çok gülüyorum 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 890 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsrakran (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
8 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 135 göst.
+2 oy
10 cevap 191 göst.

410,994 soru