0 oy
69 göst.
Aile kategorisinde (553 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar çalışmayan kadınlar günlük rutininiz nedir komşunuz arkadaşınız var mı benim sabah kalk kahvaltı et topla çamaşır bulaşık öğlen yemeği bazen uyursa kızım onu uyut akşam yemeği hazırlığı eşim gelir yemek kahve kızımı uyut böyle geçiyor ailem uzakta çalışıyorlar çok sık gidemiyorum kaynansm gil daha uzakta öyle hiç komşum yok arkadaşımda pek yok sıkılıyorum her gün her gün aynı şeyler bazen sıkılıp ağlıyorum :(

3 Cevaplar

+1 oy
(3,736 puan) tarafından
Sabah 10 gibi kalkıyoruz yatağımı toplamadan odadan çıkmam sonra abdest alır güne başlarım. Çayı koyar duha namazını kılarım somra kahvaltı temizlik derken öğle olur namaz kılar gün içinde okuduğum Kur'an ve zikirlerimi çekerim 2 saat kadar sürüyor ikindi namazını kılıp akşam için yemek yaparım 6 da eşim gelir yemek çay kızımızla oynamak böyle geçiyor. Komşu çok da benim gün içinde vaktim olmuyor akşam da eşim evdeyken onu bırakıp bir yere gitmem o da gitmez bizim eğlence anlayışımız birlikte vakit geçirmek 
-Reklam-
+1 oy
(103 puan) tarafından
Bakış açını değiştirirsen sıkıntı etmezsin şöyle düşün ki hemen hemen genel ev hanımlarının yaşadığı şeyi yaşıyorsun standart cocuk ev işi yemek bulaşık ekstra ben okula gidiyorum çocuğumu almaya çok şükür.Senin bu yaşadığın hayatı evladı hastanede olup ona bakmaya çalışan annenin hayalidir evimde olsam toplasam yemek yapsam evladimla ilgilensem diye. Hastanedeki hastaların hayalidir ya eşim çocuğum aynı sofraya oturup yemek yiyebilmek çay icebilsek bunun gibi gibi o yüzden her halimize çok şükür bin şükür.Rabbimizin verdiği nefese ben hep derim Allah'm saçımın ucundan ayak tırnaklarının ucuna kadar verdiğin nimete evlatlarıma eşime anneme babama kardeşime maddiyata binlerce şükürler olsun çok şükür bin şükür.Ne kadar teşekkür etsek az Rabbım bize hayırlı kul olmayı nasip etsin dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler nasip etsin insaalllah amin.oyuzden hiç üzülüp canını sıkma keyfine bak 
0 oy
(84 puan) tarafından
Aynı şehirdeyiz annemlerle ama ayrı köyler deyiz.. 

Kaynanam ile aynı köydeyim hatta aynı evde oturuyorduk Bi senedir ayrıyız.. 

Sabah bebeğimle kahvaltı öncesi evi toplarım sonra kahvaltı yaparız bulaşık yıka evi sil süpür temzle çamaşır yemek namaz vakitleri geliyor bebekle uğraş akşam oluyor ve inanki bnmde arkadaşım yok yakında gidebileceğim telden görüşüyorum.. Rabbim sağlık ve huzur versin yeterki halimize bin şükür 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 837 göst.
16 Ağustos 2020 Aile kategorisinde duygu5524 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 490 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde KADER01 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 385 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 57 göst.