0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (2,698 puan) tarafından
Kızımın sınıfında her anne bir hafta etkinlik yapıcak bende sokak hayvanlarına mama alıp cocukların vermesini istiyorum kedilere filan yalnız bu cok boş kaldı alıp ellerine vermek bunun yerine mamayı koyacak bir tabak yapmak veya boyamak ama o tabak neyden yapılır aklıma bir şey gelmiyor yani bir tabak yapsak veya boyasak sonra cocuklara mamaları dağıtsam onlarda giderken evlerine sokakdakş hayvanlara verseler ama bu tabak boyama filan hangi malzemeden olur beynim durdu

7 Cevaplar

+1 oy
(2,099 puan) tarafından

Hayv*n sevgisiyle ilgili hikaye kitabı oku önce 

Hayv*n resimlerinin çıktısını al onlara kesme yapıştırma etkinliği yaptır 

Sonra aşure kasesi oluyor ya böyle marketlerde folyolu kaseler 

Etkinlikten sonra minik poşetle mamaları dağıt kaseleri dağıt cocuklardan mamayı kaseyi döküp kedilere vermelerini istersin 

Ama ağızlarını bağla ki açıp ağızlarına almasınlar 

Benim nacizene fikrim :)

(2,698 puan) tarafından
Ay cok güzel beğendim bunu cok teşekkür ederim
(2,099 puan) tarafından
Rica ederim kreşte öğretmenlik yaparken bende yaptırmıştım çocuklara :)
(2,698 puan) tarafından
Aynısını yapıcam çok teşekkür ederim :)
(2,099 puan) tarafından
Rica ederim :)

Yanlız çıktı alacağın hayvanın hepsi aynı olsun

Değişik hayvanlar çıkartma.. sonra çocuklar arası sorun olur ben onu istiyordum o benim olsun gibi :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Köpük tabak olsa kağıt karton uçar rüzgardan plastik vs olsa bilemedim vala ben PTT AVM den alıyorum kedi mamasını evde kedim var 
0 oy
(14,728 puan) tarafından
Bizim okulda yapıldı ****** haftasında  öğretmen küçük buzdolabı poşetlerine koymuş az miktar da 

Karton ile şekil yaparak kedi mamaları yazıyordu 
(2,698 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(288 puan) tarafından
Kartondan mama kaplari yapin sinifta, sonra onlari boyayin etkinlik olur. Sonra o kendi yaptiklari kaplarla kediciklere mama verir minikler 
(2,698 puan) tarafından
Zor olmazmı
(288 puan) tarafından
Bilmem yani kartondan mama kabi yapacaklar e zaten okulda bu tip etkinlikler yapmiyorlar mi? Accik buyukler de destekler tabi belki
0 oy
(967 puan) tarafından
Pet şişeleri alt kısımdan kesseniz olmaz mı? Bizim burada dışarıda çok görüyorum o şekilde. 
(2,698 puan) tarafından
Olabilirde keskin olmazmı
(967 puan) tarafından
Haklısınız, yakından hiç bakmadım nasıl yapmışlar. Üstten hafif törpülenebilir belki. Ama bu kadar uğramak yerine alüminyum keselikler var, hatta kaseden daha derin oluyor, onlardan alabilirsiniz. Renkli kartonlardan da şekiller kesip etrafına yapıştırır çocuklar. Hem temizler, hem keskin değiller.
0 oy
(5,597 puan) tarafından
Mesela yagmurdan etkilenmeyecek bi kap yapabilirsin. Ya da ruzgarda ucmayacak icinde kirlenmeyecek bi kap falan. 
(2,698 puan) tarafından
Ama işte o kap neyden yapılır mesela cpcuklara yaptırcam
0 oy
(756 puan) tarafından
Beyaz karton bardak al canım üstlerini ister kartonla kapla ister renk renk boyayla boya en uygunu o olur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 246 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 484 göst.