+1 oy
158 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,477 puan) tarafından
Kizcelerrr araba alcaz da Opel corsamiz vardı sattık bı kaç gün önce

8 yıldır bizdeydi :) 

Şimdi beğendiğimiz arabalar hundai C5  gasgai Juke bayon( Toyota peougot bunlar çok pahalı ama) 

Opel mokka yani onerdiginiz az yakan var mı güzel dediginiz içi geniş bagajı geniş 

16 Cevaplar

0 oy
önce (211 puan) tarafından

Bizimki peugeout dizel ama model marka vs onlari bilmiyorum :D az yakiyor ama onu biliyorum. Cok cok az yakiyor hatta 

önce (2,477 puan) tarafından
Dizel istemiyor eşim ya çok mu az yakıyor peugot 3008 yeni modelleri 1600 civarinda
önce (211 puan) tarafından
Gercekten cok cok az yakiyor. 1 depo ile Agri'ya esimin memkeletine gidiyoruz 1400 km burdan dusun :))
Yaaaa onlara da bakaym peogit kar model yükseldikçe fiyatlar fena
-Reklam-
0 oy
önce (11,856 puan) tarafından
Ayy yakmasini bilmem ama cr- v vardi bizde. Cok guzel arabaydi. Içi genisti. Arkada şaft yolu duzdu. O yuzden atka aşırı rahat ve genisti. Bagaj kocamandi
Yakıtı nasl ay ben bunları bı not alayım
Çok iyi işte aradığımız genişlik bu iki kucu kcocugum var eşyalar çok oluyor falan
Esime sordumda çok yakmiyodu diyo canim
Çok sağol cnm kendimce liste yapiyorumda
Şuandada talisman var bizde. Bununda bagaji efsane. Ama bu yakiyo biraz cani.
0 oy
Kızcelerrrrrrr
0 oy
önce (4,381 puan) tarafından
Bizim Toyota Corolla Hybrıd içi geniş ve az yakıyor 
Bunuda arastirayim hibrit çok iyi
Aynen ben çok anlamam annemle ortak aldık abim kullanıyor ondan bildiğim kadarıyla benzin yüklüyor ya araba çalıştıkça elektriği de doluyor ordan da kullandığı için çok yakmıyor arabadan anlayan biri bu söylediğimi daha iyi açıklar umarım anlatabilmişimdir :)
Evet cnm gayet iyi açıkladım hibrit bulabilirsem bende isterim nekadar almst z
Geçen sene Aralık ayında 800 bine aldık 2020 model
0 oy
önce (340 puan) tarafından
Eşimde 3008 istiyor 
Çok pahalı ya
0 oy
önce (1,833 puan) tarafından

Opel mokka ve hundai tucson ikisinden birisi hayalimmm çok beğeniyorum yakıtını anlamam. Bende kia rio var onuda çok seviyorum kadın arabası gibi çok tatlı ama hayalim jip tarzı :) 

Benimde hayalim jip tarzı ins eşim bundan vazgeçmez biz Nissan Juke Hyundai bayon Hyundai tusco. Opel mokka Honda CR-V bunlara bakıyoruz Opel mokka yi.sonradan gördüm çok güzel
önce (1,833 puan) tarafından
Bayon diye çok zırlıyorum ama eşim farlarına gıcık kapmış asla almam diyor o yüzden ondan vazgeçtim. Baktıklarınızın hepsi çok güzel inşallah en güzeli nasip olur :)
Bayon un farları boğaz itici Juke bagajı küçük hahaha:) ah biz hatunlar bende jepten vazgeçecek eşim diye aklım çıkıyor sedanlari gösteriyorum bile oda bakıyor bende fikir edineyim diye
0 oy
Bana bakın hepiniz :)
0 oy
önce (121,873 puan) tarafından
sende kullancaksan yaris cross guzel kiz kadinsi bi arac
Of naptın sen buda hoşuma gtti inceliyorum smdi seçenekler çoğalıyor yukarıya bir sürü seçenek yazdm
Çoğunluk ben kullanacak Opel Corsa vardı sattık onu
önce (121,873 puan) tarafından
yaris cross cok iyi bence kadinsi onda karar ver ☺️
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Toyota corolla hybrid otomatik bizde vardı bir ara, az yakıyordu ici de genisti baya ama hizli değildi galiba o yüzden eşim sattı, Manuel araba aldık sonra daha hızlı oluyormuş manueller. 
Bende otomatikler hızlı olur diye düşünmüştüm bunu siz Ekim dedi çoğu baktığımız da otomatik bliyormsn hybrdi bende istiyorum çok iyi diyolar ama blmiyorum hatcback istiyorum biraz dün çok arastrdim ama bayon eledim Juke küçük diyolar Qasgai diyolar bide ona bakcn
0 oy
önce tarafından
Hangisi az yakar bilmem ama wolkwagen passat almayın petrolcü zengin oldu bizim sayemizde
Yaaa vok mu yakiyor du ben hatcback istiyorum bakalım
0 oy
önce (160 puan) tarafından
En fakir ben brodvay hiç yakmi bacimmm:)))
Yaaa ondan bari alalım bu kararsizlikla:)
0 oy
önce (12,411 puan) tarafından
Juke var seviyoruz ama geniş değil içi o kadar jipçik jip değil yani
Ya bize geniş lazım bayon çok yakarmis Juke da fsrlsr yüzünden eleyebilirdim Qasgai nasıl ki
0 oy
Kizcelerrrrrr
0 oy
önce (9,405 puan) tarafından
Ford ecosport ben çok beğeniyorum 
Ya begedm arablarda muhakk bsey çıkıyor ya senn dedigine bakcam smdi güzel duruyor 1milyondan aşağı yok ya
0 oy
önce (913 puan) tarafından
Toyota tasarruflu bı araç 
0 oy
önce (581 puan) tarafından
Geçen sene 0 i20 aldık benzinliydi eşim yol tutuşunu yakıt giderini beğenmedi biz hachgback alıyoruz çünkü ben kullanıyorum arabayı onun üstüne 2 kere Opel astra aldık yakıt tüketimi çok iyiydi ama manueldı biri yanıden satıp golf aldık geçen cuma dızel ben çok beğendim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
17 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 417 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Muhammed.mirac (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 80 göst.

401,802 soru

12,028,235 cevap

36,245 kullanıcı

...