Seninki güzel bitmiş Casper kız, ben gol yedim ahahhaa :D anlatayım madem, okuyan okur:D Benimki üniversitede sınıf arkadaşımdı. Bölümde 4 kız olduğu için erkek ganimet gibiydi ama ben ***** nerde sessiz sakin tip var onu seçerim gittim bunu beğendim :D Çok yakışıklı ama silik bir çocuktu. Asosyal ama zeki. Zekaya her zaman hayran kalmışımdır. Okul numaralarımız art arda, atölye projelerinde birlikte çalışıyoruz iki kişi. Radara aldım, ağımı ördüm :D Tutuşuyor anlıyorum ama açılamıyor, ben kapıyı aralıyorum o adım atıyor falan derken 6 ayda anca flört ışığı yandı. Gayet seviyeli tatlı bir ilişki oldu. Sınıfta örnek çift falandık. Bir de o zeki ben çalışkan olunca başarılı da bir çifttik. Ama tanıdıkça çocuğun değil de ailesinin bana çok uzak olduğunu görüyordum. Aşırı zengindi ailesi. Öyle böyle değil. Sakarya'nın bilindik ailelerinden, dilerim Sakaryalı biri tanımaz ifşa etmeyelim çocuğu durduk yerde :D Çok zengin ve çok tutucu. O zamanlar FETÖ falan yok tabii Gülen cemaati en parlak yıllarında. Bu paşama da eniştesi babası sürekli ABD'de IPhone falan getiriyor. Arabası var, Jetta :) Hem çok zengin hem tutucu, olmaz bu iş okul bitsin ayrılırız dedim kendime. Ama öyle gitmedi :) Her ne olduysa ilk yaz tatilinde oldu. Tatil bitip de okul başlayınca eski biz yoktuk. Çocuk bir değişmiş, tarz falan yapmış kendince. Kabuk kırılmış. Tavırlar da değişmiş ama eskisi gibi olmaya çalışıyor. Bir gün durup dururken ağladı. Neyin var diyorum, ık bık. Öyle böyle açıldı, liseli gibi ilişki yaşamak istemiyormuş da, bazı şeylerin ötesi olsunmuş, zaten evlilik istiyormuş da benle. Standart pipi istekleri :/ Nooo noo dedim. Ayrıldık. 6 ay her haltı yedi. Gözümün önünde. Neler çektim Allah bilir :(
Sonra ** gibi geldi, evde kalıyordum önünde bekledi ***** *****. Git diyorum gitmiyor. Ev sahibi üst katta, asla sevmez bu işleri. Eve erkek girmesin demişti tutarken. Adam beni aradı, hanginize geldi aşağıda bir delikanlı var dedi. Hallediyoruz dedim. Kovamak için indim aşağıya, bizimki leş gibi. İmkanı yok kendi gücümle kovmamın. Gel gidelim dedi, haydi yürü dedim. Bir çay bahçesine gittik saat akşam 10:00. Ağladı ağladı ağladı, döktü içini. Biz muhafazakar ailelerin sıkışmış çocuklarıyız, bir şeyi ne kadar sıkarsan o kadar şiddetli patlar ben o patlamayı yaşadım dedi. Sen de beni anlamazsan sadece Allah anlar dedi. Gözleri ödemden şişene kadar ağladı. Zaman ver dedim. Tekrar başladık s*****gibi. Gayet de iyiydi, eskisinden de iyi hatta. Okulu bitirelim bende sermaye var birlikte iş kurarız diyor, meslektaşız ya. Ailesinin de gönlü olsun diye Sakarya'da yaşarmışız ama onlar asla bana karışmazmış. Yersen :D Bir gün okulda tuvalete gitti bu kuzu, telefonu bende çantamda ve ısrarla çalıyor, Ayhan2 yazıyor. Tanırım Ayhan'ı. 4 kere arayınca açtım. Bir kız sesi :)) Gol, 1-0. Buyrun dedim, ben ...'ı aramıştım, kimsiniz, Seray de tanır o. Çok acil araması lazım çok acil ölüm kalım meselesi dedi. Bizimki çıkınca söyledim. Rengi mordan sarıya sarıdan kırmızıya döndü. Kalbi çıkacak. Dur bi otur dedim. Kim o ne oldu dedim. Yalan söylemeden anlat dedim. Çizim sınıfına geçtik anlattı. O ilk yaz her b*ku yemek istemiş. Alkol, zina... Seray'ı bulmuş. Yatmalar kalkmalar. Kız gebeymiş... Ondan aramış. Gol, 2-0. Kalk git kızın yanına ne yapacaksan yap dedim. Bilet aldık, ellerimle aldım, baygınlık geçiriyordu çünkü :/ Gitti geldi. Ne ettiler nasıl uzlaştılar bilmiyorum. Geri dönünce görüşmedim. Çok denedi. Engelledim her yerden. Kapıya geldi, ev sahibine kovdurdum. Mezun olurken yan yana geldik en son. Ondan beri bana uzak Allah'a yakın :)