0 oy
181 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (234 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlarım çocuğunıza nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Trendyoldan veya instagramdan önerebileceğiniz bir sayfa var mı

19 Cevaplar

+3 oy
(3,741 puan) tarafından

Pazardan alıyorum öyle çok birşey almıyorum ablamın oğlunun kiler fazla fazla yetiyor bize 

(1,477 puan) tarafından
Pazardakiler daha güzel bende geçen gün çok güzel kalın ve kaliteli şeyler buldum fiyatı da uygun :)
-Reklam-
0 oy
(753 puan) tarafından
Civil den alıyorum benim yaşadığım şehirde tırtıl diye bir mağaza var ordan da alıyorum bide Azra bebe var hem uygun oluyorlar hemde kaliteli
0 oy
tarafından
LCW e bebek bazen H&M 

Trendyol’dan ve instagramdan aldıklarımız hep kalıp olarak küçük geldi bir daha almadım bende . Hamileyken enucuzbebemarket vardı bir onu hatırlıyorum atlet almıştım oradan İlkgünbebe vardı birde 
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Lc wakiki ve civil agirlikli aliyoruz ben buyuk aliyorum 2 yil idare etsin diye ondan  kumasi guzel olmasi lazim ucuzluk magazasindan aldigim hep bitlendi yada cekti hee birde sosyete pazari var ufak defolu urunleri satiyorlar wakiki zara koton urunleri falan oluyor ordanda aliyorum 400 luk takimi 150 ye almistim ordan ama bizim eve uzak annemlere yakin bazen kardesim goturuyor yada babama biraktiriyoruz
0 oy
(3,319 puan) tarafından
Civil lc uygulamalarından alıyorum
0 oy
(617 puan) tarafından
Minicity den aliyorum bazen kaliplari tam oluyor bazen kucuk o yuzden genelde bir beden buyuk siparis veriyorum sıkıntı yasamiyorum dün girdim siparis 2 altli ustlu takim 9 yas icin iki tane de kalin sweetshirt bir takimda 18 ayli k girdim 1250 odeme yapicam kapida.. 
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Instagram'da modaskids.com.tr diye bir sayfa var çok uyguna kıyafetler var ordan aldım 
0 oy
(780 puan) tarafından
Ben bir kez minictyden yaptım bin pişman oldum. Lcw dan alıyorum kıyafetlerini yada E bebek cıvıl baby mall bu tür yerlerden online da sipariş verebilirsin.

Ama panduf tarzı 

Yelek tarzı şeyleri modamizbir butikten alıyorum. 
0 oy
(4,564 puan) tarafından
Hiç internetten almıyorum kendime internetten alırım ama beden çocuklara kalıp uymadığı için mağazadan alırım Zara Koton LCW  den
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Lcw e bebek ve trednyoldan aliyorum. Hatta suan e bebekte indirim vardi bakabilirsiniz
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Ogluma waikikiden alirim hep baska yerden almam.kizlarimada waikiki yada defactodan aliyorm daha guzel modeller oluyor kizlar icm defactodq
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Lcw defacto koton kreş için ev için. Gap uspa hm dışarısı için
0 oy
(94 puan) tarafından
Valla ben çarşıdan aliyrm büyük çarşı Diyarbakır da yasiyrm ama maşallah orası bilindk mağazalardan daha pahalı olms kalitelide değiller normal dukkanlar geziyrm öyle ne hoşuma gidiyorsa aliyrm diğer magazalar bana uzak çocuklarla gidemem oyuzden çarşı tercih ediyorum 
0 oy
(318 puan) tarafından
Gundelik LCW,CA,Defacto genelde. Ozel bir gun icin aliyorsam da GAP ya da USPA ya bakarim. 
0 oy
(1,836 puan) tarafından
Lcw hm  zara koton cigit buralardan aliyorum
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Genelde LCW den alıyorum 
0 oy
(66 puan) tarafından
Ben iki kızımada hep yenidoğan alışverişi dahil enucuzbebk marketten alıyorum ne arıyorsan var valla ben çok memnunum hiç başka sitelere dahi girmiyorum ihtiyacı ne çocukların hemen bakıp alıp çıkıyorum hem uygun hem kaliteli. Büyük kızım 3 bucuk yaşında onun küçük gelenleri küçük kızıma giydiritorum hiç biri de öyle aman aman eskimedi yani ben çok memnunum 
(234 puan) tarafından
Evet 2 defa bende ordan aldım bebek giyim ceşit çok ama çocuk giyimde çesit az bence o yüzden başka yer arauişina girdim
0 oy
(793 puan) tarafından
Lcwaikiki,defacto koton gibi yerlerden alıyorum 3ünede ama ben herşeylerini ordan alıyorum çoraplarından tut iç çamaşırlarına kadar 

İnstagram kullanmıyorum kullanmamda güvenmezdim 
0 oy
(10,661 puan) tarafından
Trendyolda bi kere bayramlik aldim oglum 8 9 aylikti 2 yas aldim 1 ay sonraki bayrama kadar 2 kez tadilat gordu cok kalitesiz ve kalibi bi tuhafti ben geziyorum geziyorum minicityden aliyirum hep istedim kumas kaliyedi orda daha iyi oluyo en azindan hrm fiyati ucuz siklik olarak da fena degil iste 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 296 göst.
29 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy
15 cevap 372 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 351 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ikicanbirbeden (51 puan) tarafından soruldu