+24 oy
2,240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından

Evet kızlar down sendromlu cikti bebisim artık bir melek annesiyim

image

48 Cevaplar

0 oy
(531 puan) tarafından
Çok tatlı onu görünce istemsizce yüzümde gülümseme oluştu.   Bahtı güzel olsun inşallah.   Rabbim size bu zorlu süreçte yar ve yardimci olsun 
-Reklam-
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Rab'bim hayırlı saglikli uzun ömürler versin inşallah canım 
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Çok tatlı maşallah  sende çok güzel annesin işallah güzel günleriniz olacak 
0 oy
(793 puan) tarafından
Çok güzel bakıyorsun ki bebeğine çok güzel gülmüş meleğin Rabbim o gülücükleri yüzünden eksik etmesin maşallah suphanallah ❤️ Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavruna ❤️
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Tipini yediğim hele gülüşüne  massallah belki zor olacak bakması büyütmesi eğitmesi ama bu dünyada da diğer dunyadada cenneti yasayacaksin okadar masumlar okadar temizler ki anlatamam abimin oğlu var 10 yaşına girdi onu sevdiğim kadar hiçbir yigenimi sevemiyorum okadar tatlı Allah'ım hepsine uzun ömürler versin inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasın inşallah ❤️
0 oy
(361 puan) tarafından
Maşallah Süphanallah sana
0 oy
(748 puan) tarafından
Maşallah kuzuma ❤️ sen çok tatlı bir meleğin annesisin artık ve çok özelsiniz ikinizde ❤️
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Ne tatlısın sen ❤️ benim kardeşimde down sendromu şuan 10 yaşında bizim için bizden farkı yok hatta fazlası var okadr merhametli duygusal ki ve çok espirili komik herkesi mutlu ediyor güldürüyor herkes mutlu olsun istiyor ❤️ orayı gidince gelip bana sarılıyor beni başımdan öpüyor ❤️ rahatsızım sağlık sorunu yaşıyorum annemle konuşurken duymuş sürekli beni arıyor üzülme iyileşeceksin geçecek diyor ❤️ merhametli iyi kalpli bir meleğin var canım ❤️

İlgili sorular

+4 oy
41 cevap 1,189 göst.
28 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 909 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharr23 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.