0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (857 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bugün biraz huysuzlaşmış yemeğini yedirdim banyosunu yaptım emziriyordum sallıyordum bir türlü uyumuyordu telefonun ekranını açıp oynamak istiyor da açmıyorum ayağımda sallamaya çalışırken kafasını vurmaya başladı tekrar tam kafasını tutuyordum fark ettim parmağım ağız içine değdi ve baktım yaralandı kanama oldu ondan 5 dakika önce sindede kafa vurarak yine dudağını patlattı 2 dakika içerisinde üst üste gel di kendimi o kadar kötü hissediyorum ki şu an korumaya çalışırken kendim zarar verdim vicdan azabından ölüyorum ağız içi yara çabuk iyileşir mi diş etini biraz sıyırmış.:((:(((

2 Cevaplar

+1 oy
(71 puan) tarafından
Kıyamam yaa ☹️ kaza işte cnm kendini suçlama yaşını bilmiyorum ama çok küçükse geçer çabucak sıcak soğuk yapmycgi için 
(857 puan) tarafından
1.bucuk yaşında cnm . İnşallah geçer
(71 puan) tarafından
Geçer cnm m.etme
-Reklam-
+1 oy
(590 puan) tarafından
Olur oyle üzülme ağız ıcın merhemler var olmadı ondan alırsın bebeklere uygun olanı..hatta calpolun kremi Oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam 
(857 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben ona eşime söyleyeyim hastanede şu an nöbetçi olmadı yazdırır getirir yarın

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,016 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,093 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 585 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,875 cevap

41,311 kullanıcı

Kategoriler

...