0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ne yapmam gerekiyor lise 1de bıraktım okulu çok pişmanım nasıl başlanır sınavları zor mu benim 8. Sınıftan sonra lise de dersle alakam bitmişti yapamamistim şimdi düşünüyorum da bilemedim yapabilir miyim sınavlar zorlar mi çok mu çalışmak gerekiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(4,221 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hayir zor değil çok da başarılı olursun.Herkes yapıyor senin ne eksiğin var ,koca bir hiç,Yeterki karar ver ve bu yola çık.
tarafından
Caniim çok motive etti bu yorumun beni teşekkür ediyorum çokça ❤️
-Reklam-
0 oy
(12,866 puan) tarafından
yaparsın açık öğretim okumak kolay oturup biraz çalışacaksın, çıkmış sorulara bakarsın
tarafından
Çıkmış sorular mı var mı öyle bisey kuzum insallab yaparım:)
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Pandemi döneminde keşke girseydin sınavlar online oluyordu soruların cevapları bazı yerlerde yazıyordu esin falan da yardımcı olur bitirirdin bende pandemi de liseyi bitirdim açıktan 
tarafından
O zaman yeni doğum yapmıştım pek imkanım yoktu aklımda da yoktu açıkçası bu aralar düşünüyordum bu sabah bi araştırma yapmak istedim :)
(1,852 puan) tarafından
İnşallah bitirirsin canım
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Çok kolay canım ama kayıtları kaçırdık yeni kayıtları bende 2.dönemde yazılıcam komsum diyor bana oturup çalıştın mı kolay ben bile açıktan üniversiteyi bitirdimse sen de yaparsın 
tarafından
Olsjn kuzum ne zaman 2. Dönem kaydı bugün mebden baktım 1-7 Kasım tarihleri yazıyordu. O sebepten buraya yazmak istedim . Hay maşallah üniversite bitirmiş öyle de bir imkan varmış lisede sanıyordum ben sadece :)
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Bende lise terk tim. Okuma isteği hiç yoktu bende zaten ailemde okutmadi. Açıktan yazıldım. Yeri geldi kayıt param yoktu yeri geldi sinavlara girmedim derken açıktan kaydım bile uzadı. 2 buçuk yılda biten liseyi 5 yılda bitirdim. Çünkü gün geldi bu benim karşıma çıktı. Kaynanam benim oğlum üniversite mezunu demişti bir kere (kendisinin okuma yazması bile yok) çalıştığım işyerinde yükselme şansım olmadı. Hep bir şekilde önüme çıktı bu sorun. Eşimin desteği ile azmettim bitirdim. Hamileydim üniversite kaydı yaptım bebeğim varken üniversiteyi de bitirdim. Zordu ama illa ki bitecek dedim. Şimdi üniversite mezunuyum. Sana tabsiyem aslae erteleme. Erteleyince heves kaçıyor. 
tarafından
Maşallah ne kadar güzel isteyip bitirmissin ❤️ Ertelemeyi düşünmüyorum çünkü meslek sahibi olmak da istiyorum bu yüzden okulu bitirmek istiyorum inşallah senin gibi bitirebilirim çok istiyorum çünkü
(7,773 puan) tarafından
Kaç yaşındasın canım
tarafından
26 :)
(7,773 puan) tarafından
Yaşın daha gençmiş çabuk kavrarsın. Yaş ilerledikçe ezber zor oluyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
29 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Docentpapagan (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kayla4 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.