0 oy
401 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Hanımlar günaydın bu hastalığı çeken yada etrafında olan var mı gerçekten bu hastalığı yaşayanlardan bilgi almak istiyorum internete bakınca Aman Allahım

6 Cevaplar

+2 oy
(909 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İnternet az bile söylüyor bazı şeyleri emin olun :)) çeken biliyo dünyanın en berbat ağrı türü 
(1,543 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun Benim de ağrı sol tarafında böyle kulunç sırt boynum kolumda uyuşma oluyor böyle göğüs kafeslerim de ağrı oluyor yani kalp krizi değil kalp değil böyle kas ağrıları yapıyor Sizde de bu şikayetler oluyor muydu
(909 puan) tarafından
Evet benimde sol kolumda başlamıştı ben kas sıkışması falan sanmıştım ama doktorum fibromiyalji dedi kas sıkışmasına şükredecek hale geldim :) bazen geçiyor ağrı bi kaç ay yok gibi oluyor sonra geri geliyor belli olmuyor hiç durumu
(1,543 puan) tarafından
Canım gerçekten çok zor nasıl aşacağız bu durumu
(909 puan) tarafından
Valla bazı doktorlar Kuru iğne tedavisi iyi geliyor falan diyorlar ama ben pek iyi geleceğini düşünmüyorum açıkçası benim doktorum bana yeşil reçeteli ağrı kesici kas gevşetici yazdı 10 iğne birinden 15 birinden karıştırıp yaptırdım 2 ay götürmedi etkisi ağrı olan noktaları sıcak tutmak kan demir değerlerini üst seviyeye yakın tutmak birde mümkün olursa stresten uzak durmak gerekiyor mesela 1-2 aydır ağrım yoktu kızım 2 haftadır atak haftasında gece de gündüzde çok huysuz uyumuyor doğru düzgün yorgunluk sinir derken başladı yine gitgide de şiddeti artıyor çare yok diyorum bir tek baş ağrım başladığında hemen ağrı kesici alıyorum o migren gibi günlerce sürüyor insanı süründürüyor başka birşey yapamıyorsun ne yazık ki
(1,543 puan) tarafından
Çok haklısın canım çocuklar için mecbur dik durmak zorundayız ağrısada mecbur kalkıyorsun dedim ya gülüm benide stres çok etkiliyor malesef Rabbim ne verirse hayırlısını versin gerçekten çeken bilir
-Reklam-
0 oy
(5,154 puan) tarafından
Kas hastalığı bir tür romatizma ağrısı vücutta yorgunluk eklem ağrısı filan yapıyor   bazen şiddetli ağrısı olur 
(1,543 puan) tarafından
Tedavisi mümkün mü acaba yoksa strese mi bağlı bu hastalıkta
(5,154 puan) tarafından
Tedavisi mümkün tabi cnm ama ağrısı çok olur zaten insanın hasta eden strestir
0 oy
(29 puan) tarafından
Benj varım canım yaklaşık 15 senedir çekiyorum 
(29 puan) tarafından
Bi doktora gitsen aslında ilerlemeden
(1,543 puan) tarafından
Canım hangi bölüme gideceğim
(29 puan) tarafından
Fizik tedavi ve rehabilitasyon canim
(1,543 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(29 puan) tarafından
Rica ederim canım inslaj sen sifani bulursun erkenden
0 oy
(884 puan) tarafından
Bende de sakroiliak var belimde ve ıkı tane fıtık ile birlikte iltıhaplı romatizma yani ben çektim düşmanım çekmesin
(1,543 puan) tarafından
Allahım ne isimler ne hastalıklar var Rabbim acil şifalar versin canım
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Başka bilgisi olan var mı hanımlar 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Sende boyun düzleşmesi vardı diye hatırlıyorum ilerledikçe böyle bişeye mi dönüşüyor bu hastalık korktum şuan

(1,543 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sende de mi var
(1,330 puan) tarafından
Bende boyun düzleşmesi var hatta sana resim atmıştım
(1,543 puan) tarafından
Çok özür canım hatırlayamadım inan ki sende ki şikayet ler nerler
(1,330 puan) tarafından
Şunu atmıştım al diye bn yatakta olduğumda boynumun altına koyuyorum eskiden ölüyodum resmen şuan iyiyim resmi ekledim tekrardan bak canım
(1,543 puan) tarafından
Aaa tamam hatırladım cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 29 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 692 göst.
15 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy