0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (768 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim burda hiç arkadasim yok çok bunaldım eve kapandım kafama her şeyi takar hale geldim evde durmak bana hiç iyi gelmedi depresyona girdim resmen hiç bir şey beni mutlu etmiyyir burda saçlarım beyazladi stresten imdat demek istiyorum dua edin bana ailemin yanına gideyim

7 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından
Evin esin neredeyse oralısındır tabi huzurun varsa... Aile emin ol Cok önemli ama bazen uzaklık daha iyidir aradaki saygı sevgi bagları daha kuvvetlenir herkesin aile yapısı farklıdır amenna. Ama inan cok yakın olmak iyi olmuyor. 
(114 puan) tarafından
Cocugunu dısarı cıkar o arkadas edindikçe seninde cevren olur bende yabancı sehirdeydim kızımla cıktım parka falan sosyallestik oyle komsularla kaynamaya bak inan komsu iyiyse sayet yeri geliyor akrabadan daha hayırlı oluyor  ablalarım teyzelerim var benim oyle kendime arkadas edindiğim
(768 puan) tarafından
Apartmanda insan gibi insan yok ki hepsi dedikoducu makine gibiler. Modum çok düşük bu ara bilmiyorum nasıl kendime gelirim
(114 puan) tarafından
Bende oyleydim ön yargılıydım kolay kolay kalıba giremezdim arkadas olamazdım kimseyle ama dısardan gördüğüne bakma onlar gibi ol demiyorum ama samimi ol soğuk yapma sen adım at belki sewecegin illaki biri çıkar senin gibi o yoldan gectim cok iyi anlıyorum seni ama bence biraz duvarlarını kaldır sans ver
(768 puan) tarafından
Ben hiç soğuk biri değilim ki yüzüm hep güleçtir. Kız kimse kimseye gitmez burda bizim apartman bi değişik. Kimseyi yargilamam küçük gormem asla ama benlik değiller ya 5 yıl oldu evliyim daha kimse kimseye gitmems
(768 puan) tarafından
Eşimi seviyorum ama şimdiki aklım olsa asla kabul etmezdim dicektim gel burda evimizi kuralim valla öyle pişmanım
-Reklam-
0 oy
(1,643 puan) tarafından
Bende gurbetteyim evde tıkılıp kalma tek başına da olsan çık dışarı dolaş market gez AVM gez çarşı pazar gez, ufak tefek alışverişler yap çok iyi geliyor. Yoksa evde oturup durunca mutsuzlaşiyorsun, çocuğun varsa her gün parka götür parkta çocuklu kadınlarla tanışırsın zamanla arkadaş olursun.
(768 puan) tarafından
Depresyona girdim resmen evde dur dur. Kızım kreşe gidiyor kimse de arkadaş olalım gibi durmuyorlar bende on adım atmıyorum. Küçük bir yer öyle AVM falan da yok evim de çok kötü kira evden de sıkıldım bilmiyorum ruhsuz birine dönustum
0 oy
(316 puan) tarafından
Bende Almanya'da doğdum büyüdüm 3 yıl ( ayin 23 de 4 yıl olcak,) burdayım aynı durum bende yaşıyorum 
(768 puan) tarafından
Sizin daha zormuş cidden
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Kurs yokmu belediyenin onlara kaydol kafa. Dagilir
(768 puan) tarafından
Mantıklı ama bakmadım hiç bir sey yapma fikri de gelmiyor bana
(1,695 puan) tarafından
Maksat ortam kurmak canim git takıl. Valla kaynanam 55yasindan sonra gitmeye basladi kurslara muhabbet ortamina gidiyor cok zevk aliyor
(768 puan) tarafından
Hevesim kalmamış gibi hiç bir şeye ama arastircam mutlaka
(1,695 puan) tarafından
Valla bende oyleyim bi ortamim olsun cok istiyorum ama bi turlu iyi insanlar cimmiyo karsima. Kizimin okulunda velilerle olurum dedim mendebur suratli hepsi bi selam sabah yok.
(768 puan) tarafından
Evet evet öyleler kimse kimseyle konuşmuyorlar ilkten bı konuştum yanaştım baktım o sıcaklık yok e ne yapayım zorlami yapisayim
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Bende gurbetteyim bir ara psikolojimiz aynıydı aşırı bunalmistim basım falanda dönüyordu hatta sonra kız kardeşim benle bir süre yaşadı ve gerçekten iyi geldi ama bende de bir noksanlık olduğunu hissetmistim hep kalabalık aileme alıştığımdan yalnızlığa alisamamistim kız kardeşim gitti ve bn napicam dedim derken eşime görevler verilmeye başlandı bir anda kızımla tek kalmaya başladım eşim olduğu sürece beraber araba aldık bana iyi gelecegini düşündüm ve öylede oldu görmediğim gezmedigim yerleri gezdm sürdüm eşim evde olduğunda gezer evde olmazsa evde olur işlerimi yapar bittikten sonra kendime plan ayarlardim halada öyleyim eşim şuan görevde ve 1 ay oldu ben koca şehirde tek başımayım ama atlattım inan çok rahat kafam herkes bana gelelim yanına dedi ben istemiyorum birde sizinle uğraşamam dedm sadece kalabalık yapicaklar yemesi içmesi susu bitmez aileler gel bize dediler nereye kadar kaç hafta kalicam dedim en güzeli kendi evim yuvm bir süre sonra inan yalnızlık en iyisi benim kızım en yakın arkadaşım mesela soyleyiz sabah ben kızım kalkmadan islerimi halletmeye bakarım işlerim biter kızımı kaldırır kahvaltımizi yaparız program açarım yerken izleriz beraber konuşarak sonra kalan işlerimi hallederim kızım arada gelir yanıma arada oyun oynsr bende halleder kahve suyumuzu koyar içeriz sonrada yemeklermi ayarlarım mesela saat 4te herşey biticej derim biter tam saat 4 te kizimi dışarı çıkarırım önce parka gideriz sonra marketlere orda da iki üç dost var muhabbet eder evime gelirim hastada olduk ne olduk kimseye belli etmedim yani kadın isterse herşeyi yapar bu arada tığ işi biliyorsan al eline aç programları yap bende var mesela fırsatım olmasa bile canım sıkılmasin diye yaparım bunlar sadece öneri canım degerlendirmek senin elinde ben yaşayan biri olarak söylemek istedim yasadiklarmi
(768 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.  Evet başım dönüyor benimde gözlerim kararıyor bazen bayılacakmis gibi hissediyorum daha çok panik yapıp korkuyorum ve biliyorum psikolojik bu durum. Stres yapıyorum elimde olmadan herşeye sinirleniyorum tahammul seviyem sıfır resmen. Düzeltmek istiyorum ama yalnızlık da beni zorluyor hayat neşem resmen kalmadı eşim de bu durumun farkında ama işi burda ben burdan taşınmak istiyorum açıkçası şehir olarak da bana hiç iyi gelmedi çevrem de yok burda. Mesela kuzenlerimle aram çok iyidi diyorum keşke orda olsaydım gün yapardık bana kahvaltıya gelirriniz yada onlar bir araya toplanınca iç çekiyorum. Keşke annemlere yakın olsaydım hadi bu aksam yemeye gelin derdim. Geçen yıl ilk defa babam annem kardeşim 3 günlük bana geldiler sanki bana cennet gibi geldi anlatamam o duygumu bayram havası gibiydi çok kalmadılar sonra gitmek zorunda kaldılar. Burdan gitmek istiyorum bana hiç iyi gelmedi gorumcelerim var ama onlar beni pek aralarına almazlar kendileri takilirlar birbirlrine giderler bende yakinmiyorum kardeşler sonuçta ne diyebilirim. Ama burdan tasinmayana kadar düzeleceğimi düşünmüyorum. Ben öyle somurtkan biri de değilim gerçekten güleç yüzlüyümdur çok samimi olurum ama karşı taraftan baktığımda benim kadar cabaladikkarini görmüyorum çünkü herkesin çevresi burda var. Yorumunuz beni mutlu etti teşekkür ederim
(1,409 puan) tarafından
Çiçeğim insanların hepsi öyle bende farklı ildeyim apartmanda tayinci apartmanı kimse buranın yerlisi değil ama o halde evde olanlar bile komşuluk değil selam bile vermezler bende aynıyiz diyorum ya herşeye sırf çevre kurmak için iyi gelsinler diye yapmadığım şey kalmadı ama şimdide aklım basima geldi bende senin gibi düşünerek eşime bu şehirden gidelim dedim o zaman tayin dönemiydi istedik ve gittik o kadar iyi geldiki sonra aileme yakın oldum.arada aileme gidiyorum onlar bayramlarda gelirler.Sende eşinle konuş eğer gerçekten işini.baska yere tasiyamazsa farklı yerden ev bak derim çık yani bazen evlerde insana iyi gelmez taşınabilirseniz maddi gücünüz yerindeyse ailene yakın bir ile taşının çünkü ailelerle akrabalarla.ic içe.olmakta iyi değil bir süre sonra başını agritirlar ev alma imkanın varsa kiradan çık evini al ya da dükkan alın eşinin işi ne bilmiyorum ama yapabilirsiniz kafanız rahat.olsun en azından sende bu surecte kendini dinleme başka şeylerle ilgilen evde olmak insanı dahada depresyona sokuyor bugün mesela park givi yer varsa ya da artık gezilecek yerler varsa çık nefes al kursa yazil inan o kadar faydası varki mecburen kursta herkesle kaynaşmak zorunda herkes illaki biri denk gelir bu Kur'an kursundan tut el.isi atölyesi olabilir ehliyetin yoksa ehliyete yazil seçenek çok çiçeğim yeterki kendini dinleme
0 oy
(926 puan) tarafından
Ay bende boyleyim ordan oraya surunuyoz kocisle ama genede elhamdülillah bi sekilde cocuklar icin kendi aile huzurumuz icin ayakta kalmaya calisacagiz
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Canım ya en zor şeylerden biri yalnızlık kendini eve kapatma birileriyle iletişim kurmaya bak muhabbet et 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 197 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
15 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 359 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,261 soru

12,180,359 cevap

36,676 kullanıcı