0 oy
346 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,112 puan) tarafından

benim sadık yarim Herbalife:)

image

7 Cevaplar

+1 oy
(1,369 puan) tarafından
Dönüp bakmam bile o derece uzagim :))
-Reklam-
0 oy
(7,924 puan) tarafından

Eşimin halası da içiyordu önceden 

Alay ediyorlardı biberona koyup ta iç diye :P:D

(6,112 puan) tarafından
:)) hahah ben seviorum ya tadini kokusunu . yemi muzlu urun de cikmis o da guzel ahududulu beyaz cikolataliyi sevmedim birtek onu yarim paket attim icemedim.:)
(7,924 puan) tarafından
Emeğinin karşılığını alırsın:)))))
(6,112 puan) tarafından
rabbime hamdu senalar olsun amiiiinnn:))
0 oy
tarafından
Bir kere içtim zorla çok kötü tadı. 
(6,112 puan) tarafından
ben seviyorum cok valla millet zor yerdi klube gderken 6 sene once bn bayilarak
yeridm:)
tarafından
Ne güzel valla canım benim gastrit reflü var herseyi yiyemiyorum
0 oy
tarafından

Bende uşağa söylüyorsun sandım kizzz deli yaa :D

(6,112 puan) tarafından
yok la ona desem
kicimdaki don derim:)
(7,924 puan) tarafından
Sizin evde uşak mi var :D :P :B
(6,112 puan) tarafından
uşak  olarak oglani dedi. sandim karadenizcede:))) pugahha :)) ay beynim yandi ahsi usak temizlikci patron hepsi benim
(7,924 puan) tarafından
Evet çocuğa uşak derler espri yaptım:D
0 oy
(1,264 puan) tarafından

image

Bende 3 paket var bundan canım kilo aldırmak için kullanicam günde kaç defa açkenmi tokkenmi kullanmak gerekiyor biliyormusun 
(6,112 puan) tarafından
bana da boyle dert nasip etsin rabbim . almak icin ogun sonrasi kullanicaksin sen guzel bir kahvalti edip ohhhh yarasin deyip ardindan bununiceveksin:)) ben kahvalti yerine iciyorum  . yada koyu kivamli yapip kadikla pufing gobi yiyorum doydum cok sukur deyip beynimi  kandirarark:))  urunu kimden aldiysan onun tavsiyesine uy vunku her kocun yontemi farkli . zayiflamak icin kimi koc  sabah  shake aksam
shake oglen normal yemek oneriyor. ben mesela sadece sabah shake iciyorum oglen et tavuk kofte balik salata .bunlardan biri yani. aksamda sebze yemegi ve yogurt yiyorum
sebze yemegimi zaten hepsini yogurtla yerim  yogurtta yani yiyorum
aksam. kilo almak icin de bazi koclar kahvalti sonrasi ve aksam yemegi sonrasi icin diyorlar. bazi koclar sadece kahvalti sonrasi icin diyorlar
(1,264 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim kendim için değil 13 yaşında kızım var onun için kullanicam çok zayıf istahsiz benim kilom yerinde yaa 58 kiloyum
(1,264 puan) tarafından
Eşimin yigeni yapıyordu bu işi ondan almıştım anlatmıştı ama unuttum tamam tekrar sorayım ona
(6,112 puan) tarafından
bir zarari yok ben 18 aylik kizimla gdiyordum 6 sene once beslenme klubune .  kizim yemek
isterdi zorla kacirirdim
 onunden:)  ki urun bana kalsin diye. ama et tavuk mavuk kofte kuruyemis  ceviz badem yogurt oyle seyler yiyerek kilo alsa daha iyi bence .cocuk gelisimi ve agiz damak tadi beslenme aliskanligi gelissin yemekyere.  urun son care
(1,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(522 puan) tarafından
Ben bekarken kullanırdım kilo almak için,bende afedersiniz hep ishal yapardı sonra bıraktim
0 oy
(504 puan) tarafından
O tadı çok güzel ya kilo vermek için mi kulaniyorsun nerden ve fiyatı ne kadar alıyorsun 
(6,112 puan) tarafından
aynn kilo vermek icin. kendim aliyorum 2018 de beslenme klubune gttim 18 kilo vermistim . sinra uye oldum iste ara ara aliyorum kendime kendi uyeligimden:) satis yapmiyorum da en azindan gelis fiyatina kendime indirimli siparis gecmis oluyorum.
(504 puan) tarafından
Anladım cnm emzirenler içebilir değil mi bide ne kadar a alıyorsn
(6,112 puan) tarafından
icer.  kendim yuzde 35 indirimli siparis geciyorum satis fiyatlarini bilmiyorum 600 kusur shake 850 kusurde cayi aldim da. satis fiyatlarini hilmiorum
0 oy
(133,957 puan) tarafından
reklamlaarrr        
(6,112 puan) tarafından
yok benimki tamamen kendi kullanimin :) satis yapmiom kendim indirimli almak icin uyeyim kizzza reklama ihtiyacimmi var ayol:))akrabazimin klubu var ona reklam olsun diye onu etiketledim:))
puhahahah kocamdaa kocaamm pasamda pasamm❤️❤️❤️
(6,112 puan) tarafından
he yaaa saholsun:)) dun aksam kolu agrio kalp mi acaba dio.  dedim bi ev daha al hide yazlik mumkunse biraz yatirim yap sonra nereye gdiosan ugurlar ola birc harc bitsin rahat yasayak:))) dio sen ardimdan iki gun aglamazsin:)))
ahahaha allah seni yaa

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 762 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 657 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 825 göst.

409,905 soru

12,324,013 cevap

39,055 kullanıcı

Kategoriler

...