0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

image

british short hair kedim 

imagebir rainbow ve bir sari kanaryam

imagebir japanes ve bir jumbom

imageiki albino anaç kuşum 

imageiki albino henuz yeme düşmemiş yavrularim

image160 tane cins (brahma fizan cin ayem cemani ve sultan tavugu yumurtasi) son 6 gun kaldi cikmalarina 

imagebir beta balığım 

image12 tane bebek lepites balığım 

imageuc anne lepites bir tetra üç moni baligim dogum yapicak onlar doğum tanklarinda digerleri uc vatos iki çöpçü balığım iki erkek lepites iki erkek moni baligim var sizde neler varr ❤️

28 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından

İran kedim var 7 aylık <3

(66 puan) tarafından
Oys masallah rengi neeee
(2,385 puan) tarafından
Beyaz mavi gözlü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim varken gerek yok hayvana 
(66 puan) tarafından
Allah iyi etsin canim seni
tarafından
Ahahaj
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Ben kuş ve balik asla beslemem gormeye dahi tahammulum yok cunku hapis hayati yasatiliyor okyanuslarda yuzen baliklar minicik fanuslarda ormanlarda uçan kuşlar kafeslerde yasatiliyor.Bunun disimda 4 engelli kedim 2 tane de sokak kopegim var bahceli evimde bakiyorum kediler iceride kopekler bahcemde en iyi mamalar ile besliyorum duzenli kontrolleri ilaclari vs vs hic bir hayvanim saglikli iken eve hapsedilmemis ve cins degildir.Hayvanlar hobi degildir seviyorsaniz ne mutlu
(66 puan) tarafından
Canim herkesin zevki ve gorunusu farkli
0 oy
(2,764 puan) tarafından

Sürekli kocamı ikna edip kuş kedi sahipleniyorum.kediler hadi ben verdim tüğlerinin hakkından gelemedim.kuşumunn biri öldü .diğeri tam 5 yaşında pencereden kaçtı gece olduğu için bulamadık günlerce aradık ağladık evcek. 

Eşimde çok bağlanmıştı çünkü kafese girmez evin üyesi gibiydi. 20 ye yakın Kelimesi vardı. Kızlar çok bağırdığı zaman 'sus kız ' derdi :)

Eşim bidaha bağlanmamak için almıyor.biz yine çok istiyoruz bi yandan onun yerini tutmaz diyoruz:(

(66 puan) tarafından
Aslinda onun kafesini dışarıya koysaydiniz o Kendi dışkı kokusune geri gelirdi
(2,764 puan) tarafından
Götürdük canım 3 gün kafesle dışarda oturdu çocuklar.3 4 yere ilan astık ödül koyduk bulana
Büyük ihtimalle biri buldu götürdü yoksa bizim sesimize hatta kızımın sesine hemen gelirdi
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Evde ****** beslemeyi sevmiyorum canım 

Besleyene de saygı duyuyorum:))
(66 puan) tarafından
En guzeli canim
0 oy
(2,515 puan) tarafından

Sadece tavuk o da organik yumurta için :D

image

(66 puan) tarafından
Oda cok iyi canim bende organik et icin tavuk yetistiriyorum
(2,515 puan) tarafından
Kız 24 tavuğum var ama nsl kesip yiyemiyorum korkuyorum
0 oy
(13,119 puan) tarafından

Maşallah dükkan gibi  :)

Bizde inek var en göze görünen:)

Kanarya var aslında babamın ama ilgilenenedigi için getirdim kışın eli boşalınca verebilirim geri. Onun dışında bi de köpeğimiz ve farelerimiz(köyde ineklerin yemleri olduğu için)  var :Dama içeride hay.van beslemiyoruz

(66 puan) tarafından
İnek bizdede varda köyde onlar ya inek kax tavuk hindi köy hayatinda olan herkesde var o
0 oy
(634 puan) tarafından

MaşAllah sana canım hayran kaldım bakmana hepsine yetişemem benim olsa 2 kuşum vardı muhabbet papağan onla bile bebek olucak satım eşim Kaç ay oldu yok ama alışmadılar bana hic :) 

(66 puan) tarafından
İlk geldigi anda alıştırabilirsen olur canim yoksa zor
(634 puan) tarafından
Şimdi yoki bebek olucak çok toz oluyordu canım ama seviyorum yani bakmayı kuş olsun :)

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 259 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (841 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 59 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,620 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,590 cevap

36,386 kullanıcı

...