Başka ulkedeyim. Geldiğimde hamileymisim burada öğrendim. Bebeğim doğdu 4.5 aylık olmak üzere. Hala çok ağlar ve uykuyu pek sevmez. Hele 2 hafta önceye kadar gündüz toplam uykusu 1 saatti en fazla. Eşim bütün gün işte. Ev, yemek, ilgi bağımlısı bebe.. çoğu zaman yemeğimin malzemelerini gece bebeğim ilk uykusundayken dogradim gündüz sadece pişirmek kaldı. Onda bile zorlanıyorum ağladığı için. Hep yanında olayım istiyor. Ama bugün mesela babasıyla bir gülümsüyor bir kahkaha atıyor babasını artık tanıyor arkasından ağlıyor vs ya dedim he4 şeye bedel. Hep sanıyordum ilk haftalar aylar gibi kötü geçecek. Ama geçiyor hepsi bir gülümsemeyle inan. Hala gece 2 saatte bir kalkıyor süt için sabah 7.30 da gün başlıyor vs ama onun kokusu senin için çırpınışi her şeye bedel. Doğar doğmaz ay annem ölürüm canım bebeğim modu olmuyor bastan bunu bil ama onunla zaman gecirdikce canının canı oluyor. Onsuz hayat imkansız geliyor. Benim 1.5 aylıkken başladı tam bag. Bu da çok normal süreç, geçecek hepsi, bugün kuzenime diyordum aman cocuk düşünme sürecini uzat bebekli hayatla bebeksiz cok farklı. Ama olunca da dünyaya bedel dedim. Sen bebeğine odaklan, bak gurbetin de gurbetindeyjm bizde gece 2 oğlumu bir daha emzirdim uyuttum. Uyuyacakken bu posta denk geldim yazasım geldi. Moralini bozma. Mesela düzen oluştu şükür 2 saatte bir kalkıyor gündüz beni çok çok zorluyor ama akşam 9.30lq 10 arasi uyutuyorum artık gece uykusuna. Bir arkadaşım vardı bebeğim 2 aylıkken dedim ya oğlum toplam 24 saatte 6 saat anca uyuyordur sen nasıl düzen yaptın bebegin 4 aylık diye çünkü bana imkansız geliyordu 2 haftadır düzeni oluştu ❤️ her şey zamanla. İlacın evladjn olacak. He ilk zamanlar bebek size siz bebege alisiyorsunuz aranızda ufak tefek tartışma olabilir alttan almaya bakın. Süreç geçici