0 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

image

image

kizlar sizce bu ev nasıl pis kullanmış evi bekar adam oturmuş ama odaları beyaza boyatacagiz sizce nasıl ya kirası 10 bin 

25 Cevaplar

+1 oy
(7,995 puan) tarafından
Gayet iyi canim parası da ev de kendin güzelce temizler boyarsaniz da miss gibi olur
(19,497 puan) tarafından
Allah korusun bilmiyordur falan ondan brlirtelim dedik yaw agsgs
(7,995 puan) tarafından
Hahahahahaaha inşallah biliyordur ☺☺
(4,138 puan) tarafından
Gastamonlu biliyorum ikisini aynı anda kullan demek istediğini ben hatırlatmak istedim ☺️ o an aklı karışık olur falan dikkat etsin anlamında yazdım
(7,995 puan) tarafından
Olsun canım iyi yaptınız yazdınız sıkıntı yok ☺☺
(4,138 puan) tarafından
☺️☺️❣️.....
-Reklam-
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Bence temiz pis gelmedi bana fiyato da uygun
tarafından
Bundan pis evler mi var
(3,027 puan) tarafından
Ne sandinn esim bir ev tutmustu 1 ay twmizleyemedm less gibiydo mutdak kalip kalip yag tutmustu her yeri camlar bile
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Hangi şehir cnm cok uygun
tarafından
Antalya pis mi ya benim temizlik takıntım var sizce naisl arkadaşlar daha pis evler mi var
(2,361 puan) tarafından
Cnm bnce okdr pis görünmüyor ama tuvalet bya elden geçmesi gerekiyor
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Sadece ince detaylar pis gibi tezgah altı mesela o da temizlenmeyecek bir şey değil daha pis evlerde var tabi. Bizim evden akraba çıkmıştı ama mutfak çekmecesinde hamam böceği yavruları artık kazısan geçmeyecek yağlar falan. Dayım bile gelmişti temizliğe düşün titiz adamdır erkek gücü iyi oluyor tuvalet banyo mutfak o tellemeye yardım etmişti  
tarafından
Klozet kirecten kararmış banyo da kirden sararmış ona ne yapayım gerisi mutfak falan sirkeli suyla hallolur
(3,191 puan) tarafından
Çok uzun süre durmadan kireç çözücüyle temizle. Ama kireç çözücülü temizleyici falan değil porçöz al direkt dediğim gibi arada çık hava alarak yap alışık değilsen kötülenirsin
0 oy
tarafından
Gayet yeni gibi duruyo çokta kötü degill bide panjurlu daha ne olsun kizz kirasida gayet makul
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Bana o kadar pis gelmedi bir badana yaparsin klozetede porcoz dok beyazlatir hatta daha etkili olmasi icin icinde suyu aliyorlar oraya birseyle tikiyorlar detarjani dokup baya bekletoyorlar akip gitmiyor kiz ne evler var kuzenimin evlendigi evi gorsen bekar eviymis kac kisi temizledide anca paklandı 
tarafından
Ciddimisin
(2,432 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ben evi temiz gördüm niyeyse:)) aynen canım bizimki de simsiyahti eşim suyunu çekti içine asit filan döktü daha doğrusu herşeyi döktük temiz olsun diye:)) tam gitmese de eskiye nazaran daha iyi oldu
(5,322 puan) tarafından
Tabi canim annesi kardesi benim annem kendisi 4 kisi temizlediler cok zor arindirdilar evi katman baglamis artik kir. Enisteminde kirada evi vardi kendi oglu gecicekti balkonda mangal yaglarini biriktirmisler temizlememisler kac sise yag coz kullanmislar
(5,322 puan) tarafından
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Ev buradan temiz görünüyor canım, keşke şu anki taşındığım evin ilk halleri olsa da sana atsam:((
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Çok pis değil bence kirası uygun
0 oy
(19,497 puan) tarafından
Kız bı de Antalya ha. Neresi Antalya'nın. Bence ev uygun güzel. 3+1 de tabi 
tarafından
Manavgat canım
(19,497 puan) tarafından
Güle güle oturun inşallah
tarafından
Çok tşk ederim amin
0 oy
(886 puan) tarafından
Çokda pis değil bence sen bi boyaya bi temizliğe bakar
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Bence gayet uygun canım boya zaten duvarları hem açar hem temizlenir güle güle oturun insllah
0 oy
(988 puan) tarafından
Bu evin neresi pis gayette temiz parlak duruyor. Sığır ev değil sonuçta. Fiyatı da çok uygun buralarda 17 bin
tarafından
Canım kamerada öyle ama yerler tozlu klozet kirecten siyah banyo sararmış beyaz olunca ev boyanacak zaten dolaplarda yağ kir çözücü ile hallolur heralde
(988 puan) tarafından
Evet temizlersin sonra pırıl pırıl otur cnm
0 oy
tarafından
Parasina gore cok cok iyi pisligine bakma bamyo wc temiz duruyo ne evler var gorsen benim ust daire yeni bosaldi ev sahibi tanidik gel gor dedi les gibi ev igrenc cocuklu kadindi bi de iyi enfeksiyondan zehirlenmemisler bekar adam acna bu kadar olur mutfak falan yapili fayanslar guzel fiyatta guzel biraz kucuk heralde sigarim diyosan bi badana boya bi buyuk boy camasir suyuna bakar cicek gibi olur kac oda onu da anlamadim 
tarafından
2+1 canım
tarafından
Sigarim diyosan dusunme derim benimki 3+1 2 oda kullanmiyorum bos duruyo
0 oy
(51,334 puan) tarafından
gayet guzel bence
0 oy
(215 puan) tarafından
Ev güzel de benim meram ettiğim mutfakta fırın, ocak ve davlumbaz yeri ankastre, senin fırının ocağın ankastreye uygun mu? Nasıl yerlestireceksin
tarafından
En mantıklı yorum davlumbazim yok ama fırın uygun ama yukarıdaki havalandıran şey pek uygun değil ne yapılır bu durumda
(215 puan) tarafından
Evi tutmaya niyetlenirseniz spotcudan uygun fiyatlı almanız lazım, ileride ayrılırsaniz evden yine uygun fiyatlar spotcuya satarsınız
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Gayet temiz canim bi boya istiyor sadece bence onun dışında valla benim gelim girdiğim evden temiz 
0 oy
tarafından

Antalya olduğunu penceredeki kepenklerden anladım güle güle otur bu eve pis ev diyosan pis ev görmemişsin bence sen :D

tarafından
Ben sıfır eve oturdum ama banyo tuvalet kararmış ya ondan biraz tuhaf geldi
0 oy
(9,925 puan) tarafından
Bence güzel kız neresi pis sen benim tasindigim evleri görseydin evlerden ırak bildiğin b.k o kdr igrencti günlerce uğraştık 
tarafından
Tuvaletin içi kararmış klozet banyo gideri sararmış içi sarı onları ne yapabilirim
(9,925 puan) tarafından
Ben tuz ruhu ile temizledim tek tuz ruhu geçirdi o lekeleri
0 oy
(798 puan) tarafından
Temiz gorunuyor fiyati da uygun
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ayy Antalya ve panjurlu evleri hapishane gibiydi bnm için :((((
tarafından
Antalya'da hep böyle ama

İlgili sorular

0 oy