0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Kaynanam herşeye karışmaya çalışıyor ben izin vermeyince bana ******** tımharanelik akılsız gerizekalı diyor üç yasında kızıma bağırıyorum diye de  söylüyor bunlari 11 aylikta kızım var büyüğü durmuyor  yoruluyorum her gün ikisini de ayağımda sallıyorum öğlen akşam bende dedim timharanelik sensin birdaha bana böyle kelimeler kullanma ağzının ortasına vururum dedim  ben seninle konuşmak istemiyorum dedim benim adımı ağzina alma bu evde varmisin yokmusun seni görmek sesini bile duymak istemiyorum dedim

12 Cevaplar

+2 oy
(7,944 puan) tarafından
Beraber mi yaşıyorsunuz ikinizde pek aklı başında insanlar değilsiniz kusura bakma da o çocuklara üzüldüm 
(557 puan) tarafından
Sende böyle bir kaynananin yanında kal sen de de akıl kalmaz beni sürekli oğluna kotuluyo
(7,944 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun suc senin kocan da onun lafı ile mi hareket ediyor
(557 puan) tarafından
Şuan mutfakta kaynanam beni kotuluyor ben de odada bebekleri uyutuyorum
-Reklam-
+2 oy
(792 puan) tarafından
İkiniz desaygiyi fazlasiyla asmissiniz. Ayni evde durmaniz hata
+1 oy
(417 puan) tarafından
Valla agzına saglık iyi demişsin herbokoglar işte herşeyi bildiklerini sanıyorlar 
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Birbirinize ettiğiniz kelimelere bişey diyemiycem de beraber yaşıyorsanız Allah yardımcın olsun, benimki arada gelir kalır kriz geçiririm 
(557 puan) tarafından
Ben artık yildim kendisi hakaret ediyor ben kendimi ona çok ezdirdim artık patlattı beni
0 oy
(266 puan) tarafından
Senin kaynanadan önce kocanla baş etmen  gerek. sizin bu halinizi bile bile hâlâ hergun oraya götürüyorsa, önce onu tedavi ettirin sonra da kaynanayla kendiniz tedavi olun. çünkü böyle anne baba babaanne arasında olan o çocuklara olur 
(557 puan) tarafından
Ben söylüyorum beni buraya getirme annen istemiyor beni suratı hep asık hep benimle kavga peşinde bebekleri sevsin diyor kadın beni istemiyor bebekleri sevse ne olur ki bebekler sanki başka anneden geldi
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Aynı evde iseniz ufağı ver büyükle ilgilen sonra küçüğü al büyükle oynasın 
(557 puan) tarafından
Allah belalarını versin ya iki bebek olmasa ben bir dakika durmam canım ama şunlara acıyorum ne olur halleri ikisi de küçük
(14,613 puan) tarafından
Kocan nasıl biri annesi gibi öi
(557 puan) tarafından
Anneci o da ben artık annesinin evine gelmiycem telefonlarını acmiycam annesinin
(14,613 puan) tarafından
Çok zor o zaman Allah yardımcın olsun
En iyisi uzak dur Kendisi gitsin görsün annesini
(557 puan) tarafından
Bebekleri özledim diyor annesi o da beni alıp geliyor annesinin evine hergun kavga ediyor benimle ben seni istemiyorum diyo su torunlarım olmasa bu eve gelemezsin diyor bana
0 oy
(285 puan) tarafından
Sinirlerin yıpranmış kaynanan sana öyle diyince esin ne tepki veriyor ?
(557 puan) tarafından
O gelmez benim evime canım beni istemiyor oğlu beni buraya getiriyor 1 aydır burdayım beni eve götürmüyor
(285 puan) tarafından
Lohusalikta sana neler dedi
(557 puan) tarafından
Sen bebek bakmayi bilmiyorsun sütün gelmiyor galiba ondan bebek ağlıyor sütümü yüzüne sıktım bende bunlar ilk bebeğimde olanlar ikinci bebeğim de birşey yapamadı
(285 puan) tarafından
Annen neden yanında kalmadi
(557 puan) tarafından
Kaldı ama kaynanamla aynı evde yaşıyordum annemi istemedi evine git biz bakarız demiş şimdi ayrı evim ikinci bebeğimde annem istediği kadar kalmıştı yanımda canim
0 oy
(575 puan) tarafından
Gitme sende psikolojine iyi gelmiyor belli ki o kadın. Benim bebeklerimin arasıda 1 yaş çok Zor bende bağırıyorum kızıyorum istemsiz çünkü çok zorlanıyorum. Bide yanımda sevmediğim biri olsa delrirdim herhalde 
(557 puan) tarafından
Daha gelmemeye karar verdim canım ararsa bebekleri görmek için görüntülü arıyordu telefonu acmiycam
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canm evin ayriysa gitme yada hergun gitme senin evin yokmu neden hep kaynananlasin yada bir mj oturuyrsnz.ama uzuldm valla biyle insanlardan rabbm korusun gervkten allah yardmcn olsn zor is.
(557 puan) tarafından
5 yıl bir oturdum sonra ayrı eve çıktım oğlu bebekler var diye beni bunun yanına getiriyo annesi bebekleri özlüyormus bebekleri özleyen kadın geliniyle iyi geçinir benim bildiğim bu tam tersi hem bebekleri istiyor kirmiyorum geliyorum her gün benimle kavga ediyor
(2,481 puan) tarafından
Bence bebekler bahane sana is yaotrmak icn cagriyordur ayrica ole surekli sureklide gidilmez esininde isine geliyor belliki bence sen once esini dize getir derim sorun onda gibj.arkamda dursa kaynanan bu sekil yapamaz cunku
(557 puan) tarafından
Nasıl dize getircem onu canım
0 oy
tarafından
Arada sevgiyi gec saygiyi rezil ****** etmissiniz ne yasiyosub bilmiyorum ama ya birbirinizden illallah etmissiniz ya ds ikinizde terbiyesizsiniz 
tarafından
Anlamadim 5 yil birlikte oturdunuz evi ayirdiniz yinede hergun gidiyosun cunku esin oyle istiyo cubku kaynanan cocuklarini istiyo oyle mi
(557 puan) tarafından
Evet canım torunlari özledim diyor oğluda bana ısrar ediyor getiriyor annesinin evine annesinin suratı bana asık beni eleştiriyor kötü kelime söylüyor ben senin yüzünü görmek istemiyorum torunlarimi istiyorum sadece diyor bana
tarafından
Senin kocada is yok bacim sende gitme Allah Allah anasina saygi duymayan cocuguna da kurban olsun benim esimin ailesiyle de biz sorunlar yasadik ama en *** hittigimiz 2 gun kebdi evinde 2 gun onlarda kaldim sonra oda bitti cocuk konusunda da cok sorun yasadik gerseye benden once atliyolardi surekli soyle yap boyle yap ben bisey istemiyorum mesela bisey olmaz diye yapiyolardi oglum 1 bucuk yasindaydi en son kayinbabam soyleniyodu hep de o zamana kadar susmustum eve gelince esimle kavga ediyoduk cunku sabir evresini dr guzellikle konusma evrwsini de gecmistik kavga ediyoduk o gun tutamadim krndimi o soyle yap boyle yap dedi bende hayir olyle degil boyle gibi cevap verdim terbiyesizlik yapmadim yok cocuk zayifmis yok herseyden sakiniyomusun gibi gibi ki oglum hep kiloluydu en son cen xen konusuyon dedi bende sende herseye karisiyon dedim eve geldik esimle bi kavga ettim dedim bitti bosaniyoruz yeter ben bunu cekmek zorunda degilim kocam koca olup beni savunmuyo anasi babasi herseyi cok biliyo bi brni kendi halime birakmadiniz bi anneligimi tasatmadiniz sende hakli oldugumu bile bile agzini scmadin ya bitti yarin git ac mahkemeyi bana ev tut babamın evinden gelinlikle ciktim cocukla geri dönemem ben isine gelincr babamin evinden cikarip isine gelmeyince geri kapinin onune atamazsin evimi tug kirami ode esyami da diz dedim artik papuc mu pahali geldi degerimi mi anladi sabaha kadar zor ikna etti brni ertesi gun annesini aramis anlatmis o gun bugundur agzini acamiyolar
(557 puan) tarafından
Senin eşin seni dinlemis canım benim eşim çok anneci onu dinliyor hep bana erkek kardeşi bebek ağlıyor diye üstüme yürüdü bağirdi eşim hiç birşey yapmadı kardeşine ağzini açmadı benim aslında bunu bırakıp gitmem gerekiyor böyle bir insanla ömür geçmez
tarafından
W cocukla ds o is zor kendine guveniyosan git bencede
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Valla bacım çok iyi demişsin ben kaynanam bize oturmaya gelse bişeye karışmaya kalksa kendi evinde en güzelini et karışma bana derim yada kızımla ilgili bişeye karışmaya kalksa anası sensin de brnim haberim mi yok acaba ne oluyor derim bana da zamanında hakaret etmeye kalktı evden kovuldu şimdi gelmiyor bile evime eşin arkanda duruyorsa valla birlik oturmak sıkıntı çıkın ayrı eve bence 
(557 puan) tarafından
5 yıl birlik oturdum ev ayrı şimdi torunlarını ozluyormus oğluda surekli beni annesinin evine getiriyo ama annesi ben senin yüzünü görmek istemiyorum torunlarimi istiyorum diyor
(1,333 puan) tarafından
Oldu paşam başka emri o çocukları kim doğurmuş acaba da seni görmek istemiyor seni görmek istemeyen torunlarını da göremez kocan da ne anam köylüymüş be
(557 puan) tarafından
Eşimin işi annesinin köyünde yani hayvancılık yapıyor biz şehirde kiradayiz eve fazla gelemiyor annesiyle kalıyor hayvanlar olduğu için bu yüzden bence ben bununla evlendim annesiyle kardeşiyle de evlendim
(1,333 puan) tarafından
Maalesef öyle olmuş ama sınırını çizmen gerekiyor hayatına bu kadar müdahil olup birde hakaret etmek çok büyük terbiyesizlik işte boşuna dememişler kaynana Kazan karası diye
0 oy
(51,324 puan) tarafından
icinden mi dedin dışından mi
(557 puan) tarafından
Dışımdan dedim canım yüzüne söyledim dün

İlgili sorular

+13 oy
34 cevap 777 göst.
0 oy
10 cevap 245 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy