0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar merhaba benm ilk doğumum ikiz çocuklarıma oldu ve ben çok zorluk çektim çok kotu bunalima depresyona girdim çocuklarıma alışmakta çok zorlandım aylarca ağladım vs vs smdi 3.cocuga gebeyim acaba tekrar yine bunalım yasarmiyim bu sefer tecrubeliyim de acaba yine depresyon yasaniyormu 

4 Cevaplar

0 oy
(2,637 puan) tarafından
Bende ikinciyi doğurdum 12 gün önce ilk kızımda bu kadar duygusal değildim ama bu ikincide en ufak şeye ağlıyorum depresyondayım bende. Allah sabır versin üç çocuk zor olur ben şuanda iki çocukla çok zorlanıyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,550 puan) tarafından

Evet kuzum ben oldum . Dualarla duruyordum evde inşallah sen olmazsın :( 

0 oy
(20,029 puan) tarafından
Yaşama ihtimalin var ama ben yaşamadım. İlkinde biraz zorlanmistim. İkincide dediğin gibi tecrübeli olunca o kadar sorun olmuyo bence 
0 oy
(43 puan) tarafından
İlkinde yaşadığım şeylerin ahi yaşatanlarin iki yakasını bir araya getirmesin Allah ne bu dünyada ne öbür dünyada duvarlar konuşuyordu benimle bir ay evladımı istemedim emzirmedim sulütüm kesildi mama aldı şuan 3 yaşında hamileyim aşırı korkuyorum gene aynı duruma girerim diye ama bu kez asla susmicam kimseyi yanımda istemiyorum eşim bana yeter kimse hiçbir şeyi hak etmiyor onlar beni incitmekten korkmuyorlarsa artık bende korkmicam Allah bu kez yardım eder bize inşallah gerçekten desteksizlik o hale getiriyor bizi rabbim yardımcımiz olsun inşallah ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,519 göst.
0 oy
9 cevap 311 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,081 göst.
4 Ekim 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 424 göst.

410,707 soru