0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar beraber uzun yıllar çalıştığım ve en yakın arkadaşım var. Ben evlendim esenyurtta oturuyorum o sultanbeylide karşıda. Nikahımda şahit olucaktı gelemedi. Tamam dedim. Sonra kızım erken doğdu uzak diye ve kaybolurum dedi gelmedi. Anneme gittiğimde geldi gördü kızımı hediye de almıştı. 1 yıl oldu evlendim bir kere gelmedi heryere gidiyor geziyor. Yarın kızımın dogum gününü kutlayacağız aylar önce söyledim tamam dedi bugün aradım annemlerle gel araba var dedim. Önce kızlarla buluşucam dedi sonra halamın kızı dogum yaptı oraya gidicem dedi bende bana gelicem demiştin evime bile gelmedin arabada var dedim çok kırıldım. Sanırım artık beni en yakın arkadaşı olarak görmüyor halbuki ben onu çok seviyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,156 puan) tarafından
Ben mi anormalim bilmiyorum ailem dışındaki kimseye öyle çok seviyorum onsuz olmaz diyemem. Geçen yine böyle bir post gördüm o yüzden söylüyorum Bana iyi gelmiyorsa biter sizinki de onun için bitmiş zaten hiç zorlama kendini değersizleştirme boş ver . 
tarafından
Haklısın canım ama üzülüyorum ya ben onların herseyine koşarken onların bana böyle davranmasına
(2,127 puan) tarafından
Ya evet siz böyle sürekli arayıp cagirdikca o da vazgeçilemezi oynuyo
tarafından
Öyle canım dogru
-Reklam-
0 oy
(4,941 puan) tarafından
E ama sevginiz karşılıklı değil zorlamanın ne anlamı var gelmiyor gelmek isteyen her türlü yolunu bulup gelir zaten 
tarafından
Oda önceden böyle değildi ki mesafe olunca uzaklaştı yeni arkadaşlıklar edindi demekki bende artık mesafeli olucam.
0 oy
(7,347 puan) tarafından
Anam değil bacım değil kimseye bu kadar ısrar etmem canım sende etme ne kadar değer verir o kadar değer görür 
tarafından
Haklısın canım bundan sonra öyle yapıcam bende
0 oy
(442 puan) tarafından
Boşver gelmesin ama sen de bu davranışı unutma ilk önemli günde onu davet etme fotolardan görsün şaşırsın aa beni nasıl çağırmaz desin bozulsun biraz da sen değerli ol bakalım. Benim de var öyle bir arkadaşım 
tarafından
Öyle yapıcam bundan sonra canım. Aynısını yapınca neden diye sorarsa anlatıcam bunları
(442 puan) tarafından
Valla anlamazlar canım. Benim arkadaşım da birebir aynı sıra şimdi ona geldi her şeyine de bekliyormuş hanfendi. Bebeğim oldu aylar sonra geldi gördü hep bi bahanesi vardı ama ben şimdi gitmesem demediğini bırakmaz küser hiç demez ben de buna böyle yapmıştım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 279 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 176 göst.
+1 oy
41 cevap 563 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde nilanka (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya 5821 (333 puan) tarafından soruldu

412,408 soru

12,415,591 cevap

45,009 kullanıcı

Kategoriler