0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (3,727 puan) tarafından
Kizlar selam. Yaklaşık 1, 1.5 haftasir hergun rüyamda ailemden birilerine birşey oluyor ya ölüyorlar ya vuruluyorlar. Dün de annemi gördüm bacaklarının yarışı yoktu annemin boyu 170 dir kadın 1 metre kalmış nerdeyse rüyamda öyle gördüm. Bugün de rüyamda aynaya bakıyorum diyorum yüzümde bir değişiklik var yaklaşıp bakıyorum ki sol gözümun içi simsiyah neyse sonra içine kaçmış meğerse gözüm bunu çıkarmaya çalışırken uyandım. Bayadir da uyanıkken gölge yani biyle biçimsiz bir gölge gibi şeyler görüyorum. Normalde hiç inanmam böyle şeylere ama bana mı musallat oldular ya 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ruya anlatılmaz anlattığın ilk kişi neye yararsa ona çıkar ruyan.
(3,727 puan) tarafından
Normalde anlatmıyorum hele kötü ruyalari korkudan anlatmam burda da anlatmadigim şeyler de var sürekli bunları görmem pek normal gelmedi bana
tarafından
Bilinç altına yerlesmistir
(3,727 puan) tarafından
Eskiden ölüm olmadan şeyler görürdüm korkutucu onlarda çığlık atardım hiç sesim çıkmazdı meğer karabasanmis bunlarda konuşuyorum kötü şeyler de oluyor ama çok korkutucu gelmiyor mesela bugün gözümün içi simsiyah ti gözüm yoktu ama korkmadım dikkatli baktım gözüm içine kaçmış onu cikarmaya çalışıyordum. Normalde korku filmi filan da izlemem ki etkisinde kalmiyim diye
-Reklam-
0 oy
(698 puan) tarafından
Üç defa sol tarafına tükür kötü rüya görünce 
(3,727 puan) tarafından
Kız her seferinde tukursem evde yüzmeye başlarim artık :Dd
(698 puan) tarafından
Ya bnde öyleyim herşey ağır çekimde sanki bağırsam bağıramıyorum koşsam koşamıyorum zar zor besmele getirip her defasında öyle uyanıyodum hatta bı kere o kadar gerçekçi bi rüya gördüm ki bildiğin ruhum bedenimden alındı yatar pozisyonda havadaydım götürülüyodum kendimi de gördüm yatakta uyandım belki de uyanmasam ölmüştüm bilemicem.Ama bildiğim şey şu üç çeşit rüya türü olduğu birisi günlük yaşamdan diğeri şeytandan diğeri Allah'ın gösterdiği işaretçi rüyalar o yüzden çok takma üç defa tükür sen yine de mesela şuan hamileyim kolu olmayan çocuk görüyorum korkuyorum ama üstünde durmak istemiyorum gidip suya anlat aksın gitsin Allah hayra çevirsin Allah ailemizi sevdiklerimizi en çok da bebekleri korusun
(3,727 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah bebekler çocuklar ben de onlara birşey olunca kahroluyorum. Ya ben rüyamda da hani kötü şeyler oluyor ya korku hissi yok ama tuhaf işte
0 oy
(2,018 puan) tarafından

Ben de kötü şeyler gördüğüm için girdim ama okuyamadım devamını kötü rüya okumak istemiyorum:( Benim aklıma o gelmemişti ama nedenini bende bilmiyorum. Ben stres olduğum şeyleri aşırı abartı şekilde görüyorum. Sen de var mı öyle kafanı yoran bilinçaltında olan bir şey 

(3,727 puan) tarafından
Canım stres bende de oluyor zaman zaman ama bu kadar üst üste hergun kötü ruyalar görmek sabah kalktığımda da yıpratıyor yani enerjim de sıfır oluyor diyorum ya normalde inanmam böyle şeylere gölge yansıma tarzı şeyler de görünce acaba mi dedim
(2,018 puan) tarafından
Anlıyorum canım gerçekten son zamanlarda beni de çok yoruyor o kadar güzel şekilde uykuya dalmama rağmen. İnanmak normal zaten var olan varlıklar. Yıkanma suyuna sirke koy evi sirkeli suyla sil bakara suresi dinle yatmadan da mutlaka surelerini oku inşallah geçici bir şeydir
(3,727 puan) tarafından
Saol kuzum inşallah geçer aslında içimde böyle bir korku yok ama sadece bir düşünce iste
0 oy
(615 puan) tarafından
Töbe töbe canım bende görüyorum tükürüyorum sağ soluma nere olursa anlatma bende anlatmıyorum kimseye Allah korusun kötü anlama dediğimi :) 
(3,727 puan) tarafından
Valla anlatmiyim diyorum da canım hergun sırayla cevremdekiler birşeyler oluyor üst üste bu kadar rüya normal gelmedi
0 oy
(6,015 puan) tarafından
Bol bol oku canım hayır olsun inşallah 
(3,727 puan) tarafından
İnşallah hayrolur canim
0 oy
tarafından
Kuzum korkutuyorlar gibi geldi.  Gece yatarken yastığının altına bi bezin içine bi cimdik tuzla bi cimdik çörek otu koyup yatar misin çok faydası var 
(3,727 puan) tarafından
Heee ben de benzin diye anladım ya dedim ne alaka :dd
tarafından
Yanlış mı yazdım diye de kontrol de ettim ama :D
(3,727 puan) tarafından
Benim halam da yolculukta çok midesi bulanıyor diye bir kere benzin içmişti direkt aklıma o geldi dikkat etmemişim yazına ya :d
tarafından
Anaaa bisey olmamış mı peki içince şaka gibijj :)
(3,727 puan) tarafından
Yok hala yaşıyor bişey olmadı ama bir işe de yaramamış tabi halam biraz manyaktir :d
0 oy
(9,330 puan) tarafından
Pskolojik diyen olacak ama alakası musallat olabilir iyi bir hoca bulsan iyi olur
(3,727 puan) tarafından
Bugün kaynanama gidicem ona biraz anlattım da eşimin teyzesi de gelicekmis onlara beni de çağırmıştı ona sorarız dedi bakalım
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Yaşayan var mı bu durumlari
0 oy
(96 puan) tarafından
Bunu burada bilebilecek birisi olduğunu sanmıyorum canım güvenilir bir huddam bulman lazım guvenilir huddam bulmakta şu devirde samanlıkta iğne aramaya benzer hep şarlatan dolu ortalik. Bismillahillezi duasını yatmadan ve kalkınca 3kere oku.
(3,727 puan) tarafından
Huddam ne canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
12 Kasım 2023 Aile kategorisinde Pelin1 (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 831 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zeynep222 (0 puan) tarafından soruldu