Kızlar biliyorsunuz ara tatil oldu ve benim oğlum Anaokuluna gidiyor bende memlekete gidicektim 6 yaşında oğlum 3 yaşında kızımla normalde hep uçakla gidiyorduk bu sefer otobüs bileti aldık iki koltuk yolumuz 10 saat bu akşam saat 9 a almıştık neyse eşimin dedeside 3 aydır yoğun bakıminda 2 gündür durumu kötüymüş yani kaynanamin kayinbabasi oluyor zatn üç aydır doktorlar sürekli kendinizi hazirlayin diyor ölümü için neyse sabah eşim babasını aradı durumunu sordu ona göre bileti kesicektik oda kötü dedi suratimiza kapattı bende sonra kayinbaldemi aradım naptınız dedenin durumu nasıl diye ben akşam binicektim onları görelim öyle gidelim dedim eşime eşim bu arada gelmiyor biz sadece gidicektim dedim siz köye gelecekseniz köyde buluşalım köy bize yakın çünkü gelmicekseniz biz size gelelim dedim kayınbabamda arkadan bağırıyor eşin seni götürsün terminale diye sanki ben sana beni götür diyorum ya kaynanamda ne biliyim dedi suratıma Telefonu kapattı sanki babalarını çok seviyor çok düşünüyorlar mis gibi gözleri öyle malda mulkte Allah ıslah etsin eşim eve geldi sordum bak gitmemi istemiyorsan gitmem dedim oda ölse sen n yapalirsin ki dedi havalar sicakken git dedi bende laf söz olmasın diye bir hafta erteledim haftaya gidicegiz umarım havalar sıcak gider.evet dedesi durmanız lazım diyeninz olucak ama normalde dedeye hiç bakmazlardi zatn huzur evinde kalıyordu orda düşünce sağı solu kırıldı öyle öyle durumu kotuledi kaynanam normalde hiç hastaneye gitmezdi saglamken yanına gidince felan soylelenen bı kadında yani ben anneme gidiyorm diyincemi kayinbabasi değerli oldu kendi evlatlari bakmıyordu ben torununun geliniyim bana ne dusebilirki sonra kendisi aramıyor kızına aratıyor terbiyesiz ben sana ne yaptım nursuz suratsız ay okadar sinirliyimki umarım bı tartışma cikartirda payların artık çok bıktım artık onlardan bide ben dedim biz yaza memlekete gitmiyoruz çocukları tatile goturucem geçende diyor hani gitmicektiniz niye gidiyorsunuz sana ne sanane bide 9 yıldır biz her hafta sonu birlikteyiz herhafta günlükte 20 kkere görüntülü arar