0 oy
280 göst.
Aile kategorisinde (323 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar biliyorsunuz ara tatil oldu ve benim oğlum Anaokuluna gidiyor bende memlekete gidicektim 6 yaşında oğlum 3 yaşında kızımla normalde hep uçakla gidiyorduk bu sefer otobüs bileti aldık iki koltuk yolumuz 10 saat bu akşam saat 9 a almıştık neyse eşimin dedeside 3 aydır yoğun bakıminda 2 gündür durumu kötüymüş yani kaynanamin kayinbabasi oluyor zatn üç aydır doktorlar sürekli kendinizi hazirlayin diyor ölümü için neyse sabah eşim babasını aradı durumunu sordu ona göre bileti kesicektik oda kötü dedi suratimiza kapattı bende sonra kayinbaldemi aradım naptınız dedenin durumu nasıl diye ben akşam binicektim onları görelim öyle gidelim dedim eşime eşim bu arada gelmiyor biz sadece gidicektim dedim siz köye gelecekseniz köyde buluşalım köy bize yakın çünkü gelmicekseniz biz size gelelim dedim kayınbabamda arkadan bağırıyor eşin seni götürsün terminale diye sanki ben sana beni götür diyorum ya kaynanamda ne biliyim dedi suratıma Telefonu kapattı sanki babalarını çok seviyor çok düşünüyorlar mis gibi gözleri öyle malda mulkte Allah ıslah etsin  eşim eve geldi sordum bak gitmemi istemiyorsan gitmem dedim oda ölse sen n yapalirsin ki dedi havalar sicakken git dedi bende laf söz olmasın diye bir hafta erteledim haftaya gidicegiz umarım havalar sıcak gider.evet dedesi durmanız lazım diyeninz olucak ama normalde dedeye hiç bakmazlardi zatn huzur evinde kalıyordu orda düşünce sağı solu kırıldı öyle öyle durumu kotuledi kaynanam normalde hiç hastaneye gitmezdi saglamken yanına gidince felan soylelenen bı kadında yani ben anneme gidiyorm diyincemi kayinbabasi değerli oldu kendi evlatlari bakmıyordu ben torununun geliniyim bana ne dusebilirki sonra kendisi aramıyor kızına aratıyor terbiyesiz ben sana ne yaptım nursuz suratsız ay okadar sinirliyimki umarım bı tartışma cikartirda payların artık çok bıktım artık onlardan bide ben dedim biz yaza memlekete gitmiyoruz çocukları tatile goturucem geçende diyor hani gitmicektiniz niye gidiyorsunuz sana ne sanane bide 9 yıldır biz her hafta sonu birlikteyiz herhafta günlükte 20 kkere görüntülü arar 

9 Cevaplar

+3 oy
(122,627 puan) tarafından
hata sizde gidiceksen git niye haver veriyonuzki
(323 puan) tarafından
Dedeleri kotuya işte ölürse biliyordu durumu bile bile gitti diye eşimi ezmesinler diye erteledim yani kaynanam gil umrumda bile değil isterlerse hiç konusmasinlar çokta fif eşim için
seninde gozun acilir bacim sadece zamana ihtiyacin var
(323 puan) tarafından
İnşallah bacım 9 yıldır aynı ne zamn aileme gitsem kaynanam hep surati şeytan gibi oluyor hep küsuyor
-Reklam-
+1 oy
(2,231 puan) tarafından
Benm suratima teli kapatsa birdaha kesinlikle konsmazdm.baskasini arattiriyorsada lafimi esirgemezdm anamin evinede giderdm.madem cokta umursamiyorlar hasta adami onun icinde bi laf sokardm yani anlican hic susmazdm o teli suratima kapattiklarina pisman eder anamin evinede keyifli keyifli giderdim.
(323 puan) tarafından
Keşke gitseydim bak sen böyle diyince yine o kazandı
0 oy
(6,484 puan) tarafından
3 aylık evliydim uzağa evlendim 17 saat baya zor oldu alışmak eşim sürpriz yapıp bilet almış kaynanamla görümceme dert oldu tek başına olmazmış bilmem ne kocamı aradı gitmesin demeye getirdi kocamda niye evlendi diye ailesini mi sildi anasının evi gider kalır kimene dedi ondan sonra laf edemediler şimdi aynı biz ailemin olduğu il e taşındık zaten aramız bir saat arıyorki ordayız 
17 saat bana kapi komsusuymus gibi geldi okuyunca ☹️
(6,484 puan) tarafından
Ay sen birde bana sor ağlamadığım gün yoktu ya
6 yil bitti her gun agliyom son 1 haftadir cok kotuyum yutkunamiyom bogazim sis oksürmekden cigerlerim çıkıyo gibi oldu bisi yiyip icemez oldum cok yanlizim diye agliyom
(6,484 puan) tarafından
Teselli edecek bişey varmı bilmiyorum valla canım Allah yardımcın olsun çok zor hele senin birde başka bir ülke konu komşu yokmu bari o olsa
ev sehir disimda 1 tek turk aile yok yabancilar var onlarda yasli emekliler
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Eşinin dediği doğru ölmüş olsa sen napucaksın. Hastanede yıkanıp götürüp mezara koyacaklar. 1 gün sahte gözyaşı tamam. 
(323 puan) tarafından
Valla bu insanlar göz yaşı bile dökmez
(2,925 puan) tarafından
Elaleme karşı mecbur dökerler canım.tecrübeyle sabit
Gelen giden ağlamadılar demesin
0 oy
(3,332 puan) tarafından
Eşin haklı ölse sen ne yapacaksın, hata etmişsin iptal etmekle 
(323 puan) tarafından
İşte bakalım iptal etmedim etsem param yanicakti haftaya bugüne erteledim
(3,332 puan) tarafından
İyi ki iptal etmedin canim, keşke kayınvaliden kayinpederin kıymet bilse
0 oy
(16,863 puan) tarafından
İsterse kendisini assın haber bile vermem gider alır biletimi giderim 
(323 puan) tarafından
Kız haber vermezdim artık umursamıyorum durum dedeleri olduğu için işte
(16,863 puan) tarafından
Sadece eşine karşı sorumluluğun var  ayrıca genç biri değil eşinin anası babası değil millet neder i unursarsan daha çok üzülürsün
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Senin hatan. Kimin ne zaman olecegi belli mi yogun bakim bile olsa? Cek git iki cocukla napacaksin zaten. Bi daha niye kaynanani arıyorsun bide 
0 oy
(2,141 puan) tarafından
Ayy niye erteledin ki canım hadi bu hafta geçti haftaya bişey oldu garantisi mi var, ayrıca eşin git demiş zaten ben olsam giderdim valla 
0 oy
(7,502 puan) tarafından
Erteledin de yarın ölse bu kez de yeni ölmüş bu gezme derdin de diyecekler. Keşke ertelemeseydin. Böyle insanlar için planlarını bozma yoksa kendilerini kıymetli sanarlar. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 356 göst.
22 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,010 göst.
0 oy
15 cevap 426 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 3,029 göst.

404,805 soru