0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar Herkese hayırlı akşamlar size bı sorum olacak 20 lik dişim çıktı ağırdan durulacak gibi değil Diş doktoruna gittim antibiyotik verdi Ondan sonra gidip çekilecek Ve aşırı derecede korkuyorum ve bı yanım acıyor ne yapicam ilaç bittikten sonra gel dediler ve 20 lik diş çekilenler nasıl çekiliyor korkuyorum aşırı derecede  süreç nasıl geçiyor bı aydınlatabilir misin içim rahatlasin en az

4 Cevaplar

0 oy
(5,859 puan) tarafından
bis yokki. uyusturuluyor. pense gbi aletle tik diye cikiyor. 15 saniye surmuyor bile cekme islemi
-Reklam-
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Köklü bir diş. Haliyle biraz uzun sürüyor. Tavsiyem kadın doktora gitme. Gücü yetmez erkeğe git.

Uyuşturuyorlar en kuvvetli şekilde. Ama inan o ağrıyı çekmekten iyidir
(75 puan) tarafından
Evet Ya diş erkek hekime gidicem bide  diş köklü olduğunda diş eti yarıyorlar diyorlar doğru mu bilmem ama ilk defa cektiricem
(75 puan) tarafından
Yarıyorlarmi yani korkuyorum aşırı derecede yaaaa valla
(1,803 puan) tarafından
Evet resmen yarılıyor. Ben özelde yaptırdım ona rağmen dikiş atmadılar .çok korkunç görünüyordu. Bir süre sonra kapandı
(75 puan) tarafından
İşte ben ondan korkuyorum yarılmaktan bi yanım çekilsin yada bı yanım korkudan cektiremezsem Diyorum yani panik oluyorum
(1,803 puan) tarafından
Kız sen anlamıyorsun bile ne olacak sanki. Ben eve gelince kanama durduktan sonra farketttim uyuşma geçtikten sonra. Zaten o kadar kuvvetli uyuşturmuşlardı ki öğlen 4 TE oldu. Gece 12 1 de hala ağzım uyuşuktu. Seninkine belki dikiş atarlar bende atmadılar. Ağrıyı çekmekten iyidir bacım. Ben sabahlara kadar ağlıyordum. Gün içinde ağlıyorum.  Kafamı saçlarımı yoluyırdumm ağrıdan. Bende emziriyorum diye gitmemiştim. Olacak gibi değildi. Sütümü sağdım bıraktım . Bebeğimi de hastaneye götürdüm içeri girene kadar emzirdim . Sonra bıraktım işlem yapıldı. Çıktım geldim. Süt verdim biberonla.  Kendi mememi sağdım. Döktüm.  Akşam 9 gibi öyle emzirdim. Biraz boşalttıktan sonra
(75 puan) tarafından
Valla içim.biraz rahatladı gibi inşallah bı an önce kurtulurum ağrısından bu arada 1 yaşında oğlum Çok ilgi istiyor ilgilenemiyorum eşim ilgileniyor ama ben ağrıdan ev bile iş yapamıyorum vallla
(1,803 puan) tarafından
Bilmez miyim o ağrıyı bacım. Hamile iken başladı. 3 4 aylıkken bebek çektirdim doğumdan sonra. Dayanacak halim kalmamıştı artık
0 oy
(4,932 puan) tarafından
Burda doktorun el becerisi en önemli olanı 1 ay önce çektirdim biri normal diğeri yarı gömülü direk çene cerrahisine gittim özele zaten doktorun 20 lik dişteki ününü bildiğim için direk ona gittim birini çekeriz ama diğer yarı gömülüyü de direk çekmeye çalışacağım kesmeden dedi ve ikisini 3 dakikada çekti  sonrasında hafif ağrı oldu ama parolla geçecek bir ağrıydı
0 oy
tarafından
Bilmediğin doktora sakın gitme benim çok zordu cekemedi hemen köklü bir disti sonra kanaması durmadı ben ağrıdan kurtulmak için hemen bilmediğim yere gittim pişman oldum ama tabi ağrı çekmekten iyidir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aayfer (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.

406,898 soru

12,209,950 cevap

36,784 kullanıcı

...