+1 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (976 puan) tarafından
1 buçuk yaşindaki kızımı gece emmesini bıraktırmak istiyorum gece sürekli emmek istiyor nasıl bıraktırabilirim fikri olan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(13,857 puan) tarafından
Şurda bekleyeyim 
-Reklam-
0 oy
(2,982 puan) tarafından
Bende bekliyeyim 
0 oy
(913 puan) tarafından
Her uyandığında kucağıma alıp oyaladım. İlk zamanlar zorluyor, uykusuz kalıyorsun yeri gelince ama sabretmek lazım. 
(782 puan) tarafından
10.aylık bebek için erken olur mu gece beslemek çok zorlanıyorum artık
(913 puan) tarafından
Uzmanlara göre çoktan bıraktırmak lazım ama bana göre gün içindeki beslenmesine de bağlı. Ama şunu diyebilirim, 10 aylık bebek gece 4-5 defa uyanıyorsa tabiki kesmeli. Hadi 1, en fazla 2 kere uyansın. Eğer çok kalkıyorsa kademeli olarak azaltın. Sonrada tamamen kesin.
tarafından
Hg99..benim kizim 3 aylık doktor gece beslenmesini kesmemi tavsiye ettti ..yani sagligi icin faydasi yok dedi gece beslenmesinin zarari da yok ama..
Ne kadar erken o kadar iyi ..gece saat 9da uyuyor .
Sabah 6da uyaniyor
(782 puan) tarafından
Maşallah şimdiye kadar sabaha kadar uyuduğunu görmedim nasıl yapacam bilmiyorum
tarafından
Ben küçük olduğu için gece uyandiginda oynattim oyaladim geri uyuttum boyle boyle bir kac gune alisti daha 10 gun oluyor alistirdigim
0 oy
(5,088 puan) tarafından
Bolcaaa sabır gerek canım çok once senin hazır olman lazım biliyorsun ki aç olduğu için seni emmiyor tamamen alışkanlık şuan ondaki ben birden gece gündüz kesmiştim ki 3 yaşına yakındı kızım aynn Gecce emzik niyetine kullanıyordu beni ek gıda sıfır di su bile icmezdi bir hafta yerler de süründü aglmaktan ama sabrettim 
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Çocuklar 2 yaşına kadar emebilir en ideal bıraktırma yaşı da 2 yaştır ben kızımı 2 yaşında bıraktırdım emzirmeyi 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
6 cevap 134 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,740 soru