0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Çok yoruldum. 5 yıldır evliyiz. Bu hafta cocukta hastaydi uykusuz kaldim. 1 haftadir benimde ciddi anlamda halim yok. Ama o bu hafta ya traşta ya arkadasinda ya annesine gidip gelmedi. Ama umursamadim ihtiyaci var dedim sustum. Cuma günü cocugu yatir dedim artik yatirdi. Uyuya kalmış kahve icermisin dedim evet dedi gelmedi yaptim kahveyi. Gelemedi döktüm kizmadim. Ctesi arkadaslariylaydi geleyim film izleriz dedi. Gel dedim açtık izlerken yine uyudu. Yine kızmadım birşey demedim. Sabah kahvaltı hazırladım. 1 gibi çocugu yatırdım bende uzandim uyumuşum. Kiyamet koptu bende uykusuzum bak mutfagi topladim diyor. (Herzaman yapmaz tabi hatta hiç yapmaz arada canı ister yapar o da 100 kere soyler yapıyorum bak diyr yüzüme vurur) Ben farkettim de hiç çocuğa bakta ben de dinleneyim demedim. Hep o dinlendi ben baktim. Yemek camasir bulasik yetistirmeye calistim. Suçluyum galiba 

4 Cevaplar

0 oy
(6,163 puan) tarafından

calisiyormusun?  her evlilikte olan olay bu. erkekler cok aktif cocuk bakmiyorlar. calisiyorsan  iyi kotu dedigin isi yapiyor yardim ediyormus. calismiyirsan dedigin isi yapip yardim etmesi asiri lux . olmasi gereken birsey ama lux calismayan ese yardim eden koca.  karisiyla cvgun sorumlulugune esit alan es cok vok cok cokkkk nadir.  bizdede ben uyurum yorgunluktan zirt diye uyyakalirim. kumanda elimde film ararken kanal degistirirken bile uyuyakalirim. ben esimin gtmesinden sikayet etmiyorum valla daha iyi dinleniyorum. haftaya antepe gdecekmis arkadaslariyla yemek yemeye gezmeye cok sevindim. bende haftalik programimi ona gore ayarlarim  . misal diyet yapiyorum 5 gun acim haftasonu abaniyorz resmen. esim yokken cok iyi oluyor kendi diyet duzenimde devam ediyorum haftasonu bozulmuyor haliyle al ver al ver ksiir dongu olmuyor en azindan direnc kilomu kiricam diye cok sevindim:)

(33 puan) tarafından
Çalışmıyorum. Yardimda cok etmez ki nadirdir. Canı isteyince eder oda burnumdan getirir. Bak ediyorum diye kavga eder. Ya yapmasin yapincada soylenmesin. İstemiyorum ben ama cocukla ilgilensin en azindan hep ben ben bunaldim
(6,163 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
tabiki haklisin. vocugu birak. mecburkalsin. ben mesela giyinirim veirirm cocugu kucagina ben cikiyorum marketleri dolabicam ben cikiyorum suraya gdiyorum deyip emrivaki yapiyordum cck kucukken. dünde mesela cilt bakimi randevum vardi uzerimi giyinip ben cikiyorum diyecektim. solusyon gelmemis stoklarinda yikmus haftaya ertelediler. emrivaki yapmazsan kendine vakit ayiramazsin
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Canını sıkma.... hem calışıyorum hem iki küçük 1ve 3 yasında bebeklerim var..cocuklar bende hersey bende.beyfendi bi işe gider gelir .bnde onu yapıyorum işe gidip gelmeyi de.çenesi susmuyor...söyleniyor eleştiriyor....haftasonu eziyet tartışma sıkıntı vs ....

Keyfine bak takma diye anlattım
(33 puan) tarafından
Ya öyle yapiyorum bugun yapayim dedim ama olmadi. Ev kirliymiş
0 oy
(342 puan) tarafından
Suçlu bizleriz. Herşeye yetişmeye çalıştık ses etmedik. Yapmayanlar daha değerli ben yapamam kocacım sen yaparsın kocacım ben bilmem kocacım desek herşey farklı olurdu. Anne gibi olduk kocayada
(669 puan) tarafından
Aynen
(33 puan) tarafından
Gercekten öyle
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Keşke bnmki de gitse bi yerlere bide uyusa:((
Annesigile gitse bile hemeb gelir niye geldin derim daha ben surat yaparım.Erkej evde olmayınca insanın kafası daha rahat bnce.Çocuğa bakma konusuna geliceksekte iki tarafta çalışıyorsa adil olunulması lazım herşeyin ama erkek tek çalışansa biraz anlayış beklemek lazım bnce bu bnm fikrim
(33 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum ama hicmi insan cocuguyla ilgilenmez

İlgili sorular

410,440 soru

12,344,968 cevap

39,990 kullanıcı

Kategoriler

...