0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (1,000 puan) tarafından
Herkese iyi akşamlar ♡ nasılsınız 

Yarın bir arkadaşın çocuğuna bakacağım 8 aylık, annesi spiral taktırmaya gidecek devlet hastanesine. Ben sütünü sağ koy ek gıda alıyor zaten mama da alıyor sütünü de sağ koy dedim o da hayır beş dakikada takılıyor mama verirsin hastane yakın 1 saate gelirim diyor daha uzun kalırsa sütünü sağıp koyacakmış benim için sorun yok ama nolur nolmaz sütünü koy diyorum bir kere kan almadan takmazlar en az bir saat kanı beklersin dedim yok reglyim zaten beş dakika sürer diyor. Mamayı almazsa diye endişeye girdim sizce? 

3 Cevaplar

0 oy
(2,790 puan) tarafından
İyi akşamlar. Keşke senin endişenin yarısı kadar o endişelense:)
(1,000 puan) tarafından
Mamayı almazsa birde emzirme filan derlerse diye dedim ben sütü koy diye ama emiyor sonuçta
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senın yerinde ben olsam arkadaşımın bebeğine bakmam başında annesi yokken emanet bebek hayat bu gitmek var dönmek var yok bilemiyorum beş dakika markete gidip gelcem diyosun o beş dakikada neler oluyor neler ya çocukla gitsin yada büyüğüne bıraksın gitsin bişeyi bahane eder baktığına da pişman olursun emanet can ben bakamam şahsen özelliklede arkadaşın bebeği yanı akraba yiğen vs değil 
tarafından
Herşey güvenmek güvenmemek değil kı canım kapıdan çıktın markete gittin çocuk evde yangın çıktı hırsız geldi deprem oldu yolcunun işini bir tek Allâh bilir
(1,000 puan) tarafından
Ya işte annemde olsa içim rahat etmez benim
tarafından
Benımde kımseye emanet edemem kızımı emanet edenlere şaşırıyorum
(1,000 puan) tarafından
O doğdu doğalı bırakıyor alışık ama demek istediğini anladım emanet çocuk riskli bir kere bakayım daha almam zaten inşallah
tarafından
Aynn canım
0 oy
(135,135 puan) tarafından
8 aylik bebek zaten saat basi emmezki 3 ,4 saatte 1 kez emer fazla endise etme
(1,000 puan) tarafından
Mamayı almazsa diye korktum biraz açıkçası
ek gidada bisiler yer corba falan oda took tutar
(1,000 puan) tarafından
Sebze hasladim onu veririm yemezse rondadan geçiririm yoğurt filan inşallah bir saatte gelir ya
kiz panikleme 3,4 saat bile surse bisi olmaz yer cocuk herseyden annesije sor purelimi yiyomus puturlumu
(1,000 puan) tarafından
Pütürlü yiyor hepsini sordum cinciğine kadar endişe etme daya mamayı dedi bir saatte idare eder mama
☺️☺️☺️☺️ kiz senin coluk cocuk buyudumu ufak bebe seni panikletti bayagi bisi olmaz su icirmeyi unutma☺️arada gaz masaji yap ver eline 2 çıngırakli oyuncak oynar emekler o yaw
(1,000 puan) tarafından
Yok benimki de 20 aylık ama emanet çocuk başka oluyormuş ya tecrübe oldu :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
25 cevap 998 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
64 cevap 1,854 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde asllyd (622 puan) tarafından soruldu
0 oy