0 oy
172 göst.
Moda kategorisinde (1,341 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar 

Koltuklarım eskidi herşeyi değişecek 18 bin dediler grubuna 

Sıfır alırsam en kötüsü 40 binden başlıyor. Ne yapsam bilemedim yaptırma iyi olur mu?

6 Cevaplar

0 oy
(3,478 puan) tarafından

Mekanizmasında sorun yoksa kaplama tavsiye ederim 

-Reklam-
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım. Kumaşları yırtıldı sandık kismindaki tahta kırıldı eşim yenilemek daha iyi herseyini yapıyorlar dedi. Iki tane 3 lu benim senin berjer var mi
(1,341 puan) tarafından
Evet 2 tekli 2 üçlü
(5,326 puan) tarafından
Seninkilwr hangi renk suan ve hangi renge kaplatmak istiyorsun
(1,341 puan) tarafından
Kendi rengi Mavi ama ne yapacağım bilmiyorum . Sen ne yaptıracaksın
(5,326 puan) tarafından
Benimkiler sütlü kahve. Yeni olarak koyu gri yaptıracağım ikisi de
(1,341 puan) tarafından
Bende gri düşünüyorum
0 oy
(930 puan) tarafından
Ben döşemeciye verdim iki kanepemi yaptrdim yenisi çok pahalı gerçekten alınmaz zor yanı eşimin tanıdığıydi uyguna yaptı bize
(5,326 puan) tarafından
2 tane üçlü mu yaptirdin kac tl ye geldi
(930 puan) tarafından
Aynen 2 tane üçlüyü yaptrdim tanesini 3.500 TL'den yaptı ikisine 7 bin verdik yep yeni oldu görenler yeni aldım sanıyor
(5,326 puan) tarafından
Yaa ne kadar uygun gercekten.  Hangi renkten hangi renge dondurdunuz fotoğraf atma imkaniniz var mi
(930 puan) tarafından
Mavi renkten bakır rengine döndürdüm pek resim atmiyorm  nasl atılır burdan onuda bilmyrm pek  evet uyguna yaptrdim cokda memnun kaldm dger kanepelerim depremden dolayı çok kotu olmstu baya kötüydü
0 oy
(918 puan) tarafından
Benim de koltuklarım depremde sağlam çıkarttık çadıra koyduk düşün fareler fln girmiş her şeyi üzerine koyduk ama yinede sağlam ben dedim satalım eşim dursun eve çıkınca bakariz dedi ama geçen instagram da bir video gördüm koltuğu bambaşka yaptı bende o an dedim hiç satmayalım eve çıkınca direk yaptırmaya verelim kendi zevkime rengine göre yaptıracağım
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Kaplatmak daha mantıklı öyleyse 18 nerde 40 nerde
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Bir ara ikisi aynı fiyattayddi nerdeyse ama şuan baya fark var en iyisi yaptırmak diye düşünüyorum yada şöyle düşün elindekini 18 e satabilirmisin üzerine bir 18 daha eklersen yneisini alırsın aynı parayı vermiş olacaksın yani

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (312 puan) tarafından soruldu

403,595 soru

12,092,004 cevap

36,384 kullanıcı

...