İyi günler kızlar hemen hemen 2 yıllık evliyim evlendik ilk 4 ay herşey rüya gibiydi daha sonra bir tartışma geçti aramız da ben çok büyük tepki verip evdeki eşyaları kumandayi falan fırlattım derken o günden sonra eşim hayırsız bir arkadaşla takılmaya başladı günlerim zehir zıkkım Di bir yandan hamileydim hergün ama hergün dışarıya çıkar saatlerce gece yarılarına kadar gelmezdi ama kadın yoktu emindim hayırsız herifin yanına gidiyor Du gece 2 de koynumdan çıkıp neymiş yolda içkili polise yakalanmış eşimi arardı derdim anası babası gardasi yokmu seni arıyor diye hamile halimle tam 2 kez babamın evine geldim kocamı tanıyamaz olmuştum oysa 6 yıl bekledim ben onu bambaşka biri olmuştu resmen dışarıya çıkarken nereye diye sorduğum da sanane sana hesap mı verecem ben senin çocuğun değilim derdi bana değer veren incitmekten korkan adam eyvallah etmiyor du anlattığı kadarıyla arkadaşı da öyleydi çünkü üzüm üzüme baka baka demişler gecenin 1.5 geldi gene Birgün delirdim ama bağırdım çağırdım topla dedi valizlerini babanın evine oğlum daha ufacıktı dedim bak sabah ola hayır ola sabah giderim yazık çocuğa dinlemedi eyvallah etmedim ne var yoksa topladım kaynanam gönderme di kaynimgilde kaldım sabahına hemen abim gelip aldı tam 10 gün ne o ne ben hiç bir şekilde iletişime geçmedik sadece ablamı arayıp oğlunu soruyor du derken bir şekilde aileler araya girdi barıştık eve geldim arabamız vardı satacam mesutla iş yapacam dedi izin vermedim sanane lan dedi kredi çekip verecem gardasimdan çok ona güveniyorum dedi neyse araba alım satım işine girdiler Allaha yalvardım gerekirse arabanın tüm parası gitsin razıyım ama çok büyük bir darbe yesin diye yüreğim yana yana dua ettim çünkü bambaşka biri olmuştu yuvam onca yıllarım heba olacaktı çok şükür yedi kazığını gazla diye şöyle kar ederiz böyle ederiz araba alım satım işine girdi eşimin yüzüne bile bakmadi 19.000 ile girdik ise güya kar edecektik 15.000 le geri çıktık tam 4.000 zarar oh iyi oldu gözüm e bile yok şimdi elhamdülillah eskisi gibi en başta tanıdığım gibi özüne döndü arkadaş ne kadar önemli çok çektim 1.5 yılım zehir oldu ama şimdi gördü benden başka kimsenin yanında olmadığını ne ana ne baba ne gardas yeri geldi kuru ekmek yedim 5 ay işsiz gezdi hiç Birgün şikayet etmedim hep teselli verdim sabır hayatı düzelir hayatım diye normal de imkanı mi var mesuta laf söyletsin 3.000 alacağı var daha vermiyor bende dedim senin arkadaşların 5 kuruş etmez hepsi hain namussuz dedim haklısın gülüm zaten hattımı değiştirecem kimseye vermicem dedi yüreğime su serpildi resmen neden bilmiyorum ama anlatmak istedim belki de sabrımın mükafatı tekrar eşimi hakiki olan eşimi kazanmak uzun oldu hakkınızı helal edin şimdi elhamdülillah evden işe işten eve Hamd olsun