+1 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kizim karnimdayken bu evde ayrı bir donuyordum sogukta kizimin dogumuna 1 ay kala tasindik zaten tek göz odaydı o zamanlar bir insaat ama sadece bir odasinin camı kapisi takiliydi esim zor durumdayiz diye diye kendini zorla zor duruma sokarak getirdi gene bizi buraya simdi kizim 2 yasinda evi yaptirdik ama ne yaptirmak dış cephesi yapılı degil kapısı desen uyduruk bi kapı kizim karnimdayken bu evin sogugunu ayri bir cekti simdi dunyada gene cekiyor ev buz gibi hastayiz zaten oda bende simdi karnimdakide cekiyor bu evin sogugunu esim kizimi defalarca hastalatti benide defalarca hastalatti yeni pisman oldu bizi buraya getirdigine taa mayistan beri burdayiz gene kiralik ev bulma pesine düştü 9 aylik hamile halimle bide ev bulursak ev tasima derdine dusurcek beni ha ilgilenipte evi bulabilirse 1 haftadir kac tane uygun kirada ev denk geldi beyefendi bi pesine dusmedi buyuk ihtimal karnimdakide dogucak bide o hastalancak onu bekliyor ben napicam kizlar bu adamla 3 gundur sesimi bile duyurmuyorum zaten ona haketmiyor kizim bi yandan hasta ben bi yandan hasta dun ablama beni sikayet etmis guyaa attigi o. Cocugu yazan mesajlardan ablamin haberi yok bende ablama attim o mesajlari bide utanmadan ablama diyorki wpta yazmis benim gibi adami bulamaz bende keske elimde olsa ayrilsamda bidaha onun gibi adam bulmasam abla dedim şu cektigimize bak millet doguruyum kavusuyum diye dua eder bende bu adam ev tutsunda insallah tutarsa o zamana kadar dogurmuyum diye dua ediyorum..

3 Cevaplar

0 oy
(449 puan) tarafından
Bende bugün geçmişimi çok özledim evliligimde sıkıntı yok elhamdülillah ama bekarkende özgür ruhlu calisan biriydim. Tanidigim insanlara soguk tanimadiklarima cok sicaktim simdi ise mecbur konusmak zorunda olduğum insanlar dahi var
(3,100 puan) tarafından
Maalesef oyle canim bazi seylere mecbur kaliyoruz bende bu adamla evli kalmaya mecburum ayrilsam cocukla varacak kapim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun üzüldüm sanada çocuğunu da 
(3,100 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(547 puan) tarafından
Peki merak ettigim bir sey var ama gercekten yargilamak icin sormuyorum dedigim gibi dusunce tarzini merak ediyorum.bazi kadincagizlar var esleri boyle sorumsuz ya da orumluluk sahibi de olup elinden geleni yapsa da sartlar geregi parasiz falan.gelelim soruma.bu soguk parasiz eve neden ikinci cocuk? Bu durumlarda olan kime sorsam korunurken oldu diyor.ya ebeveynler korunmayi bilmiyor ya da bilemiyorum bosveriyorlar...cok uzuluyorum boyle ailelerde dunyaya gelen bebeklere.hayat bogaz toklugundan ibaret degil.daha cami yok kapisi yok yarin o bebek buyuyup okula basladiginda arkadaslarinin yaninda ezik duruma dusmeyecek kadar durumunuz duzelir insallah...
tarafından
Yanlış anlamasın post sahibi ama sonuna kadar katılıyorum bu yazıya
(3,100 puan) tarafından
2. Cocugu dusundugumuzde burada degildik yani esimin buraya getirme lafıda yoktu hic 36 haftalık hamileyim ocak ayinda hamile kaldim mayısta esim buraya getirdi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 277 göst.
29 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 484 göst.
15 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 847 göst.
6 Ocak 2020 Aile kategorisinde ❣BaL ♡ğLuM❣ (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,011 göst.