Kizim karnimdayken bu evde ayrı bir donuyordum sogukta kizimin dogumuna 1 ay kala tasindik zaten tek göz odaydı o zamanlar bir insaat ama sadece bir odasinin camı kapisi takiliydi esim zor durumdayiz diye diye kendini zorla zor duruma sokarak getirdi gene bizi buraya simdi kizim 2 yasinda evi yaptirdik ama ne yaptirmak dış cephesi yapılı degil kapısı desen uyduruk bi kapı kizim karnimdayken bu evin sogugunu ayri bir cekti simdi dunyada gene cekiyor ev buz gibi hastayiz zaten oda bende simdi karnimdakide cekiyor bu evin sogugunu esim kizimi defalarca hastalatti benide defalarca hastalatti yeni pisman oldu bizi buraya getirdigine taa mayistan beri burdayiz gene kiralik ev bulma pesine düştü 9 aylik hamile halimle bide ev bulursak ev tasima derdine dusurcek beni ha ilgilenipte evi bulabilirse 1 haftadir kac tane uygun kirada ev denk geldi beyefendi bi pesine dusmedi buyuk ihtimal karnimdakide dogucak bide o hastalancak onu bekliyor ben napicam kizlar bu adamla 3 gundur sesimi bile duyurmuyorum zaten ona haketmiyor kizim bi yandan hasta ben bi yandan hasta dun ablama beni sikayet etmis guyaa attigi o. Cocugu yazan mesajlardan ablamin haberi yok bende ablama attim o mesajlari bide utanmadan ablama diyorki wpta yazmis benim gibi adami bulamaz bende keske elimde olsa ayrilsamda bidaha onun gibi adam bulmasam abla dedim şu cektigimize bak millet doguruyum kavusuyum diye dua eder bende bu adam ev tutsunda insallah tutarsa o zamana kadar dogurmuyum diye dua ediyorum..