0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından
Ben elimde olmadan direk panik yapıyorum ilaçları hemen diziyorum serum fizyolojik yaptım hemen pedifen verdim elini yüzünü yikadım şimdi emziriyorum ama bu gece uyku yok bana sizde öyle misiniz ya sakin kalan annelere imreniyorum bana akıl verir misiniz sabah sağlık ocağına götüreceğim eskiden hemen ateşlenince özele götürürdüm ama orada da ilaç verip yolluyorlar şimdi sağlık ocağına götürüyorum genelde boğaz enfk falan oluyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakin ol ben 38 den once ilaç şurup vs vermem coplarina limon sık giydir ateşi düşene kadar bunu 2 3 defa tekrarla ben daima bu şekilde düşürürüm geçmiş olsun 
(943 puan) tarafından
Peki 38 olunca götürür müsünüz hemennsabahı mı beklersiniz
tarafından
Hayır ben 38 de götürmem 38.4 falan olduğunda götürürüm 38 olduğunda önce ilaç veririm eğer dusmuyorsa o zamna gotururum telefonua alarm kur iki saate bir kalk ateşini ölc
-Reklam-
0 oy
(821 puan) tarafından
Bu paniklemek değil ki doğru olanı yapıyorsun peşine düşüyorsun ama ateş düşürücü için bekle biraz daha ailede havale hikayesi yoksa
(943 puan) tarafından
Baktım uyuyacak ilaç vermek için uyanmaz belki diye hemen verdim
0 oy
(288 puan) tarafından
38 i gecerse Uzerini incelt, koltuk altlari kasik bolgesi alnina soguk kompleks yap. Bol sivi ver ve oda isisini biraz dusur iceriyi serinlet canim. Panikleme her cocuk ateslenir boyle boyle buyuyecekler iste.
0 oy
(4,508 puan) tarafından
Sakin ol canim benim, çocuktur hastalanır. 37.5 normal 38 olunca üzerine cikaar ince giydir öyle ilaç takviyesi yapar. 
(943 puan) tarafından
Gündüz telaş yapmıyorum da gece telaşlanıyorum ya akşam üzeri çıktı aksilik. Her 38 de götürüyor musunuz
(4,508 puan) tarafından
Yaa akşam olunca ateş yukseliyor canim, yok canım ilk önce evde ateş düşürücu veriyorum sonra ılık bir duş aldiriyorum düşüp tekrar çıkıyorsa öyle götürüyorum hastane zaten evimin yanında canim
0 oy
(164 puan) tarafından
Dün gece 3 ten beri 38 39 arası oğlumun ateşi parol dolvendönüşümlü verip ılık bezle ateşini düşürmeye çalışıyorum ama 38 de direndi acile gittim ishal kusma da eklendi viral enfeksiyon varmış bu ara dikkat edin çok geçmiş olsun 
(943 puan) tarafından
Pedifen ve calpol dönüşümlü veririm bende elini yüzünü yikiyorum arada uyandırıp bakalım bu gece nasıl geçecek
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Ateslenme esittir huzursuzluk bizde hele 38 gecmeye baslayinca aglar ates dusurucu verip takip ederim uzerini azaltiyorum zibiniyla duruyor düscegine daha yukseliyorsa biz cocuk acile goturuyoruz hep 
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Ateşli havale mi geçiriyor neden paniksin? öyle bir sorunu varsa direk ateş düşürücü ver.Limondur, sirkedir saçmalıklarını yapma.Ateşi daha da yükseltir haberin olsun.
(943 puan) tarafından
Hafif ateşte bile öyleyim maalesef
(1,310 puan) tarafından
Yani anneyiz ben abartı bulmuyorum endişeni sadece havale varsa tavsiye vermek istedim.
0 oy
(930 puan) tarafından
Benim bebegiminki evde iken 39 a kadar çıkıyor bazen . 37 buçuk çok yüksek değil, öncelikle sakin ol ve ılık duş aldır. Soğuk kompres yap. Ateş düşürücü içir belli araliklarla. Sürekli ateşini de ölç. Youtubdan video izle ani ateş yukselirse ne yapacağına dair. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
(943 puan) tarafından
Teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mine.azra (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
29 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Caglakaratekinn (5,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Senajhkl (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,947 soru

12,401,488 cevap

44,443 kullanıcı

Kategoriler

...