0 oy
81 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar merhaba, berbat bir ek gıda süreci geçiriyoruz yani yemiyor ne denesem ne versem yemiyor ağzını sıkıca kapatıyor bende zorlayıp iyice soğutmak istemiyorum. Emziriyorum bu arada ve mama kullanmıyoruz onun bilgisini de vereyim yani ne yapmalıyım yardımcı olun. 

4 Cevaplar

0 oy
(2,482 puan) tarafından
Dişleri var mı öncelikle onu sorayım :)
(22 puan) tarafından
Evet alt iki dişi çıktı
(2,482 puan) tarafından
Yiyebileceği şeyleri eline vermeyi denediniz mi ? Benim oğlumda 8.5 aylık eline verince yiyor ben yedirince sıkıyor ağzını
önce (22 puan) tarafından
Eline verince fırlatıyor hep bide boğazına takılacak diye çok korkuyorum bu histen nasıl kurtulurum bilmem. Neler veriyorsunuz parmak gıda olarak
önce (2,482 puan) tarafından
Pankek,elma, yağsız patates kızartması filan veriyorum ama benim bebeğimin 7 tane dişi var sizinki yiyebilir bi bilmiyorum bizimkinin de ilk başlarda boğazında kalıyordu yavaş yavaş alıştı.
Maşallah ne güzel yiyormuş yaa inşallah bizde yeriz benim kızım da 8,5 aylık iki dişi var ama daha yiyemez sanırım. Ben panik olmaktan parmak gıda vermekten çekiniyorum işte. Yorumun için çok teşekkür ederim canım benim sanada  bebeğini sağlıkla büyütmek nasip olsun.
önce (2,482 puan) tarafından
Amin canım bende ilk oğlumda aşırı korkardım 2
 Allah'a emanet büyüyor
-Reklam-
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Maalesef bende aynı dertten muzdaripim

(22 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zormuş ya
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Benim oğlan da 9 aylık bacım

Patatesli yumurtaya

Yoğurt çorbasına

Yumurtaya 

Popkeke yoğurda bayılır. 

Ara sıra da tavuk veirrim. Yedikleri nadirdir. 2 3 kaşık yer. Fazla yemez ama yine de aşina oluyor
(22 puan) tarafından
Maşallah yine de yiyormuş buna da şükür bizim sevdiğimiz tek şey muz onada keçiboynuzu pekmezi karıştırıyorum biraz besin değerini artırma adına o kadar ‍♀️
(1,424 puan) tarafından
Pekmez falan vermek istemedim ben bacım ya. Çünkü onları ben yerken zorlanıyorum. Bebekte zorlanır diye veremiyorum
(22 puan) tarafından
Bende kendi kafama göre değil tabiki çocuk diyetisyene götürdüm o önerdi yani kemik gelişimi için çok önemliymiş aklında bulunsun şekerim
(1,424 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim. Vermeyi düşünürsem yaparım öyle inşallah
0 oy
(197 puan) tarafından
İlk neyle başladın sen .ek gıdada bebegine ilk ne verdin
Yoğurt verdim ilk sevmedi zorlamadım bıraktım iki hafta kadar sonra tekrar denedim şimdi yiyor şükür

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 375 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
29 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
5 cevap 137 göst.

403,381 soru