0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ya kızlar çok endişe ediyorum kızım düzeltilmiş 9 aylık kimlikte 12 aylık oldu. Desteksiz oturamıyor emekleme yok düzgün birsey de yemiyor. Sizin bebekler ne zaman oturdu 

7 Cevaplar

0 oy
(5,395 puan) tarafından
6 aylık iken oturdu cnm ama 16 aylık hala yürümüyor vakti gelince oturur kendine dert etme  kızımda emeklemiyordu kafaya takmıştım emeklemeye 9 ayda olmuştu 
tarafından
Aşkım oturmuyor 9 aylık normal mi ister istemez korkuyorum
(5,395 puan) tarafından
Sonuçta prematüre doğmuş cnm normal
-Reklam-
0 oy
(1,946 puan) tarafından
Benimki pramatüre değil ama 9 aylık hiç emekleme , dönme vs birşey yok 
tarafından
Hadi ya oturuyor mu peki canım
(1,946 puan) tarafından
Oturuyor canım ama ara ara yine düşüyor. Arkasına yastık koyuyorum bu yüzden
tarafından
Normal o zaman benim kızımında oturmamısı
(1,946 puan) tarafından
Yani bazıları geç oluyor misal benim oğlan gibi. Daha yeni 1 tane diş çıkardı ucu görünüyor. Ama şüphen varsa doktora ebe ye falan danış bi
tarafından
Olur canım goturcem
0 oy
(613 puan) tarafından
Kaç haftalık doğdu acaba 
tarafından
Neden erken doğum riski var canım
(613 puan) tarafından
Spiralli hamilelik yaşıyorum bebek ile spiral yan yana
tarafından
Dikkat et canım 24 25 haftadan itibaren yaşama olasılığı artıyor rabbim bilir tabiki. Kilosuda önemli bebegin şuan kaç gram
(613 puan) tarafından
En son 170 gramdı nasip artık inş sağlıkla zamanında doğar
tarafından
İnşallah canım az gibi geldi kilosu ya en son ne zaman gittin
0 oy
(13,426 puan) tarafından
doktor ne diyor? 
tarafından
Prematüre doktorumuz bisey demedi canım. Nöroloji kontrolü var randevu alıp ona gidicez
(13,426 puan) tarafından
nörolojiden sonra tekrar bir sor sonra duruma göre ortopediye götürürsün
0 oy
(25 puan) tarafından

Bizde 33 haftalık doğduk 8,5 aylık düzeltilmiş ayı ise 7 ay bizde epey geriden geliyoruz bişey yemiyor sürekli emme derdinde ve daha yeni yeni oturuyor destek arıyor bende çok endişeleniyordum doktorumuz bunun normal olduğunu söyledi sende farklı doktorlara muayene ettir kas-kemik yapısında anormallik yoksa bol bol oturmasını teşvik edin, farklı farklı farklı tatlar denet bizim tek sevdiğimiz şey bu ara pekmezli muz mesela merak etme Alahın izniyle bişey yoktur :angel: haa bu arada etrafın söylediklerinede kulak asma her bebeğin kendine has özellikleri var etrafta ancak konuşsun çok bilmişler :getlost:

tarafından
Haklısın canım zaten herkes birsey diyor. Bizimki de muzlu yogurt çok seviyor.
(25 puan) tarafından
Aynen ağızlarını yumsalar gözleriyle konuşurlar sinir oluyorum. Sağlıkla büyüsün yavrularımız bu kaygılarımız da gelip geçecek inşallah. Hadi Allaha emanet
tarafından
Amin canım sende Allaha emanet ol canım
0 oy
tarafından
Kafayi tutabiliypsa bacaklarda harekrt var ve tutunca ayakta dursbikiyosa korkma 
tarafından
Hepsi var çok şükür canım
tarafından
Zamani vardir canim o zaman benim oglum zamaninda ve MasaAllah saglikli dogdu gelisimi de saglikliydi ama 1 yasjndan once emeklemedi 15 20 gun emekledi sonra yurudu herseyin zamani var cocuk bi de kucuk napsin
tarafından
Doğru canım haklısın
0 oy
(963 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşını geçti sonra oturmaya başladı ondan öncesinde bı kaç saniye durup düşüyordu hep oturamiyordu kesinlikle aşı yaptırmaya götürmeye cekiniyordum hemşire sürekli büyümüş neden oturmuyor diyordu zoruma gidiyordu şuan 15 aylık 2 haftadır yürümeye başladı oda düşüp kalkıp kendi yürüyor yavaş yavaş 
tarafından
Prematüre miydi oğlun canım
(963 puan) tarafından
Yok degildi
tarafından
Anladım canım inşallah kendi oturur kızım da bugün koydum yine durmuyor hemen düşüyor ve ağlıyor
(963 puan) tarafından
Canım şimdi yürüyor oturuyor ama bunların hepsini 1 yaşını geçtikten sonra yapabildi bundan önce yapamıyordu bende korkuyordum birşeyi var diye

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tplkdr (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elfumt (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 265 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu