0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (1,140 puan) tarafından
Sürekli bıktım bu evden gidip kendime yeni bir ev bulacağım. Sürekli sizin istediğiniz olmak zorunda değil. Gibi cümleler kuruyor. Sinirlenince artık sizi sevmiyorum diyor. Biraz kızınca Siz bana kötü davranıyorsunuz diyor kapıyı çarpıp odasına gidiyor. 

Ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Sanki ergen haliyle uğraşıyor gibiyim. Ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım.

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çevresel faktörler olabilir canım çocuğu gözlemle , bu sözleri nereden öğreniyor onu çözmeniz lazım 

Birde canım evini köşe bucak sirke ile temizle , Sesli bir şekilde evinde sureleri aç dinle bu size iyi gelecektir ❤️ Allah kolaylık versin inşallah ❤️ 
(5,143 puan) tarafından
Ayy konu dışı ama canım bu kardeşi tacize uğrayan arkadaş birdaha yazdı mi goremedim ben
tarafından
Yazdı yazdı abla sözde kardeşini teyzesi almış ve özel okula yazdırmış ☺️
(5,143 puan) tarafından
Aaaaa bizde bunu yedik mi şimdi özel okul heeeee
(5,143 puan) tarafından
U dönüşü nasıl yapılır öğrenin bak sizin yaşınız küçük bunları bilmessiniz:)))))
tarafından
Bende yemedim :D  bir kaç saatte sayemizde kızın hayatı kurtuldu tabi yersenn ☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Benim kızım da 4 yaşında o da istediği olmayınca gitcem bu evden falan diyor.  Bende gidersen bensiz nasıl yaşayacaksın beni göremeyeceksin üzülürsün falan diyorum kızmamaya çalışıyorum ki unutsun. Korkuyorum bir yandan da şimdiden böyle diyor Allah muhafaza büyüseler ne yapacağız. Bayadır demiyor ama izlediklerinden etkileniyor youtube ta öyle videolar var çünkü izletmemeye çalışıyorum. 
0 oy
tarafından

Baskıcı misiniz ???? Bazen benim oglanda öyle diyor 

0 oy
(2,126 puan) tarafından
Şok oldum şuan benim oğlumun kelimeleri ve tavirlari

Ve o da 4 yaş şuan :( bir şeyi dagitsa yerine koy diyince of bıktım artık sizden ben giderim ağlarsınız dedi bana 
tarafından
Ay kuzu vallahi aynı oyuncak toplamaz yapma dediğim her şeyi inadına yapar kardeşini döver :(
(2,126 puan) tarafından
Aynisiii kardeş olayida
0 oy
(926 puan) tarafından
Vallahi bacim istediği olmayinca yada baski olunca yapiyodur cok uzerinde durup stres olmamaya calis Allah yardimcin olsun
0 oy
(967 puan) tarafından
Benimkide 4 buçuk yaşında iki üç gündür zora gelince seni sevmiyorum sen bana vurdun diyor asla vurmuyorum mükemmel olmak için elimden geleni yapıyorum fark ettim yotubeden şımarık bir kız var barbieleriyle falan oynuyor onun gibi davranıyor bundan sonra bunu izlemeyeceksin dedim telefonla 1 saat izleme süresi vardı artık vermiycem eline gozlemliycem bakalım bıdaha diyecekmi
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Benim.oglumda diyordu t şuan 6 yaşında demiyor özellikle bana derdi unutuyorlar 
0 oy
tarafından
Dun benimki de namaz kilirken ustumden atliyodu sirtima binmesin diye cektim 2 adim oteye gitti annem bana hic izin vermiyo dedi aglamakli ellerini acti Allah'm bana yardim et dedi 
0 oy
(1,905 puan) tarafından
Yanında bu tür şeyler konuşuluyor ve yaşanıyorsa ondan yapabiliyor olabilir .
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Biran tekrar yaşını doğru mu okudum diye baktım erken başlamıs isyanlara 
0 oy
(14,749 puan) tarafından

Öğretmenimiz dedi 4 yaş ergen yaşıdır 5 yaş oturma yaşı 

Kızım da bana halasıma gitmek istediğini söyledi 4.5 yaşında sakinleşince neden gitmek istiyorsun dedim 

Sen yemeklerden önce abur cunur vermiyorsun tel vermiyorsun dedi 

İsteklerime karşı çıkıldığında bu şekil oluyorlar :)

0 oy
(1,858 puan) tarafından
Şimdiki yeni nesil 4 yaş erken ergenliğe giriyor sanırım.  

Benimkide yapıyor kapıyı çarpıp odasına gitmeler seni sevmem bak babamı severim diye tehditler havada uçuşuyor kızınca.  Sjssj
0 oy
(32 puan) tarafından
4 yaş genel durumu herhalde. Ocakta 4 yaş olacak kızım. O da böyle seni sevmem babamı severim sana kızarım filan kızma tavırları filan sergiliyor. Ben okuldaki arkadaşlarından etkilendiğini düşünmüştüm ama genel olarak böyleler demek ki. Küçük ergen gibi hareketleri tavırları bazen babasıyla gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi 
0 oy
(85 puan) tarafından
Benim oglanda ölüyüm de hepiniz kurtulun diyor 

Evden kacacagim. Diyor 
0 oy
tarafından

Aynı benim oğlumda öyle kuzum bugün bana senin gibi annem olmasın dedi :D 

tarafından
Benimkide ajjs
Bana birde diyorki ver telefonu polisi aricam
(4,147 puan) tarafından
Hahahahaha:D
0 oy
tarafından
Aynı dert bndede var 4 buçuk yaşında ay Bagzi şeyler dioki ağzım açık kalıyor Dio bu evi teerk  edicem siz bana karışamazsiniz daha neler neler ergenlikte sanki kötüsu kardessside 2 buçuk yaşında ondan ne duyursa söylüyor
0 oy
(4,147 puan) tarafından

Normal diye biliyorum. Benim kız da 4 yaş 3 aylık böyle konuşmuyor sizinki baya ergen olmuş:) ama bildiğim normal yani. Bizimki en fazla konuşmuycam seninle bi daha diyor:D İlgi şevkat ihtiyacından mı neydi öyle okumuştum bi yerde. 

0 oy
(5,533 puan) tarafından
Kiz bunlari bizlerde yapmadik mi ben alir basimi babaanneme giderdim annemle kavga edip hayal meyal hatirliyorum ayni avludaydi bizim evimiz babaannemle annem bana kizdi mi gece cikar giderdim babaanneme hatta bir keresinde babaannem uyumustu hava sicak dedemde avluda uyuyor onun karsisindaki minderde ben uyumustum cok normal buyuyorlar artik

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde SERENAD (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 287 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
+1 oy
9 cevap 240 göst.

411,950 soru