0 oy
149 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,497 puan) tarafından
Kızlar bu altın çıkacak mı bu eşim altın çıkacak diyor ciakrsa görüşürüz diyor arabamızı sattık tam xamannda ozmn ocakta satsaydin dedm smdide Ocak ta çıkmaz arabalar diyor sinir etti beni sabah sabah 

9 Cevaplar

0 oy
(404 puan) tarafından
Valla ne zamlanmıyor ki :) 
(2,497 puan) tarafından
Altın çıkarsa diyor altın ocakta ancak çıkar ocakta da araba çıkacak **** bu ya
-Reklam-
0 oy
(122,344 puan) tarafından
allah bilir bacim
0 oy
(5,524 puan) tarafından
İki ay önce Tv'de bı uzmandi altın Kasım'da durağanlascak gerileceycek dedi fakat  yılbaşından sonra articak demişti gerçekten Kasım'da düştü  yıl sonu artar mı bnce artar . Bu zamanda ne artmıyor ki  altın yüksekse araba da yuksir niye yukselmesin ki
(2,497 puan) tarafından
Bende diyorum ki eş değer olursa ocağı beklemesek mi ?  Yani siz ne yapardınız sonra Aralık'ta kampnya var diyor sifirlarda ben uzun araba istemiyorum .
Kasım da çok çok indi gerçekten para olcakta altın alınacak wlla , Aralık'ta duurm nedir ki ocakta kesin çıkar da
(5,524 puan) tarafından
İnan cnm ekonominin şeyine akıl sır ermiyor bence aynı seyir eder çok çıkmaz altın. Araba işlerinden anlamıyorum da ama altın ocakta çok çıksa en fazla yine yüz  falan atar ocakta zaten belli asgari yukselse herşey ardından altınla birlikte yükseliyor
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Altın uzun vaadede kâr saglar her zaman , bikere cok fena dibi gördü altın bende tam dipte bozdum sa.lak gibi, dahaa da düşmesinden korktum, sonra bi tepeye fırladı hep çöp oldu yatırım, altını aldıysan bozmadan bekleyeceksin, yada ev alacaksın, arabalar daha yükselmez diyorlar 
(2,497 puan) tarafından
Çok dip şuan evet 80 kusur kaardaydim 64 oldu kaarim bide hafta içi yani ben altın almayı planlıyorum tekrsr ama eşime kızdım ozmn ocakta satacakti arabayı madem böyle planı var bilinçsiz insandan nefret ederim planlayacakti elimde kalacak.diye korktu sattığımız arabada Opel Corsa idi .
Ocakta yükselmez mi ? Beni. Altın hesabım bayadir var ben araba için birliktiriyordum  altinlai bozdurup eşime verecektm yüksek halı 250 bin yapiyordu şuan ,238 ancak olur bence
Eşimde sattığı arabanın parası i altına koymuş
(1,464 puan) tarafından
Altın bence yükselir ocakta , arabalar yükselmez, ama senin fikrini tam anlamadım nasıl olursa iyi olur
0 oy
(551 puan) tarafından
İkiside yükselir bizde Ocak sonrası saticaz arabayı ben altinlarimi bozdurdugumda araba aldık geçen Kasım'da sonrası da araba fiyatları düştü zarar ettim
(2,497 puan) tarafından
Eşimi mi dinelyim sizce ocağı bekleymmi ? Ya ozmn akıllı davranacakti Aralık sonu satacakti acele etti bilinçsiz davranıyor herşeyi hesaplayıp satması gerekirdi altın ocakta çıkar mı
0 oy
(1,346 puan) tarafından

Aşko enflasyon ülkesiyiz sence bir şeyin düşme ihtimali var mı artık :) Duraklar ama ekonomik reformlar olmadığı sürece düşmez

(2,497 puan) tarafından
Aşko bende diyorum bu kocama asla düşmez arabalarda Aralık ayinda kampanya oluyormuş sifirlarda sıfırlar taktı hele ki Toyota Corolla taktı ben jeep tarzı araba istiyorum düşmez yani bende bliyorum atıyorum 1750 ise 1700 olur paramız olmasa kampnya bekleyelim derim kredi imkanı veriyor bazı arabalar biz 1.100 çıkartıyoruz bile
0 oy
(3,842 puan) tarafından
Altin cikacak. Altin aliyosan uzun vadeli alacaksin. 6 ay icinde ceyrek 1000 tl artti. Arabalar konusunda tam bilgim yok ama suan duragan.
(2,497 puan) tarafından
Ocakta fırlar diye düşünüyorum arabalarda Ocak olmadan alın diyor herkes. Ocakta da altın fırlayacak işin kötü yanı. Uzun vadeli şuan benmki ama eşim sattığı arabanın parasını altın hesaba yatırdı ondan diyor ben çok kaar ettm 84 bin kaardaydm şuan benm. Kaarimda düştü 200 kusuru vericektin bozdurup araba alacak die
0 oy
(696 puan) tarafından
Canım ocakta arabalar düşecek kış nedeniyle her sene öyle oluyor kışın düşüyor altın ise şimdi düştüğüne bakma tranp yüzünden düştü altın Ocak ayına kalmadan gramı 4 bin lerde görsen şaşırma yani 
(2,497 puan) tarafından
Eşim de kızıyor sabret diye ozmn bekleyim arabasız bizim skntimiz zamansız sattı bı gece de ozmn Aralık'ta satacakti beni de arabasız birakmayacakti
Öyle mi diyorsun bir buçuk ay daha mı yuruyucemmm of  yükselir bekelymmi Aralık ocağı araba da yükselecek ama
(696 puan) tarafından
Biz altın olarak yatırım yapıyoruz canım ondan sürekli eşimde bende takip ederiz
0 oy
(9,495 puan) tarafından

Arabalar şuan düşmüş durumda ama Ocak da sonra herşey çıkacak ve zamlar baslayack:blink:

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 415 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde LaLeyn (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (908 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 160 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (376 puan) tarafından soruldu

403,365 soru

12,082,063 cevap

36,357 kullanıcı

...