+1 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Nasıl başarıyorsunuz ve çocuklarınızı nasıl idare ediyorsunuz?

58 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hepinize cevap veremiyorum ama bütün yorumları okuyorum. Soruyu sorupta cevap vermemek ayıp oldu gibi❤️ herkese kolay gelsin
-Reklam-
+12 oy
(16,473 puan) tarafından
Tek çocukla evi b.k götürüyor var olur mu :))
(84 puan) tarafından
:((((((((((((((
(1,611 puan) tarafından
Bende bunu yazmaya gelmiştim kızım evin içinden geçiyor ya
+3 oy
(13,508 puan) tarafından
İki bebem var ev darmadağın ve hepimiz mutluyuz
(7,675 puan) tarafından
Ahaha sen bensin jajsjs
+2 oy
(5,301 puan) tarafından
Yengem öyle. Çocukları küçükken bile evde hiçbir şey yoktu derli topluydu hep. Ama bu takıntısı yüzünden çocuklar 1 tane oyuncak bile çıkaramazdı. Şimdi büyüdüler ama oyuncakla oynamayı hiç öğrenemediler :(
(477 puan) tarafından
Gerçekten sırf böyle olmasınlar diye diyorum istediğiniz kadar dökün oynayın sanki büyüyünce. Oyun mu oynayacaklar bi dhaa çocuk olmayacaklar boşver evim pis olsun çocuklarım mutlu olsun
(5,301 puan) tarafından
Bende öyleyim. Akşama kadar döküyor topluyor oynuyor. Uyumaya giderken hadi toplayalım diyorum kaldırıyoruz bitiyor gidiyor. Bir daha hiç 3 yaşında olmayacak istediği gibi oynasın diyorum :)
(735 puan) tarafından
Vallahi benim oğlan da 3 yaşına gircek  9 aylıkda kızım var odamın birini sırf onlar için kullanmıyorum oyuncak odası yaptım orda oynamayı seviyorlar alıştılar oturma odasına oyuncak getirmezler orda oynar sıkılınca gelirler etraf dağıtma huyları da yok 30 dakika tv izleme süreleri var o esnada oturdukları yerden kalkmazlar bende evi temizler toparlarım birdaha dağılıp pislenmez
+1 oy
(1,496 puan) tarafından

Bir komşum var maşallah diyeyim kendisi aşırı temiz bir kadın çocukları da evi de pırıl pırıl bir keresinde acil birşey oldu beni çağırdı ansızın evine gitmeme rağmen bile evi tertemizdi benim çocuk falan dhaa  yok ama benden bile iyiydi evi :D

(4,813 puan) tarafından
Benim komsumunda öyle 4 çocuğu var ev pırıl pırıl
(50,738 puan) tarafından
bizim bir tanidik oyleydi pespese bir yas arayla kizlari vardi evide temizdi daginiklik yoktu ama uyuyordu çocukları yiyordu masallah
(4,813 puan) tarafından
Benim dediğim komsu da öyle kızları çok sakin dağıtacak tip değil akillilardi masallah. 3 kız 1 oğlu vardı o da dısarda oynar eve gelmez. Ama kadın sabahın körü kalkar hergun eve misafir gelecekmiş gibi yapardı. Çat kapı geleni cok olurdu es ailesnden
(388 puan) tarafından
Ay maşallah bu nesil misafiri sevmiyor çocuk durmuyor:// iş yetişmiyor
(50,738 puan) tarafından
cat kapi misafiri sevmem he bak samimi olur lafi bile olmaz neyse arkadasim mesaj yazdi evdeysen gelicem musaitsen diye oda hazırlık yapmiyayim diye evde degilim aksama  gel dedim birlikte yapariz alirim.bisiler sorun olmaz cekinecegim insani kabul etmem
+1 oy
(8,830 puan) tarafından
Tek çocukla ben pert olan varsa maşallah:D
+1 oy
(278 puan) tarafından
Ben varım canım her yer düzen içinde ve temiz halilarim bembeyaz :D
+1 oy
(296 puan) tarafından
Yatak odam salonum pırıl pırıl mutfağımda temizdir ama dört dörtlük değil ilaki yerde oyuncak fln oluyor ayrıca bütün evim beyaz 
+1 oy
(225 puan) tarafından
Tek çocukla zortlamış ben :)))) eşim yapıyor temizliği yoksa mahvolurdum
+1 oy
(487 puan) tarafından
Evim dağınık olmaz hergun siler supuruum temizlrim temizlik derecesi kişiye göre değişir pırıl pirilmi bilmem ama derli toplu düzenlidir rikk çocuk var 
(2,133 puan) tarafından
Aynen benimde katiliyorum
(487 puan) tarafından
İki çocuk var ben salmıyorum hemen  arkasına toplarım uyumadan toplarım bide sabah uyanınca toplarım evi mutlaka gırgır yapar sehpaları siler bulaşıkları yıkar çamaşırları yerine koyar çöpü ayar öyle yatarım . Uyumadan yarım saat önce camları açar havalandiririm bide sabah uyanınca bunları yaparım zaten toplumdur oyizden
(2,133 puan) tarafından
Evet cnm bende hemen çıkan kıyafetleri akşamında yıkarım bu gün üstümdeki kıyafetleri hemen yıkarım kuruturum yarın dolabımda temiz olur benimde
(487 puan) tarafından
Evet zaten peşine düşmez salarsan dağılır mutlaka
+1 oy
(152 puan) tarafından
Dört tane var bende ölmedik sürünüyoruz istee yetişmeye calisiyom dağınıklık çok oluyo bende toplayip duruyorum haftalık dip bucak yapsrim koltuklari akşam silerim benim halılar hepsi makinede yikanan halı her hafta sonu atarım 
+1 oy
(5,883 puan) tarafından

Benim mutfağım pırıl pırıl.  Oturma odası düzenli.  Sad3ce yatak odası dağınık.  2 çocuğum var kaynanamla beraberiz.  O temizliyor :D

+1 oy
(2,753 puan) tarafından
Herşeyi düzene koydun mu gayette yapılıyor kendım için diyorum ıkı çocuğum var aralarında 1 yaş 8 ay var tabıkı zorlukları oluyor ama her gün sildiğim süpürdüğüm için kolay oluyor bebeklerkende öyleydi şimdide aynı.. 
+1 oy
(12,031 puan) tarafından
Benim kiradaki evim 150 m2 ydi yalan yok evi *** goturuyodu yetisemiyodum cunku. Arkayi yapsam ön kalirdi onu yapsam arka kalirdi. E pislikte tasinirdi. Simdi kendu evime gectim sukur daha kucuk 2+1 evim. Daha temiz ve duzenliyim valla. Evde çok esya olmamasida onemli. Mesela salonumda koltuklar tv masa var. Hepsininde alti acik. Hemen supur sil 5 dakka inanki. Isin ucunu birakmayacaksin. Oturmayacaksin :) anladimki isin sirri bu. Aman sonra yaparim dersen hersey birikip birbirine giriyo. Simdi birakmiyorum bak resimlerini atiyim saat 12 bizi. Ev duzenli mutfak dahil
+1 oy
(4,813 puan) tarafından

2 cocugum var evim bembeyaz. Günlük normal daginiklik olur o da 5 dk da düzenlerim. Genel temızlıgı sık sık yaptığım için ev temiz kalıyor. Şuan evde kirli bıseyim yok en son perdeler halı koltuk sildim kirli bısey bırakmadım yani:) kızım asırı dagınık beni Bi tek o yoruyor. Oglum dağıtmaz bı yeri. Evı aksamdan düzenlerim bazen süpürürüm sabah ev tertemız olmus olur işim azalır. Akşama doğru dağılır tkrr uyumadan fullerim:) işin ucunu bırakmıyorum az kirli yeri hemn temizliyorum. Yoksa asla basedemem ev beyaz hmn belli ediyor zaten aşırı tozlanan bı ev 

(4,813 puan) tarafından
Önceki evim 5+1 du yinede tertemız ederdim ama pertim çıkardı. Akşama kadar sadece süpürmeye yapardım toplaması bı yandan odalar doluydu hepside. Şimdi 3+1 daha rahat oldu bnm ıcın
(8,830 puan) tarafından
Temiz kadının hali başka oluyor tabi
(4,813 puan) tarafından
Sanki senn az temizlik yapiyon
+1 oy
(3,190 puan) tarafından
Bir komşum var 3 çocuğu var çocukları yaramaz olmasına rağmen evi pırıl pırıl mis gibi demekki yaoabilen yapıyor ama ben tek çocukla pertim fazla yapamıyorum bide hamileyim şuan sürekli uyuyorum ya 
+1 oy
(4,540 puan) tarafından
Biri evli 4 çocuğum var en kucugum 3 yaşında 9 yaş ve 16 yaş bide kaynanamın buyutemedigi çocuğum var valla başarıyorum evimi pırıl pırıl yapmayı eşim madalya yaptiracam sana diyor:)))))
+1 oy
tarafından

Benım 1 çocugum var 4 yaşında bazen sinir krizi geçirtiyor çocuk büyütmek gerçekten zor yalnız çocuk daha zor kedim var evde kediyle oynuo her neyse temizlik mi evet benım evim tertemiz kalıyor ama belli bir saat :D

4-7 akşam üstü bu saatlerde evim tertemiz oluyor bana gelecek olan ilkindi vakti gelmesi lazım evimin tertemiz olduğu işimin bittiği saat oluyor :D:D

(4,813 puan) tarafından
Kapıya yazı as cnm. Bu saatler. Arasında açığız diye gelen öyle gelsn:)
tarafından
Ahahhaa gerçek söylüyorum ama belli saatler temiz kalıyor ev akşam 7 den sonra birbirine giriyor ev ahahhaa
(4,813 puan) tarafından
Benımde gunduz dagılıyor aksamustu ikindi toplarım sabah uyanınca ev tertemız olur. Kızım 2 de okuldan gelir 3 te ev ayağa kalkar sonra tkrr süpürur düzenlerim. Akşam tertemız eder öyle uyurum. Kızım çok dağıtıyor benm oglum dagitmaz
+1 oy
(11,032 puan) tarafından
Var ben ne yapıp ne edip yapıyorum çünkü laf eden eleştiren bı eşim var yapmasam bı kavga da annesine babasına herkese anlatır 

İki çocuğum var sabah ve akşam üzeri eşim gelmeden o evi kesin supururum hep topludur çocuk odası hariç 
(388 puan) tarafından
Ayy eşim eletiridi çok kavga ettim valla şimdi iki çocuk var hiç bir şey diyemez sadece süpürge açtın mi diyor yok diyorum paşa paşa kendi açıyor
(11,032 puan) tarafından
Benim eşim o kadar sakin kalmıyor işte cnm ama alıştım şimdi yapmasam kendim rahatsız oluyorum psikolojimi bozdu sağolsun
(388 puan) tarafından
Valla cnm sen eşini daha iyi bilirsin benimkide söylendi söylendi kızdı ben daha çok kızdım 7 yıllık evliyiz eşim yokkende bir kez üstten sil supur halinin kenarından silip bitiren bir insan olmadım eee bunun üstüne bana temizlik lafını yapınca bana geldiler şimdi diyor ki supursen yeter ayağına herhangi bir şey değmesin yeter diyor
(11,032 puan) tarafından
Benim kaynatam falan çok laf eder çok laf ettiler
Hamileyken koltuğu kaldırıp altını süpürüp silmemisim diye bir sürü laf etmişlerdi eşim de benim yanımda olmaz zaten
Alıştım artık bide eşim gelmeden heryeri toplarım bide çenesini hiç cekemiyorum
+1 oy
(1,087 puan) tarafından
İki bebeğim var  b***götürmüyor  aralarında 1 yaş yok bile misafir gelse agirlanir o öyle her yer pırıl pırıl değil idareeder firsat buldum kadarıyla  bulasigim bklemez camasiri hemen aşar katlarm perdeler temiz kokar standart isde

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 700 göst.
0 oy
9 cevap 285 göst.
14 Ocak 2024 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 635 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 964 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (989 puan) tarafından soruldu