+1 oy
887 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Nasıl başarıyorsunuz ve çocuklarınızı nasıl idare ediyorsunuz?

58 Cevaplar

+1 oy
(51,338 puan) tarafından
tek cocugum var elim.etrafta azicik ipin ucu kacsin aliyor başını gidiyor evde esim ve kizim yokken derli toplu oluyor onlar gelince dagliyo
-Reklam-
+1 oy
(27 puan) tarafından
Amannnn bosverrr bırak cocuklar mutlu büyüsün zaten bjr kaç sene sonra zaten derli toplu olur 
0 oy
(13,567 puan) tarafından

Varsa helal olsun ben tek çocukla pert  :)

(107 puan) tarafından
Kolay gelsin:)
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Kardeşimin evi hep temiz ve düzenliydi çünkü onun (maşallah maşallah) akıllı uslu laf dinleyen bebişleri vardı. 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Toplanmasi ve katlanmasi gereken camasirlarim var toplanmasi gereken evim var bende oglusumla oyun hamuru oynuyorum :) ev toplanir temizlenir bugunler bir daha gelmez
0 oy
(132 puan) tarafından
Başaramıyoruz ;))) 
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Ev temizdir her zaman programliyorum gunumu ama her zaman derli toplu olmaz. Cunku oyuncakti vs hep bi yerde oluyo illa ki uyuduklarinda toplarim. 
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Evde çok eşya olmaması temizlemesi ve toplaması daha kolay oluyor 
0 oy
(9,587 puan) tarafından
Günlük aynı rutini sürekli yaparak.

Dün 30kisilik misafirim vardı şuan işim bitti ev eski düzeninde temiz yemekler hazır 
0 oy
(398 puan) tarafından
evet pırıl pırıl evim ama yarım saat kadar dayanır :D sonra dağıtırlar.  Pis ev ayrı dağınık ev ayrıdır gözümde o yüzden ben siler süpürürüm her zaman ama dağınıklı illaki oluyor çocuklar çok küçük canları sağolsun da dağıtsınlar
0 oy
(1,880 puan) tarafından
O kişi benim işte kendimi övmek gibi olacak ama öyleyim iki çocukla ☺️
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Çocuklu ev burası elbet bırgun bu ev hiç dagilmiycak ve ben dağıldığı b.ok götürdüğü gunleri özlemle aricam 
0 oy
(5,168 puan) tarafından
16 aylık kızım var evim pırıl pırıl istedigin saatte gel dağınık goremezsin çünkü kızım ortalıği dağıtmadan oynar kendi alanı var dagitsa bile toplar çocuğa nasıl birşey öğretsen öyle büyüler 
0 oy
(107 puan) tarafından
2 çocuklu ve çalışan anne olarak ben varım işin sırrı ertelememek başka bişey  değil valla ütümü bile haftalık yaparım işi biriktirmeyeceksin yoksa işin içinden çıkılmaz 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bana göre temiz ve düzenli evim illaki çocuk bu kirletiyor döküyor ben başkaları gbi aman diyip sallamiyorm silerim yıkarım o yüzden isim hiç bitmez :) 4 yaşına girecek ve 1 yaşında 2 oğlum var 
0 oy
(450 puan) tarafından
1 tane 6 aylık var evi süpürürken bile savaş veriyorum normalde 1 saatte yaptığım temizlik saatlerimi alıyor 
0 oy
(765 puan) tarafından
Ben bir taneyle değil yapabilene helal olsun 
0 oy
tarafından
Saat 3 2 yaşına girecek kızım kahvaltı yaptırdım arada ikindk oturdum ağladı durmadı kişisel temizliğini yaptım duşunu aldırdım kremledom giydirdim yemek koydum abisiyle yedirdim şimdi uyudu daha oğluma sıra gelmedi düşün:))) ama sor bakalım ev işleri ne âlemde:))) hiç bir yere dokunmadım 6 da eşim işten geliyor yemek yok bulaşık çamaşır ev toplanacak 
0 oy
(827 puan) tarafından
4cocugum var evim pırıl pırıl suan
0 oy
(71 puan) tarafından
Yani öyle ahım şahım demiyelimde gene idare eder elimziden geleni yapıyoruz olduğu kadr 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 703 göst.
0 oy
9 cevap 307 göst.
14 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 672 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,004 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu