0 oy
149 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,187 puan) tarafından
Arzum okka mı yoksa karaca hatır köz kahve makinesi mi alınmalı mı  kullanan memnun olan var mı

14 Cevaplar

0 oy
(913 puan) tarafından
Arzum okka kullanıyorum memnunum
-Reklam-
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Karaca hatır hüps kullanıyorum memnun değilim. Suan arkadaşım yanimda o da arzum okka minio kullanıyor o da memnun değil ☺️☺️☺️ 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Genelde cezve kullanıyorum sadece bilgim mevcut değil 
0 oy
(6,471 puan) tarafından
Arzum okka minio ikili olanı kullanıyorum 
0 oy
(469 puan) tarafından
Karaca barista közde kahve makinesi var bende tek beğenmediğim yönü köpüklü yapmıyor kahveyi dün akşam arkadaşım makina alacağını söyledi bende arzum okka aldırdım kayınvalidem de var kullanıyor köpüklü yapıyor yorumlarında iyiydi
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Karacanin makineleri kahveyi kaynatiyor. Okka al kesinlikle
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Karaca hatır köz kahve 

yeni aldım çok güzel yapıyor köpüklüde oluyor memnunum 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Benim Arzum okka gayet memnunum anneminde karaca hatır oda memnun bı kaç defa annemin makinasında yaptım oda köpüklü güzel yapıyor cnm
0 oy
(122,627 puan) tarafından
arzum okka ama bi kac tane modeli var hangi okkayi dusunuyon
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Annemde arzum var güzel kardeşim de arçelik var o daha güzel alacaksan arçelik markasına bak çok güzel yapıyor kahveyi bende ondan almak istiyorum
0 oy
tarafından
Arzum okka kullanıyorum 
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Karaca hatır köz kullanıyorum mükemmel geçen annrm dedi bu kahve neden bu kadar lezzetli ya dedi düşün 
0 oy
(967 puan) tarafından
Arzum okka kullanıyorum cok memnunum 
0 oy
(589 puan) tarafından
Arzum okka minio var bende arada bozuluyor üç gün çalışmıyor sonra bakıyorum gene çalışıyor daha alalı 6 ay olmadı sürekli böyle hiç memnun değilim kahveyi güzel yapıyor ona lafım yok ama durum bu Türk markalarından almam daha 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 13 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
26 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miniktirtil (1,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 2,297 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.

404,744 soru

12,124,278 cevap

36,483 kullanıcı

...