+1 oy
121 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,224 puan) tarafından

image

image

Arzum mu karaca mı daha iyi kullanan bilen var mı özellikle köpük bakımından hangisi tercih edilmeli sizce 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (150 puan) tarafından
İkincisi var pek köpüklü olmuyor 
-Reklam-
+1 oy
önce (6,955 puan) tarafından

Arzum okka ikili olan benimki 

Karaca arkadaşımda var hep bozuluyo
+1 oy
önce (823 puan) tarafından
Arzum var seviyorum memnumun makinemden akttakinin aynı 4 fincan aliyo
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Bende arzum okka ikilisi var pek de vavv değil annemde Korkmaz var mesela o daha güzel geliyor bana. Karacayi bilmiyorum ama karacanın elektronik aletleri hakkında pek sağlam olduğunu duymadım arkadaşlarımdan 
0 oy
önce (689 puan) tarafından
Karaca kullanıyorum güzel 
0 oy
önce (97 puan) tarafından
Bende karaca hatır var köpüklü yapmıyor maalesef bazen güzel oluyo bazen su gibi farklı kahvelerde denedim ama bilmiyorum 
önce (5,322 puan) tarafından
Kendi kasigiyla koy canım o zaman denk dusuyor
0 oy
önce (4,287 puan) tarafından
Karaca hatır hüps var türk kahvesini berbat yapıyor hiç köpüklü olmuyor 
önce (2,565 puan) tarafından
Eltim de kullanıyor aynı modeli o memnun diye bende almayı düşünüyordum. Önerir misiniz
önce (586 puan) tarafından
Hatır hups çok güzel bende 3 yıldır var kaynanam ve görümcem 4 yıldır kullanıyorlar onlarda görüp aldım bende çok güzel köpük yapıyor kahvenizden ilabilir hazır paketli kahveler ne yazikki köpüklü olmuyor
0 oy
önce (3,133 puan) tarafından
İkiside değil Arçelik al çok güzel yapıyor
0 oy
önce (615 puan) tarafından
Bende fakir kaave var çok çok memnunum 5 seneyi geçti çok güzel köpüklü yapıyor. Ev hediyesi karaca kahve makinesi geldi fakat hiç köpüklü yapmıyor kullanmıyorum 
0 oy
Karaca var kopuklu olmuyor diye sitem ediyordum ben kendi kasigiyla koymuyordum o yuzden olmuyormus haziranda 4 yili dolcak bir iki defa pisirmedi ariza verir gibi oldu kabınin sefaf kısmı kahve oldu mu makine algılamiyor haberin olsun 
önce (324 puan) tarafından
Bende aynı sebepten bozuldugunu sanmistim meger kahveyi agzina kadar dolu gibi zannedip durduruyomus kendini. Bende memnunum kopugude gayet iyi közde tercih ediyorum genelde daha yogun oluyo tadı.
Kiz , kardesim aldi bana evleniyorum diye bende kiyamadim o zamanlar benim ki düz kahve yapiyor sadece :)
önce (324 puan) tarafından
Benimki bu gorseldeki hatir közde olandan. Bende çeyizime almıştım ama ben evleneli cok olmadi :)
0 oy
önce (164 puan) tarafından

Arzum okka var benim sütlü yapandan memnunum güzel yapıyor sadesini de sutlusunu de <3

0 oy
önce (1,284 puan) tarafından
Arzum benimki memnunum ben 
0 oy
önce (261 puan) tarafından
3 yıldır Karaca kullanıyorum gayet memnunum
0 oy
önce (1,642 puan) tarafından
Bende homendin var çok çok memnunum köpük vs. 

Arzumun okka modeli en iyi Türk kahvesi Makinesi diye duydum ama bilemiyorum. 
0 oy
önce (1,154 puan) tarafından
Vestel sade Türk kahvesi makinesi almış geçen eşim. Yılbaşından önceydi. Şimdilik memnunum pratik ve köpüklü güzel gayet ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 172 göst.
0 oy
11 cevap 2,344 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 20 göst.
+2 oy
28 cevap 1,705 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Kurgucubiri (9,652 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,954 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...