Selam bacılar nabersiniz uyudumu bebeler neler yapıyorsunuz neden uyumadiniz
Şükür benim bebe uyudu çamaşırları topladım katladim etrafı topladım minik savaşçı min bi makina daha kıyafet yıkadım astım lafta eşimle keyifli kahvesini içecektik çocuğu uyutayim derken Kendi de uyumuş bende uyandırmaya kıyamadım bi kahve içip oyuncakları toparlarım uyurum artık
Meyveli kalmamış
Afiyet olsun canım❤
Oyy ne güzel onlar minicik hepsiiii bende gelsem o raddeye
Oğlanlar uyudu bnm çoktan herif işte keyif yapıyorum bende tek başıma
Afiyet olsun ablam bide Allah'ın izniyle ne kadar kaldı küçük prensine kavuşmaya ♥️ bende bebemi uyutuyorum uyursa bende birazdan uyurum
Afyet olsun kahven ne güzel gözüküyor cnm bbenim kız 23"de uydu bugün şükür 1 haftadır düzeni bozuldu geçen arkdasin oğlu bırakmadı yatsın onalr giti bı daha doyur yatır 1 oldu kaç gün o satte devam etti şükür bugün biraz daha erken uydu mutfağım savaş alaniydi bugün bı posta yıkandı yerlerştirim gene doldurdum dezgahi topaldim bı kaç büyükler kaldı ses oluyor die eşim dedi kız uyanır komşualr rahtsiz olur gel die sesiz iş yapmıyorum kendimi kastikçça bileklerim belim ağrıyor yarı bıraktım kabasini makine yıkıyor kalanalrida sabah atarım yarı bırakincada hiç içim rahat değil bugün hiç yapacak hevesim yoktu toz aldım kizn banyosu kahvaltı yemek falan derken akşam oldu yarın elbise Faslı buzdolabı yapmayı düşünüyorum nasip yatağa geçtim baya yorgunum yatcam uykuda basti
403,374 soru
12,082,626 cevap
36,359 kullanıcı