0 oy
416 göst.
Aile kategorisinde (3,400 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam bacılar nabersiniz uyudumu bebeler neler yapıyorsunuz neden uyumadiniz 

Şükür benim bebe uyudu çamaşırları  topladım katladim etrafı topladım minik  savaşçı min bi makina daha kıyafet yıkadım astım lafta eşimle keyifli kahvesini içecektik çocuğu uyutayim derken Kendi de uyumuş bende uyandırmaya kıyamadım bi kahve içip oyuncakları toparlarım uyurum artık 

image

image

image

13 Cevaplar

0 oy
(3,400 puan) tarafından

En İyi Cevap

Meyveli kalmamış 

image

-Reklam-
0 oy
(7,638 puan) tarafından

Afiyet olsun canım❤

Oyy ne güzel onlar minicik hepsiiii bende gelsem o raddeye :angel:

Oğlanlar uyudu bnm çoktan herif işte keyif yapıyorum bende tek başıma :P

(7,638 puan) tarafından
Evet cnm şükür herşey yolunda 23+3 haftalık oldum
(2,454 puan) tarafından
İyi canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
(7,638 puan) tarafından
Amin cnm bnm inşallah❤
(14,192 puan) tarafından
Cinsiyetin belli mi:)
(7,638 puan) tarafından
Erkek cnm buda :D
0 oy
(1,389 puan) tarafından

Afiyet olsun ablam bide Allah'ın izniyle ne kadar kaldı küçük prensine kavuşmaya ♥️ bende bebemi uyutuyorum uyursa bende birazdan uyurum 

image

(3,400 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm

Fazla birşey kalmadı Rabbimin izniyle inşallah Aralık 10 ile 20 arası nasipse
(1,389 puan) tarafından
Elhamdülillah uyudu

Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
(3,400 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Allahım bir kaç aya bu tablodan banada nasip et ❤ afiyet olsun canım benim yerime de iç kahve canım istedi ama uykum kaçar cesaret edemedim :) 
(3,400 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

20 fincan içsem yine uyurum beni etkilemiyor
0 oy
(411 puan) tarafından
Senin bebişim cinsiyeti belli oldumu canım rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin 
(3,400 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun oğlum oluyor rabbimin izniyle inşallah
0 oy
(707 puan) tarafından
Afiyet olsun canım çok şükür yeni uyutabildim şu aralar biraz zor dalıyor uykuya benimki bir otarafa bir bu tarafa döndü durdu en son  kedi gibi girdi boynumun altına tısıl tısıl uykuya daldı yanliz saçlar yıkanmış gibi terlemis ya üşümez inşallah uykuda 
(3,400 puan) tarafından
İnşallah canım sırtı terli değilse birşey olmaz diye düşünüyorum
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Afiyet olsun valla ben daha 2 saattir küçüğü uyutamadım inat etti bugün ya hayırlısı bakalım 
(1,420 puan) tarafından
İnşallah valla 2 saat oldu bende pert oldum ama savaşmaya devam uyursa bende bir kahve yapacağım kendime
(3,400 puan) tarafından
Hastami olacak acaba bu kadar inatlasiyor kac yaşında
(1,420 puan) tarafından
20 aylık hasta değil herhangi bir belirti de yok aslında diş süreci de değil keyfi de yerinde bugün çat kapı gelen misafirim yüzünden öğle uykusunu tam alamadı çocuklar çok gürültü yaptılar bu sebeple muhtemelen çünkü her öğle uykusunda sorun yaşadığımızda gecede böyle oluyor
(3,400 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm benim velette öyleydi dengesi bir kere sastimi zehir ederdi
(1,420 puan) tarafından
Benim ikisi de aynı malesef birde 2 haftadır memeyi de bıraktık biraz daha zor oluyor uykuya dalışlar rabbim kolaylaştırsın inşallah
0 oy
(3,734 puan) tarafından
Aklımda tek soru çamaşırları buraya nasıl astin bacım ☺️
(4,676 puan) tarafından
Beb de onu düşündüm :D cok yüksek gekdı gözüme
(3,400 puan) tarafından
Yüksek gerçekten de benim boyuma göre
(3,734 puan) tarafından
Canım kamera açısından mi acaba çok uzak ve yüksek geldi ip
(3,400 puan) tarafından
Yüksek birde balkonun bir tik dışında ip cnm benim boyum uzun o yüzden beni rahatsiz etmiyor
(3,734 puan) tarafından
Anladık canim ♥️
0 oy
(1,804 puan) tarafından
afiyet olsun canım.. 

benim kızım de eşim de çoktan uyudular bende yanında öyle uzanıyorum uyku tutmadı, biraz daha zorlasam mı kalkıp bende bir kahve mı içsem diye düşünüyorum 
(3,400 puan) tarafından
Gel ben sana yapım uykunu etkilerse yapma bence
(1,804 puan) tarafından
sağ ol canım yapmış kadar oldun❤️ yok beni hiç etkilemez kahve içtikten yarım saat bile olmadan uyuyan bir insanım:))
(3,400 puan) tarafından
Bende öyleyim çok şanslıyiz demekki o konuda ♥️
(1,804 puan) tarafından
aynen ya❤️ eşim mesela 8 den sonra hayatta kahve çay falan içmez hele ki sabah iş varsa, uykum kaçar diyor, bende ne tuhafsin diyom oda asıl tuhaf sensin ya normal bir insan kahve içip 10 dkk sonra nasıl uyuyabilir diyor
(3,400 puan) tarafından
Benim esimde aynısını diyor dış cephe de çalışacak sa hayatta kahve icmez sonra uyuyamıyorum diyor  ♥️
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Hamilesin ya kuzum gunde kac sgra iciyorsun bn 8 haftalik gebeyim canm cok istiyor ya 
(2,832 puan) tarafından
Sanırım ben canm istediği icin oyle gordum kusura bakma
(3,400 puan) tarafından
Bak eklendim flaş vurunca sigara yanıyor gibi çıkmış
(2,832 puan) tarafından
Aa doğru demekki canım isteyince gozume oyle gorunmus soryy :)
(3,400 puan) tarafından
Şuan durumunu tahmin edebiliyorum

Ben oğlumda çok içiyordum oğluma hamile kaldığım da kızımı daha 3 ay olmuştu kaybedeli doktor biraktiramadi bana bol bol yoğurt kefir peynir ye demişti sigarayı temizliyor Muş süt ürünleri bol tuket diye her seferinde uyarıyor du
(2,832 puan) tarafından
Tesekkur ederim cnm bilgi icin
0 oy
(9,832 puan) tarafından
Benim bebeleri de babaları uyuttu bende duş aldım saç bakımı cilt bakımı falan bişiler yaptım şimdi brk Yeşilçay içip uyumaya gecicsm
0 oy
(1,044 puan) tarafından

Afyet olsun kahven ne güzel gözüküyor cnm bbenim kız 23"de uydu bugün şükür 1 haftadır düzeni bozuldu geçen arkdasin oğlu bırakmadı yatsın onalr giti bı daha doyur yatır 1 oldu kaç gün o satte devam etti şükür bugün biraz daha erken uydu mutfağım savaş alaniydi bugün bı posta yıkandı yerlerştirim gene doldurdum dezgahi topaldim bı kaç büyükler kaldı ses oluyor die eşim dedi kız uyanır komşualr rahtsiz olur gel die sesiz iş yapmıyorum kendimi kastikçça bileklerim belim ağrıyor yarı bıraktım kabasini makine yıkıyor kalanalrida sabah atarım yarı bırakincada hiç içim rahat değil bugün hiç yapacak hevesim yoktu toz aldım kizn banyosu kahvaltı yemek falan derken akşam oldu yarın elbise Faslı buzdolabı yapmayı düşünüyorum nasip yatağa geçtim baya yorgunum yatcam uykuda basti:sleeping::sleeping:

0 oy
(2,233 puan) tarafından
Afiyet olsun sizin oralarda havalarda güzel herhalde kahveyi balkonda içiyorsun ne güzel biz kapattık balkon sezonunu eşim sigara içer hemen girer dondum diye yağmur da yok kuru soğuk  var 
(3,400 puan) tarafından
Normalde çok soğuk cnm ama ben balkon için mont koydum kapinin arkasına çıkarken giyip oyle çıkıyorum evde bunaliyorum
(2,233 puan) tarafından
Anladım canım üşütme aman
(3,400 puan) tarafından
O hatayı 1 kere yaptım akillandi 4 gün karın ağrısı çektim :( adam dünyanın lafını etti şimdi corabimi montumu giyip oyle çıkıyorum

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 505 göst.
30 Temmuz 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,374 göst.
6 Nisan 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,400 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 468 göst.
30 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Oldu o zaman (3,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
6 Kasım 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,400 puan) tarafından soruldu

403,400 soru

12,084,136 cevap

36,365 kullanıcı

...