0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (691 puan) tarafından

Eşim istediğini alır bana sormaz bile ama ben biraz pahalı birşey almak istesem gönlü olmaz. Bugün yeğenlerine 800 tl ye oyuncak almış ben o paraya alsam demediğini birakmaz. Yaptığı o kadar gücüme gidiyor ki kendimi değersiz hissediyorum

Yanlış anlaşılmasın aldığı hediyeye birşey demiyorum yeğeni alabilir ama ama insan o parayı harcayamayinca gücüne gidiyormuş bunu anladım. Bir insanın sadece kendine ait parası olması gerektiğini evlenınce daha iyi anladim

10 Cevaplar

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Öncelik benim ben dururken yeğenine hediye felan alamaz önce can sonra canan demişler önce eşini hoşnut kılacak. Bence bu konu da susma lafını esirgeme sonuna kadar da haklısın 
-Reklam-
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Bu kişiden kişiye değişir canım senin eşin cimri davranıyor sana .. Halbuki evlilikte sen ben yok biz varız... O yüzden yok benim param yok eşimin diye öyle olmaması gerekir Allah eşinede hidâyet versin
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Valla ben ve çocukları dururken de yegenlerine o parayi harcattirmam yok öyle bi dunya
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Aslinda bunu sana hissettiren eşin. Bende 5 kuruşum olsa 5 kuruşum var derim asla esimden saklamam. Ki evlenirken aldigim tazminati yillarca calisip yaptigimi birikimi hep evlenirken harcadik birlikte. Issizlik maaslarimi falan. Hep eve harcadim. Baba çok diyen oldu hersey kocaya soylenmez kenarda kocandan habersiz 3 5 kurusun olsun diye. Ben asla yapamiyorum. Ama eşimde bana onu hissettirmiyo sağolsun. Ki olmasi gereken o yani aslinda. 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Yiğenine hediye alabilir ama bana 1 liranın hesabını yaparken yiğenine hediye alırsa, valizini alır oraya taşınır. Önce size harcamalı, ayrıca evlilikte benim param diye bir durum olamaz
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Benim eşimde parasi olmasina ragmen bir kurus bile ev kirasi faturalar oglumun giderlerunw bir kurua yardm etmiyoru ki kalsin bana birsey almasi. Sonra kizim icin detayli ultrasona gittim bir kurus vermedi.  Ihtiyaclari icin bir kurus oara harcamadi. Eve elektrikli supurgw lazim dedim.( kendi alacak param vardi ama ona soyledim aile babasi olarak alacak mi diye umursamadi) sonra bir ogrendim ki ablasina para gondermis miktari onemli degil.  Bir de dediki bu ayada atacagim hatta her ay duzenli gonderecegim. Benimde cok zoruma gitmisti
(691 puan) tarafından
Zoruna gidiyormuş anladım bunu ama birşey demiyorum Allah'a havale ettim
0 oy
(417 puan) tarafından
Kıyamet kopar alsın almasın demem ama bana almayıp başkasına alırsa izin vermem ben istediğimi alabiliyorsam oda alabilir tabi önce çekirdek ailesi sonra dışarısı
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Aynen öyle canım ekonomik özgürlük gerçekten çok güzel. Yani bunu şartlardan dolayı sagliyamiyorsan küçük bebek vs o adamın başının etini yiye yiye yaptircaksin istediğini 
0 oy
(926 puan) tarafından
Valla 800 tlye hayirdir yani yeğenide olsa aldirmam istemem

Bana benim cocuguma oncelik olacak yok oyle yegene oyuncak bize gelince biz para harcayinca kizacak he adamin alnini karislarim valla
0 oy
(93 puan) tarafından
Benm ve cocugumun istedigini gönlüne göre almayıp kendine ve kardeslerine yegenine yaparsa bnm de gönlüm olmaz ve acıkca da esime derim o zmn bnm cocuguma da bin liralık oyuncak alacaksın banada iste su kadalık bişey alacaksın o zmn ne istiyorsam bnm ve bizim yegenlerşnden kardeslerinden bi farkımız oldugu belli olsun almıyorsada bni magdur ediyorsa haram olsun kimse kusura bakmasın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 264 göst.
+1 oy
3 cevap 281 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 830 göst.
16 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 115 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Prensesim56 (148 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...