0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Daha 1 hafta önce adetim bitti adetten 2 gün önce falan eşimle ilişkim oldu dün geceden beri yoğun olmayan bir şekilde kanlı akıntı var bunu yaşayan var mı ?

2 Cevaplar

0 oy
(4,575 puan) tarafından
Benim de pembe leke şeklinde geldi idrar yolu enfeksiyon yüksek çıktı . Ağrın vs var mı 
(6 puan) tarafından
Yok oyle bir ağrım yok geçen adetim 10 gün gecikmişti ilaç içiyorum ondandır dedim ama şimdi bu kadar erken olamaz herhalde demi geçen ay 10 gün geçerken
(4,575 puan) tarafından
Ne ilacı içiyorsun bazen doğum kontrol hapı yada hormon ilaçları da yapyor
(6 puan) tarafından
Yok canım epilepsi ilacı ama 1 yıla yakındır içiyorum adetim hep normal olur son 2 aydir bide ağrı kesici ama biraz yüksek dozda ilaç o geciktirmiştir ama şimdiki kanı anlamıyorum bide yeni ameliyat oldum bilek kırık doktora falanda kolay kolay gidemiyorum 1 hafta sonrasına kadın doğuma randevu aldım ama işte sabırsızlık duramıyorum kafamın içini yiyo
(4,575 puan) tarafından
Bence acile git canım
(6 puan) tarafından
Bugün bilek için doktora kontrol var ona bile gidemiyorum
(4,575 puan) tarafından
Şimdi gördüm postunu geçmiş olsun dikkat et belki ona bağlı mi oldu acaba bilemedim kanlı oldu enfeksiyon çıktı bende
(6 puan) tarafından
Hamile olabilir miyim aceba falan diye düşünüyorum yada hamileysem ilaçlardan dolayı düşük falan mı diye korkuyorum ben
(6 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim
(4,575 puan) tarafından
Kanama parçalı falan mı
(6 puan) tarafından
Fotoğraf koymaya çalıştım ama olmadı parçalı değil şeffaf akıntı böyle ara ara kan var
(4,575 puan) tarafından
Bilemedim canım diyorum ya benim de öyle oldu enfeksiyon çıktı
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım cevap vermen bile yeterli
(4,575 puan) tarafından
Ne demek keşke sebebinj de bilsek ama benim de geçen hafta öyle sureklj idrara çıkıyorum bel kasık ağrısı bide kan geldi gittim enfeksiyon yüksek çıktı toz ilac verdi içtim akşam yok fayda etmedi kivrandim olmazsa gitcem yatış mi yapcak napcak bilmiyorum
(6 puan) tarafından
Sanada çok geçmiş olsun canım bi an önce iyileşirsin inşallah
(4,575 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir idrar yaparken yanma oluyor mu . Ben 7 yaşındayken yaşamıştım idrarla birlikte kan geliyordu idarimi tutamiyordum yanma oluyordu Enfeksiyon varmis 
(6 puan) tarafından
Yok canım yanma yok bende çok defalarca enfeksiyon yaşadım ama böyle kanlı hiç olmadı bu arada 3 tane çocuğum var en küçüğü 2 yaşında hiç böyle birşey yaşamadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busranne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bayan.anonim (32 puan) tarafından soruldu

410,959 soru

12,367,100 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...