0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (610 puan) tarafından

Kızlar Türkiye üçüncü dünya savaşına hazırlanmalı diyor haberlerin hepsi. Türkiye savaşa girecek ne yapti? Ben gündemi pek takip etmiyorum etmekte istemiyorum, hep felaket haberler var hiç iyi haber yok.

Bizim ülke niye savaşa giriyor? :(

İyice korkutmaya başladılar Allah hayirla çıkmayı nasip etsin

8 Cevaplar

+3 oy
(29,051 puan) tarafından

Filistin savaşa girecek ne yaptı hiç birşey masum onca insan öldü

Bir sebebi yok kâfirler mallarını çoğaltıp çoğu yere hükmetmek istiyor sadece

(610 puan) tarafından
Hadi Filistin İsrail ile aynı toprağı paylaşıyordu. Türkiye ne alaka?
Filistin savaşı içinde ailece ne gerekiyorsa kendimizce yapmaya çalışıyoruz boykotsa boykot yardımsa yardım. Dua, tesbih ...
Turkiyeye anlam veremiyorum günde mi pek takip etmiyorum gazzede olan savaşlardan sonra yüreğim kaldırmıyor onlari oyle görünce sıkıntı basıyor bedenimi birsey yapamiyorum, yapamiyoruz diye. Şimdide görünce sormak istedim.
(29,051 puan) tarafından
Alakası yok inan hükmetmek derdindeler ama Rabbimin izniyle hedeflerine ulaşamayacaklar
(610 puan) tarafından
İnşallah amaçları mazlumlarsa kazdıkları kuyularına düşsünler. Olan mazlum günahsız sivillere oluyor
-Reklam-
+1 oy
(292 puan) tarafından
2.Dunya savasini yanimizdan teget gecirdigi gibi 3.su cikarsa onu da gecirecek bir askeri deha yok artik maalesef. Bunlar koşar adim ne cukur varsa sokar icine bizi. Ortadogu zaten yeterince cukur. Dogru hamleler yapmak gerek o kapasite de su an siyaset sahnesinde gordugum hickimsede yok.
(610 puan) tarafından
Olsa zaten ülke başka konumda olurdu diye düşünüyorum Allah sonumuzu hayır etsin. Başta ki yanlış insanlar yüzünden bir sürü masum insanlar öldü. Şimdi sıra diğer ülkeler de. Usulca yaşamak varken neden savaş? Hepimiz toprak olacağız sonun da
(292 puan) tarafından
Eni sonu 2 mt bez 1 avuc toprak...keske anlasalar
0 oy
tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah pek iyiye gitmiyoruz
(610 puan) tarafından
Öyle gerçekten görünce neden olacak diyede sormak istedim
0 oy
(5,991 puan) tarafından

turkiye ne mi yapti:) adi ustunde zaten dunya savasi haliyle tum ulkeler jeopolitik konum cografi konum geregi   . artik ulkedeki ticari faaliyetler vs tum ulkelerle iliski icindeyiz ithalat ihtacat siyasal. 

kendi kabugumuzda yasayan bir ulke degilizki

(610 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ben pek takip etmiyorum haberleri gündemi o yüzden buraya sormak istedim bilenler anlatır diye. Doğru diyorsunuz
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Vallahi içim şişti yanlış anlama postuna lafım yok burda boş alanlara çadırlar kuruyorlar deprem uyarısı varmış biraz Esra Erol izledim fatih olayı haberlerde dediğin gibi bir tane iyi haber yok patlicam şimdi 
(292 puan) tarafından
Bos alanlara cadir mi kuruyolar :/ deprem uyarisi var nedir yahu bu önceden bilinen birsey mi zamanini kim nasil biliyor uyari yapiyor :(((
(6,947 puan) tarafından
Diğerindede aynı oldu annemlerin olduğu içerde kocaman boş bir alan var depremden 1 hafta önce orasını temizlediler yıllardır öyle olan yerdi şaşırdık falan sonra deprem oldu şimdide çadırlar başladı imam söyledi yine uyarı varmış zaten diken üstüyüz birde bu korku sardı
(610 puan) tarafından
Evet evet hiç iyi birsey yok bizde sallanmaya başladık kış geldi yine. Bizde tekrardan çadır kurduk millet çadır açmaya başladı
(6,947 puan) tarafından
Vallahi ben konteynerdeyim canım normalde orda uyuduğum uykuyu hiçbir yerde uyuyamıyorum annemlere geldim diken üstündeyim
(292 puan) tarafından
Offf yapma yaaa.... Hatay'daydiniz siz degil mi? Daha ne olabilir dedikce kotusunu goruyoruz oyle de demek istemiyorum ama Allah ülkemizi korusun. Bir daha yasatmasin bu acilari kimseye
(6,947 puan) tarafından
Evet hataydayım ailemi burda bırakamıyorum benimle konteynerede gelmiyorlar ne olacak bilmiyorum bakalım
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Bende savaşı falan cok kafama takıyorum hatta daha yeni yeni unutmaya başlamıştım ama asgari ücret falan ayarlanacak ya gündem değiştirmek için öyle söyleniyo diyorlar ne kadar doğru bilemem 
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Günlük on on beş dk Twittera giriyorum ana sayfa hep cinayet milletimiz zivanadan çıkmış durumda bizim ne olacağımız meçhul bir anlık cinnet hâli rabbim muhafaza etsin. Savaş kaçınılmaz zaten bakma savaş çoktan başladı. Ekonomiyo yerle bir ederek insanları birbirlerine kirdiriyorlar. Caydırıcı cezalar yok. Buda bir nevi insan azaltma projesi. Liderler ise zenginliklerine zenginlik katıyor. Hepsi danışıklı dövüşüyorlar. Tek devlet düzeni üzerinde hepsi aynı amaca hizmet ediyorlar. 

Biz biz olalım abdestsiz gezmeyelim. Şeytan sürekli damarlarimizda dolaşıyor. Bize her an her şey yaptırabilir. Kimse emin olamaz. Bugün iyiysem yarın birden anlık sinir patlaması yaşıyorum. Bu ben dahil çoğu kişide böyle. Her şey bir an. Ne olacağımız belli değil. Rabbim imân selametiyle can vermeyi nasib eylesin.

Savaşı istemeyin diyor Allâh râsulu. Dünyanın sonuna doğmuşuz. Öyle de bir zamanki korkunç. 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Bizi zorla savaşa sokmaya çalışanlar yarın birgün savaş olursa yapacakları ilk şey Amerika'ya kaçmak olacak. Olan gariban TC halkına, askerine, polisine olacak.  

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 703 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 911 göst.
0 oy
37 cevap 741 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 449 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu