0 oy
432 göst.
Aile kategorisinde (1,383 puan) tarafından

Kızlar kızım 2.5 yaşında 6 aydr benmle yatiyor. Bu yaz yatak alaym alıştıraym kendi yatağında uyusun dedm. Gittim 120×200 baza aldm. Ama biraz yüksek.  Aldığıma pişman oldm ve gerçekten hiç içime sinmedi başlığı çok dandik çabuk kırılır yani. Zaten kızım yatmıyor eşim yatiyor . Kızımda benmle uyuyor. Niyetm bu yaz odasında yatırmakti. Ama evdeki hesap çarşıya uymadi. Ben meme kanseriym. Kemoterapi aliyorm. Ve bana aşırı düştü yani bu saatten sonra anca tedavim bitince benmle yatar oda yazı bulur. Komple oda takımı almadığım jcin pişman oldm. İnstagram da flan çok güzel çocuk odaları görünce içim gidiyor. Ben kızıma böyle yapamam diyorm. Suan tek çocuk Rabbım ileride tekrar nasip eder mi bilmiyorum. Ama ona en iyisini en güzelini yapmak istiyorum. 

image

image

Üstteki kızıma aldığıma baza. Alttaki de almak istediğim. Çilekten baktığımda eşimle kaynanam iyi değil başlığı dediler. Benm aldigm hiç iyi degl yani. Eşime de dedm seneye bunu annemgile satarım. Ben kızıma yenisini almak istiyorum hiç içime sinmedi. Bakarz dedi. Ya belki diyeceksinz onu alamayan bile var seninki şımarıklk flan diye. Ama bilmiyorum kızlar gerçekten içime sinmedi. Böyle benm gibi olan var mı.. sonradan ne yaptinz..?

12 Cevaplar

+1 oy
(885 puan) tarafından
Bu tür şeylerde görüntü fazla abartılıyo bence. Göze hitap etsin tabi etmesin demiyorum ama temiz ve kullanışlı olması benim açımdan popüler kültürün sunduğu o illa takım olacak algısından daha önemli
(1,383 puan) tarafından
Görüntü de değil aslında. Ben sağlamlık açısından bakiyorm. Başlığı sağlam olsaydi belki ama. Gerçekten dandik Başlığı  ..
(885 puan) tarafından
Ya açık konuşmak gerekirse öyle çok çok sağlam, her yola gelecek bi başlık bulmak şu devirde imkansız değilse bile uygun fiyata bulmak çok ama çok zor. Çağımız tüketim çağı, hiçbir ürün ömürlük olmaları için üretilmiyo, aksine, üretilen neredeyse herşey en fazla 3 5 sene içinde kullanılamaz kıvama gelsin mantığıyla üretiliyo. O yüzden dayanıklı sağlam bişey bulman çok zor. Ne yapacağın senin bileceğin iş gene, ama benim fikrimi sorarsan aldığın baza gittiği yere kadar gitsin, dağıldığında al yenisini
-Reklam-
0 oy
(11,061 puan) tarafından
Baza almakta iyi etmişsin canım ben bazaya geçirdiğimde 2 yaşındaydı korumalık kullandım ve yatağı da güzel yani yatırabilirsin bizimki büyük yataktan kendisi iniyordu 2.5 yaş hayli hayli iner. Çocuğuna güven 
(1,383 puan) tarafından
Canim iner ondan şüphem yok. Ama yatmıyor ki ben gidiyorm her hafta ilaç almaya . Oda artk benden ayrılmak istemiyor. Çok diyorm odanda yatar misn baba sana yatak aldı. Hayrdiyor. Yatmak istemiyor. Bilmiyorum nasl alisacak
(11,061 puan) tarafından
Başka yatak alınca yatmak isteyecek mi peki
(1,383 puan) tarafından
Yatağı yatsn diye degl . Başlığı iyi değil o yüzden değişmek istiyorum
(11,061 puan) tarafından
Başlığını değiştir o zaman canım. Yani yatak olsa anlarım da başlıkla pek işin yok zaten duvara dayalı bişey
(13,072 puan) tarafından
Tipini begenmediysen canım trandyolda baza başlık kılıfları var bi göz at istersen
0 oy
(6,048 puan) tarafından
3 yaşına girecek hala oda takımı almadım bitane oyun alanını yatağa çevirdim 1 dolap var gerisi oyuncak. Pişman değilim çünkü aşırı dönüyor ve bana sarılmadan asla uyumuyor yani şuan baza döneminde değil oğlum :) inan doğdu doğalı kaç yatak denedik :D satarsın yenisini alırsın bu sefer kimseye sormadan tut kızının elini götür o hangisini severse :) ben seneye öyle yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse oğlum beğensin istiyorum 
0 oy
(5,062 puan) tarafından
Korumalik al yanina sadece eksik o baza daha iyi bence daha saglam
0 oy
(2,010 puan) tarafından
Bence aldığından da ilerde pişman olabilirsin modanın falan sonu gelmiyor. En iyisi çocuk büyüdükten kendi zevki oluştuktan sonra almak. Sonuçta oda onun olacak uzun yıllar da kullanılacak şeyler büyüdüğünde beraber seçmek daha güzel olur mutlu eder. Şu an hiç bir şey anlamaz güzelmiş değilmiş onlara fark etmiyor
0 oy
(14,186 puan) tarafından
Güzel bir nevresim takımı çocuk odasına uygun bir halı bir masa sandalye ile gayet güzel çocuk odası olur 

Yanların korumalık alırsın yatar öyle 

Biraz byürüdü zaman genç odası gibi alırsın  
0 oy
(927 puan) tarafından
Cnm düşmesin diye yatak bariyeri al hiç korkmana gerek kalmaz
0 oy
(13,072 puan) tarafından
Valla canım.benim hiç bisi takım değil hepsini tek tek uydurmaya çalışarak aldım çok da memnunum hatta öyle ki kullandığı dolap benim bekarken kullandığım dolap bi boyadım bi araya raf attım yetti
0 oy
(3,712 puan) tarafından

Ben de bunu beğendim hem bazalı hem çekmeceli bir de baza önden değil de yandan açılıyor çok kullanışlı 

image

0 oy
(786 puan) tarafından
Bende baya araştırdım . Bende iki çocuk var ve gittik yatastan aldık. Çok memnunum tavsiye ederim alcagin zamanda . 
0 oy
tarafından
Olmazmi ben ahaha alıştım kız bazasi ok güzel kız ne güzel odası ok sade. Çok güzel halısını degsitir mis gibi çileğin eşyaları çok pahalı ve kalitesiz bana göre bende özel yaptırdım canım 100 200 korumalı istelerde düşmez 
0 oy
önce (708 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Çilek mobilya ya kalıtesiz diyenıde ilk defa duydum ben kızlarıma çılekten aldım attığın 2ye benzıyor çok memnunum benim 3 çocuğum var 3 ünede karyola aldım bazadan nefret ediyorum çünkü

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 847 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aycansrt (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 987 göst.
0 oy
82 cevap 2,325 göst.
7 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,178 puan) tarafından soruldu