Kızlar kızım 2.5 yaşında 6 aydr benmle yatiyor. Bu yaz yatak alaym alıştıraym kendi yatağında uyusun dedm. Gittim 120×200 baza aldm. Ama biraz yüksek. Aldığıma pişman oldm ve gerçekten hiç içime sinmedi başlığı çok dandik çabuk kırılır yani. Zaten kızım yatmıyor eşim yatiyor . Kızımda benmle uyuyor. Niyetm bu yaz odasında yatırmakti. Ama evdeki hesap çarşıya uymadi. Ben meme kanseriym. Kemoterapi aliyorm. Ve bana aşırı düştü yani bu saatten sonra anca tedavim bitince benmle yatar oda yazı bulur. Komple oda takımı almadığım jcin pişman oldm. İnstagram da flan çok güzel çocuk odaları görünce içim gidiyor. Ben kızıma böyle yapamam diyorm. Suan tek çocuk Rabbım ileride tekrar nasip eder mi bilmiyorum. Ama ona en iyisini en güzelini yapmak istiyorum.
Üstteki kızıma aldığıma baza. Alttaki de almak istediğim. Çilekten baktığımda eşimle kaynanam iyi değil başlığı dediler. Benm aldigm hiç iyi degl yani. Eşime de dedm seneye bunu annemgile satarım. Ben kızıma yenisini almak istiyorum hiç içime sinmedi. Bakarz dedi. Ya belki diyeceksinz onu alamayan bile var seninki şımarıklk flan diye. Ama bilmiyorum kızlar gerçekten içime sinmedi. Böyle benm gibi olan var mı.. sonradan ne yaptinz..?
Ben de bunu beğendim hem bazalı hem çekmeceli bir de baza önden değil de yandan açılıyor çok kullanışlı
1,493,187 soru
24,397,744 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın