0 oy
254 göst.
Aile kategorisinde (3,223 puan) tarafından
Kızlar benim aile ilişkilerim çok karışık hepsini anlatamam ama kısa bir özet geçiyorum 

Anne babam ayrı annem evli, babam kumar bağımlısı bazen de içiyor, babam bugün bana dedi ki birisi ile görüşüyorum müsaden var mı bende tabiki olabilir senin de Bir hayatın var dedim, ama sorun şu ki bu kişi babamın sadece parasını yemek için de görüşüyor olabilir yani endişelerim var , ha para derken de mal mülk yok anca maaşı var.

Bende ev yapmaya çabalıyorum , bu zamana kadar ona kıyıp bana para ver diyemedim 1 lirasına kadar kumara yatırdığını bilsem bile, acaba babamdan yardım istesem mi ona yedireceğine bana versin.

Bide tabi dank diye o kadın para alıyor mu da diyemem kafam karışık 

11 Cevaplar

+2 oy
(290 puan) tarafından
Kusura bakmayin ama babmiz zaten olanı kumara veriyorsa kadina neyini verecek bu ne ôn yargı kendiniz yazmisiniz kumar oynuyor diye kadin bilse acaba gelir mi ??? Kadinin derdi para olsa babanizin kumar isini zaten ogrenmis olurdu yazik kadının basi yanacak siz ne derdine dusnusunuz simdiye kadar para istememisiniz niye simdi önce bir bunu sorun kendinize kumar oynayan adamdaj ev olmaz zaten birde işin bu tarafi var
(3,223 puan) tarafından
Ben mi yanlış anlattım sız mi ters anlıyorsunuz anlamadım
Kadın yanar yanmaz beni ilgilendirmiyor kendisi zaten bunu bilmiyor olamaz cünkü bu cok belli para konusu da aldığı maaşı yıllarca bize göstermedi annem calıştı cabaladı şimdi o kadına yedirecek olması benim zoruma gidiyor
-Reklam-
+1 oy
(4,554 puan) tarafından
Bu zamana kadar istememissin şimdi de isteme kkme yediriyorsa yedirsin ne yapıyorsa yapsın zaten yapmak isteyen baba senin istemenle yapmaz her türlü yapar
(3,223 puan) tarafından
İstesem yapar ama kendiliğinden yapmıyor işte kuruşuna kadar kumara gidiyor
+1 oy
(588 puan) tarafından
Yani bence bu düşünceniz yanlış sonuçta anneniz de biriyle evli ve o kişinin kardeşi veya kızı böyle düşünse nasıl hissederdiniz bir oturup empati yapmanızı tavsiye ediyorum ki bu zamana kadar istemediniz bundan sonra da istemeyin 
(3,223 puan) tarafından
Annemin durumu farklı bu farklı bende ne düşüneceğimi bilmiyorum daha
(588 puan) tarafından
Yani dediğiniz gibi babanız tüm parayı kumara yatırıyorsa ve bir tek maaşı varsa kadının babanızdan ne çıkarı olabilir ki sonuçta adam aldığını kumara veriyor bir birikimi yada mirası yok ki bu düşünce aklınıza gelsin
+1 oy
(7,404 puan) tarafından

Tanımadan yargılayıp günahını almışsın bu zamana kadar istemediysen bu zamandan sonra da isteme..

(3,223 puan) tarafından
Günah almıyorum yapar da demiyorum belki o yüzdendir diye düşünüyorum sadece
+1 oy
(511 puan) tarafından
Tamam da evlendikten sona eşi oluyor ve yiyebilir parasını zaten bisisi yokmuş bir maaşı kadın napacak yiyip alt tarfi evine harcar 
0 oy
(3,455 puan) tarafından

Düşünceniz cok saçma kendiniz diyorsunuz mal mülk yok bi kuru emekli maaşı 

Mal mülk olsa cok zengin olsa böyle düşünmene belki hak verilir ama yok kendi yağların da kavrulacaklar

(3,223 puan) tarafından
Evet yok ama durum farklı yıllarca babam bize 1 kuruş harcamadı annem calıştı cabaladı şimdi diğerine yedirip içeriyorsa benim zoruma gidiyor benim de ihtiyacım var ben yardim istemedim cünkü kendine baksın diye
0 oy
(16,529 puan) tarafından
Çok servet sahibi bir baba değilmiş zaten yanlış anlaşılmak istemem ama babanın parasının kendine bile hayrı yok ki sana veya o kadına olsun şu zamana kadar istemeyip şu an ben evleneceğim dediğinde istesen o yemesin ben yiyeyim düşüncen babanda para göz imajı çizer. Hiç bulaşma bence
0 oy
tarafından

Baban milyar maaşlar alıyor herhalde :angel: biz evimizi alırken tek kuruş kimseden yardım almadık , sende isteme boşver 

0 oy
(10,442 puan) tarafından
Ben olsam istemem hani mal mulk olsa derim benim hakkimi yedirmem ama bi maas alti ustu yesinler birlikte nolacak hem ilerde lafi olur gerek yok kumar icki var diyosun para bulamaz ben size vermistim sizde bana verin diyebilir 
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Şöyle ki babanın sadece maaşı var anladığım kadarıyla, eğer ki kadınla anlaşırsa bana göre kumara yedirecegini evlensin eşine yedirsin, yok anlasamazsa da zaten yine kumara verecek kadının yiyeceği bişey olmayacak, bu yüzden aksine kadın bana göre babana bir şans gibi geldi 
0 oy
(891 puan) tarafından
Hem mal mülk yok diyorsun Hem de gelen kişi parasına geliyor olabilir diyorsun.Saçma.Kadının başı yanacak sen para derdindesin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
30 Aralık 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 354 göst.
28 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Meryyyy (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 278 göst.
21 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

403,526 soru

12,089,549 cevap