Arkadaşlar 3.5 yıllık evliyim ve kv aram mesafeli limoni. Merhaba dan öteye pek gitmeyiz. Sebebi de onun nişanlılığımdan beri umursamaz olması laf bilmemezliği. Neyse kv misafirleri gelir çağırmaz bir yere gider gel demez ya da bir akrabası gelir diğer gelinine der ailecek toplanırlar bana demez felan. Bu sıkıntı değil ben de ona demiyorum yok sayıyorum olup bitiyor. Bugün de yoksul ihtiyaç sahibi kv temizliğe gelen teyzemi de tanıyan temizlikçisi var onla gelinleri gelecekmiş. ( burada konu o kişinin yoksul temizliğe gelmesi felan değil. Onlar daha insancıl ve değerli benim için.). Bana sabah mesaj yazmış yaaa teyzenin temizlikten arkadaşı fatmayla gelinleri gelecek sende gel oturalım. Bende 8 aylık hamileyim ve yerimden kalkacak halim yok. Kaldı ki hamileliğim boyunca bir kere arayıp nasılsın diye sorduğu yok. Bende yazdım ki ben gece uyumadım evde dinlensem daha iyi olacak benim için. Ayrıca o teyze kimdir nedir ben bilmiyorum tanımıyorum ilk kez sende gördüm ama selamlar. Yazdım gönderdim. Yaaa belki bazılarınız der bunda ne var diye. Ama cidden kv anlamıyorum sizce böyle yapmakta ki amacı nedir?