0 oy
116 göst.
Aile kategorisinde (299 puan) tarafından
Arkadaşlar 3.5 yıllık evliyim ve kv aram mesafeli limoni. Merhaba dan öteye pek gitmeyiz. Sebebi de onun nişanlılığımdan beri umursamaz olması laf bilmemezliği. Neyse kv misafirleri gelir çağırmaz bir yere gider gel demez ya da bir akrabası gelir diğer gelinine der ailecek toplanırlar bana demez felan. Bu sıkıntı değil ben de ona demiyorum yok sayıyorum olup bitiyor. Bugün de yoksul ihtiyaç sahibi kv temizliğe gelen teyzemi de tanıyan temizlikçisi var onla gelinleri gelecekmiş. ( burada konu o kişinin yoksul temizliğe gelmesi felan değil. Onlar daha insancıl ve değerli benim için.). Bana sabah mesaj yazmış yaaa teyzenin temizlikten arkadaşı fatmayla gelinleri gelecek sende gel oturalım. Bende 8 aylık hamileyim ve yerimden kalkacak halim yok. Kaldı ki hamileliğim boyunca bir kere arayıp nasılsın diye sorduğu yok. Bende yazdım ki ben gece uyumadım evde dinlensem daha iyi olacak benim için. Ayrıca o teyze kimdir nedir ben bilmiyorum tanımıyorum ilk kez sende gördüm ama selamlar. Yazdım gönderdim. Yaaa belki bazılarınız der bunda ne var diye. Ama cidden kv anlamıyorum sizce böyle yapmakta ki amacı nedir? 

4 Cevaplar

0 oy
(7,698 puan) tarafından

Kız ne güzel işte daha ne istiyorsun bırak mesafeli olsun sende öğle daha iyi her yere seni çağırsa her işini gördürse daha mı iyi bende mesafeliyim aylar sonra dün gördüm daha kadını:D sen düşün ne ararım ne sorarım 

(299 puan) tarafından
Bende öyleyim canım. 5 dk uzaklıkta evi senin gibi ayda yılda bir sefer görürüm çokta memnunum. Ama böyle işine gelmeyen yerlere çağırması deli etti beni yaaa. Bir de duba gibiyim hamileliktem yürüyemiyorum bile kadın kalk gel diyor
(7,698 puan) tarafından
He de geç cnm sıkma canını boşverrr
-Reklam-
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Kendin söylemişsin bir mesaj uzaklığında  daha ne istiyorsun oh yan gel yat iş buyuran yok söylenen yok rahatlık Türkiye'nin kanayan yarası yok işte sende
(299 puan) tarafından
Evet bende memnunum halimden ama asıl anlatmak istediğimi anlamadınız sanırım. Ben niye çağırmıyor beni demiyorum alıştım ve bende on açyleyşm hatta ben gitmiyorum. Benim asıl anlatmak istediğim yani akrabalarına arkadaşlarına çağırmayıp temizliğine gelen kadınla ne diye beni çapıroyır6omu anlamadım. Üstelik 8 aylık hamileyim yürüyemiyorum bile
0 oy
(4,038 puan) tarafından

• Dertsiz başıma dert ararken ben :woot:
(299 puan) tarafından
Hayır dertsiz başıma dert aramıyorum. :)) aksine memnunum bu durumdan. Bu mesajda yazmak istediğim şu yani şimdiye kadar çağırmıyor etmiyor demiyor yalandan temizliğine gelen kadınla beni ne diye sesliyor. Benim canım buna sıkıldı niye seslememesine değil
0 oy
(2,511 puan) tarafından

Ee çağırınca da gitmeyeceksen niye çağırmıyor diye düşünüyorsun :) sadece senin sevdiğin birine çağırsa gidecektin sanırım. Bence bir amaç yok aranızdaki mesafe de normal iyi anlaşanlar dışında çoğumuz böyleyiz zaten 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 365 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 956 göst.
4 Eylül 2021 Aile kategorisinde Asya17 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,899 göst.
0 oy
8 cevap 409 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,699 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,728 cevap

36,673 kullanıcı

...